kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Arsenal – Watford vihje ja kertoimet

Arsenal – Watford
Emirates Stadium
26/07/2020 – 18.00

Vastaveto vihje – Arsenal voittaa – Kerroin 2.12 –  @Unibet

Siirry Unibetille

Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 13.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Arsenalin kausi Valioliigassa päättyy heikosti, mutta isäntien on syytä olla hyvässä iskussa FA Cupiin
  • Arsenal on voittanut äsken Liverpoolin ja Manchester Cityn. Ne ovat tuoneet paljon itseluottamusta.
  • Watfordilla on sunnuntaille paljon pelattavaa, mutta varsinkin alakerta on epävarma ja virheherkkä
  • Arsenal voittaa ottelun hippasen alle 50 prosentilla

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2,12 3,65 3,30
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 13.30

Jalkapallon Englannin Valioliigan viimeisellä kierroksella Arsenal saa vastaansa Watfordin. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta juuri kympin paremmalta puolelta ja on jäämässä Valioliigassa selvään pettymykseen. Isännät pääsevät tavoittelemaan menestystä kuitenkin FA Cupissa, joten sen vuoksi punavalkoisten tulee valmistautua otteluun hyvällä tavalla. Vierasjoukkue pelaa viimeisellä kierroksella sarjapaikkansa puolesta. Hornetsilla on viimeiselle kierrokselle paljon pelattavaa, mutta alla on kaksi heikkoa ottelua ja niissä omiin seitsemän osumaa. Aston Villa ja Watford ovat ennen sunnuntaita putoamisviivan lähellä samoissa pisteissä.

Saako Arsenal FA Cupiin laadukkaan valmistautumisen?

Arsenal on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla Liverpoolia vastaan ja tappiollisesti yhden osuman kamppailussa Aston Villaa vastaan. Arsenalilla ei ole Valioliigassa pelattavaa ja sama tilanne oli edellisellä kierroksella Aston Villaa vastaan, mutta punavalkoiset esiintyvät FA Cupin finaalissa Chelseaa vastaan. Kotijoukkueen tulee olla sitä ajatellen hyvässä pelivireessä ja pelastettava muuten heikosta kaudesta edes se mitä on mahdollista korjata. Arsenal on pelannut välillä loistavasti ja lähiaikoina on saatu voittoja FA Cupissa Manchester Citystä ja Valioliigassa Liverpoolista, mutta erityisesti voitto viikonloppuna oli onnekas.

Arsenal saattaa hyvin käyttää sunnuntaina rotaatiota, mutta kuten on jo käynyt ilmi, kotijoukkueen tulee pysyä hyvässä pelivireessä ajatellen FA Cupin huipennusta. Toki siinä missä voitto Manchester Citystä oli tapahtumiin nähden väärin, niin myös Liverpoolia vastaan ottelun olisi kuulunut mennä ilman voittoa. Onnistumiset Englannin kahdesta parhaasta miehistöstä ja otteluissa vain yksi osuma omiin ovat tehneet kuitenkin itseluottamukselle hyvää ja viimeiseen otteluun kotona mennään vähintään kelvollisella fiiliksellä. Tykkimiehet on myös sen verran tasokas miehistö, että kotona halutaan esiintyä lopussa hyvin.

Watfordin on napattava pakkopaikassa pisteitä

Watford lähtee sunnuntaille pelattuaan kahdessa edellisessä ottelussaan selvästi tappiollisesti West Hamia ja Manchester Cityä vastaan. Taivaansinisiä vastaan ei ollut mitään mahdollisuuksia, mutta West Hamia vastaan olisi pitänyt olla aineksia parempaan. Ensimmäisellä puoliajalla omiin oli mennyt kuitenkin kolme osumaa, joten siitä oli vaikea lähteä tekemään kunnollista kiriä. Tauon jälkeen saatiin toki yksi kavennus. Watford on sarjataulukossa niukasti putoamisviivan alla. Aston Villa on kerännyt Hornetsin kanssa saman määrän pisteitä, mutta muiden seikkojen takia keltamustat ovat birminghamilaisten alla. Watford sai aiemmin tässä kuussa kotonaan kaksi voittoa, mutta sen jälkeen alakerrassa on ilmennyt taas isoja ongelmia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus