kasinosankarit

Kohteita 30337

Avoimet kohteet 36

Ajankohtaista

Vedonlyöntibonukset

VEDONLYÖNTIBONUKSILLA VOITOLLE

Vastaveto listaa vedonlyöntibonukset peliyhtiöiltä joihin uskomme itsekin ja pelaamme näillä yhtiöillä. Haluamme tarjota listauksen avulla luotettavaa, rehtiä ja hyvää toimintaa. On olemassa toki paljon muitakin vedonlyöntiyhtiöitä tarjolla, mutta tämän listan avulla on helpompi aloitella tutustumista peliyhtiöihin ja ei heti tarvitse tutustua kaikista hankalimpiin tapauksiin.

Listalle tulee uusia vedonlyöntibonuksia noin muutaman kuukauden välein ja päivitämme vanhoja bonustietoja tarpeen mukaan. Jos huomaat jonkin bonuksen muuttuneen, niin ilmoitathan asiasta ylläpidolle vaikkapa foorumillatai kommentoimalla sivun lopusta löytyvään kommentointi-osioon.

 Parhaat vedonlyöntibonukset listattuna

Listattuna parhaat vedonlyöntibonukset. Sarakkeet järjestyksessä: Peliyhtiö, vedonlyöntibonus (suluissa bonuskoodi jos tarvitaan), kierrätys ja siirtyminen sivustolle rekisteröitymään.

Vedonlyöntibonukset, jotka ovat 100% tuplaa talletuksen. 50% antaa puolet lisää kun taas 200% kolminkertaistaa talletuksen.

Sivusto Bonus Kierrätysvaatimus Esittely
1 100% 100€ asti 10 kertaa talletus Rekisteröidy
Esittely
2 125 % 125 € 7 kertaa bonussumma (2,00) Rekisteröidy
Esittely
3 125 % 125 € asti 7 x D+B Rekisteröidy
Esittely
4 100% 100€ asti + 10€ ilmaisveto 4 kertaa bonussumma (1,40) Rekisteröidy
Esittely
5 200 % 100 € saakka 6 X D+B Rekisteröidy
Esittely
6 2 x 25 € ilmaisvedot Talletus x 1 Rekisteröidy
Esittely
7 100 % 100 € 5 X D+ B Rekisteröidy
Esittely
8 50 % 100 € saakka Talletus ja bonus 7 x Rekisteröidy
Esittely
9 100 % 100 € 8 x D + B Rekisteröidy
Esittely
10 100 % 50 € 7 x B Rekisteröidy
Esittely
11 100% 300€ tai 400% 40€ 5 kertaa bonussumma (1,50) Rekisteröidy
Esittely
12 100% 100€ asti 3 kertaa talletus ja bonus (1,60) Rekisteröidy
Esittely
13 50 % 100 € asti 5 kertaa bonussumma Rekisteröidy
Esittely
14 100% 120€ asti 11 kertaa bonussumma Rekisteröidy
Esittely
15 100% 100€ asti 5 kertaa talletus ja bonussumma (1,50) Rekisteröidy
Esittely
16 100 % 100 € 6 x D+B Rekisteröidy
Esittely
17 100% 100€ asti 6 kertaa bonussumma (1,50) Rekisteröidy
Esittely
18 200 % 40 € saakka 5 x talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy
Esittely
19 Korkeat kertoimet Rekisteröidy
Esittely
20 50€ riskitön veto Lue säännöt ja ehdot Rekisteröidy
Esittely
21 100 % 100 € 6 x bonus (1,50) Rekisteröidy
Esittely
22 Korkeimmat kertoimet ilman panosrajoja - Rekisteröidy
Esittely
23 100 % 150 € asti 6 kertaa bonussumma Rekisteröidy
Esittely
24 200 % 50 € asti vedonlyöntibonus 10 kertaa bonussumma Rekisteröidy
Esittely

Muista myös hyödyntää pitkävetovihjeet!

Hyödyllistä tietää ennen pelaamista

Muista, että vedonlyöntibonukset ovat vain uusille asiakkaille. Mikäli sinulla on jo tili, eivät tarjoukset ole sinulle. Myös vanhat asiakkaat saavat toisinaan vedonlyöntibonuksia ja niistä kerromme usein keskustelupalstallamme. Muistathan, että mikäli teet tuplatilin rikot sääntöjä ja menetät mahdolliset voitot. Usein aloitteleva pelaaja tekee muutamia virheellisiä johtopäätöksiä vedonlyöntibonusten suhteen. Ensimmäinen on se tyypillisin eli epäillään bonusten järkevyyttä ja jätetään ne ottamatta. Toisena tulee virhe, että otetaan bonukset, mutta ei hyödynnetä kokonaan eli maksimisummalla. Kannattaa lukea jäsenemme Pinon tekemä opas vedonlyöntibonuksien hyödyntämiseen, jossa tuodaan esille mahdollisimman järkevä tapa aloittaa bonuspelaaminen.

Tyhjästä tonniin – aloittelijan pelikassan kasvatuksesta bonusten avulla

Vedonlyöntibonusten säännöt ja ehdot

Kun hyödynnät vedonlyöntibonukset on tärkeää, että muistat lukea säännöt ja ehdot. Niissä ei ole mitään kummallista, mutta perusasiat on hyvä tietää. Vastavedon vedonlyöntibonukset valitaan tarkasti, joten säännöt ja ehdot ovat järkeviä. Kuitenkin, muista aina lukea ne, jottei yllätyksiä tule matkan varrella. Ehdoissa kerrotaan kierrätysvaatimuksista, panostusrajoista, minimikertoimista ja sallituista pelikohteista.

Hyödynnä vedonlyöntibonukset ja voit voittaa enemmän

Vedonlyöntibonukset Vastavedossa

Vedonlyöntibonukset ovat rahanarvoisia etuja. Vedonlyöntibonukset ovat vain uusille asiakkaille tarjottuja etuja, joten etsi listalta itsellesi uusi vedonlyöntiyhtiö. Laadukas listamme sisältää vain vedonvälittäjät, joiden tarjoukset ovat hyviä tai vähintään kohtuullisia. Palvelu on myöskin tasokasta ja kun haluat nostaa rahasi pois voit luottaa siihen, että nämä vedonvälittäjät hoitavat asiansa kuten pitää. Valikoimassamme on parhaat suomalaisille vedonlyöjille tarkoitetut vedonlyöntibonukset.

Kannattavatko vedonlyöntibonukset

Teoriassa kun pelaa vedonlyöntibonukset jotka listaamme yllä jää pelaaja mukavasti voitolle. Käytännössä kuitenkin sattumalla ja omilla pelitavoilla on merkittävä osuus tulokseen. Tärkeitä ohjeita kohti voitollista vedonlyöntiä vedonlyöntibonuksilla saa mm. keskustelupalstaltamme ja chatista. Lyhyesti sanottakoon kuitenkin että ota koko bonus, panosta järkevästi omaan pelikassaasi nähden, hyödynnä vain parhaita kertoimia ja lue vedonlyöntibonusten säännöt ja ehdot ennen pelaamista. Noudata ehtoja ja pelaa voitollisia kohteita eli ylikertoimia. Onnea matkaan!

Vedonlyöntibonukset ovat kierrätettävää pelirahaa

Vedonlyöntibonukset pitää lähes poikkeuksetta kierrättää ennen nostoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi saatu vedonlyöntibonus on kierrätettävä 5 kertaa ennen kotiutusta. Esimerkiksi jos vedonlyöntibonus on 100€ pitää pelaajan silloin kierrättää 500€ edestä. Tällöin kymmenen kappaletta 50€ vetoa on kierrättänyt bonuksen ja voitkin nyt tehdä noston, mikäli muut säännöt ja ehdot täyttyvät. Mitä muut säännöt ja ehdot sitten ovat? Useimmiten ne ovat ehtoja, joiden mukaan kierrätys lasketaan. Yleensä tärkein on kerroin eli minimikerroin, jonka on täytyttävä jotta veto lasketaan mukaan kierrätykseen. Se voi olla esimerkiksi 1,60 jolloin kierrätys on esimerkissä tehtävä vähintään 500€ edestä kertoimella 1,60 tai paremmalla. Muita ehtoja voi olla aikaraja, jotka ovat useimmiten vähintäänkin kohtuullisia. Kierrätysaikaa on usein 30 päivää. Huomioitavaa on myös, että eri peliyhtiöillä voi olla erilaiset säännöt sallituista pelikohteista kierrätykseen. On myös mahdollista, että kierrätystä edistää vain määrätty summa per kohde enimmillään.

Bonuksissa on eroa ja osa bonuksista on toisia kannattavampia

Parhaat vedonlyöntibonukset löydät tietenkin yllä olevasta taulukosta, mutta kestosuosikkeja joista aloittaa ovat Nordicbet ja Unibet. Nämä ovat vedonvälittäjiä, joilla pelaaminen on useimmiten mielekästä jatkaa myös bonuksen jälkeen. Unibet on erittäin suosittu suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa ja se onkin hyvä paikka, josta aloittaa. Kuitenkin kun kaikki vedonlyöntibonukset on hyödynnetty on suositeltavaa, että pelaat usealla vedonvälittäjällä. Näin voit kerroinvertailla ja aina hyödyntää parhaan kertoimen. Kerroin on vedonlyönnissä ratkaisevassa roolissa, joten vaikka vedonlyöntibonusten avulla heikommatkin kertoimet ovat voitollisia, kannattaa viimeistään bonusten jälkeen pelata aina vain parhailla kertoimilla.

Vaikka osa peliyhtiöistä onkin parempia kuin toiset on osittain kyseessä makuasia, mutta myös ominaisuudet. Tästä huolimatta on järkevää aina hyödyntää parhaat kertoimet vaikka joskus joutuukin esimerkiksi tyytymään pienempään panokseen.

Itse vedonlyöntibonukset ovat kuitenkin aina järkevä hyödyntää mikäli ehdot ovat hyvät, vedonvälittäjä on luotettava ja hyvä ja nostot toimivat kuten pitää. Vain sellaiset vedonvälittäjät ovat päässeet mukaan meidän listallemme, joten Vastavedon vedonlyöntibonukset kannattavat.

Pyrimme pitämään listaamme aina ajan tasalla. Toisinaan vedonlyöntibonukset saattavat vaihtua useinkin, mutta yritämme päivittää niitä mahdollisimman pian. Mikäli löydät virheen esittelyistämme pyydämme, että ilmoitat meille asiasta. Näin autat meitä pitämään listaamme vedonlyöntibonuksista ajan tasalla. Siitä hyötyy näin tietenkin jokainen sivustolla vieraileva, joten teet palveluksen meille sekä muille vedonlyöjille.

Mikäli sinulla on kysyttävää veodonlyöntibonukset listaan liittyen vastaamme ja autamme mielellämme. Meillä on hyvät kontaktit vedonlyöntiyhtiöihin ja pyrimme myös auttamaan kaikissa ongelmatilanteissa on sitten kyseessä rahansiirrot tai epäselvyydet säännöissä. Vedonlyöntiforumin puolelta tavoitat ylläpidon, mutta tämän lisäksi vedonlyöntifoorumimme on täynnä kokeneita vedonlyöjiä, joilla on paljon tietoa. Rohkeasti mukaan ja kysymään neuvoa jos tarvetta!

Onnea peleihin vielä kerran ja muistakaa järkevä panostaminen!

Vedonlyöntibonukset ovat rahanarvoisia etuja

Tavoitteemme johon pyrimme on että jokainen listan 
vedonlyöntibonus on suositeltava, rehellinen ja laadukas.

 


Vastaveto.com 2014 – 2017 | Parhaat vedonlyöntibonukset – laajasti laatua Vastavedon tapaan. Tuki, apu ja kysymykset forumin puolella – autamme mielellämme!