kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Atletico Madrid – Barcelona vihje ja kertoimet

Atletico Madrid – Barcelona
Wanda Metropolitano
21/11/2020 – 22.00

Vastaveto vihje – Yli 2,5 maalia – Kerroin 1.96 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 17.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Atletico Madrid on pelannut mainiosti ja ratkaisuvoimaa on saatu hyvin. Alla on selvä voitto Cadizista.
  • Punavalkoisille on tehty sarjassa kaksi osumaa, mutta Mestarien liigassa alakerta on ollut ongelmissa
  • Barcelonalla on selviä haasteita ja merkittävää ailahtelua, mutta huilia edelsi viisi maalia Real Betisille
  • Overin kertoimet ovat vähän laskeneet, mutta niistä saa yhä etua. Yli 2,5 maalia tulee noin 54 pinnalla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2,95 3,45 2,43
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 19/11 klo. 17.30

Jalkapallon Espanjan La Ligan upeassa ottelussa Atletico Madrid isännöi Barcelonaa. Tiedossa on monella mittarilla yksi syksyn parhaista otteluista, jossa haetaan asetelmia myös jo pidemmällä tähtäimellä. Kotijoukkue on pelannut viiden voiton ja kahden tasapelin merkeissä, kun taas katalonialaiset ovat saaneet kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Blaugrana on pelannut yllättävän vaisusti, joten vieraille maajoukkuetauko tuli hyvään saumaan. Osaamista ja kykyjä on selvästi nähtyä parempaan ja vierailu Madridissa sytyttää eittämättä paljon. Lisäksi ennen huilia vyölle tuli voittoisa ilta, jossa tehtiin viisi maalia.

Atletico Madrid hienossa iskussa ja tulosta tullut laajasti

Atletico Madrid on ollut monien papereissa sarjan paras miehistö. Seitsemään otteluun viisi voittoa ja kaksi tasapeliä on mainio startti. Atletico Madrid lähti maajoukkuetauolle murskaamalla Cadizin. Isännät ovat pelanneet muita korkealla olevia ryhmiä vähemmän. Punavalkoiset ovat saaneet tulivoimaa hienosti ja kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa. Ticolle on tehty sarjassa kaksi maalia, mutta puolustaminen ei ole ollut isossa kuvassa vakuuttavaa. Siitä osoituksia on saatu Mestarien liigassa. Haasteita tulee myös poissaoloissa, sillä uusina pelaajina Luis Suarez ja Lucas Torreira ovat sivussa.

Barcelonalla tukkoista ja ilmassa selvää epävarmuutta

Barcelonan sesonki on alkanut mollivoittoisesti, sillä vierasjoukkue on menestynyt materiaaliinsa nähden kehnosti ja pelaamisessa on ollut selviä heikkouksia. Blaugrana on pelannut syksyllä toki ajoittain hyvin ja maajoukkuetaukoa edelsi voitto kolmella maalilla Real Betisistä. Ison marginaalin voitto ja hyökkäyspään onnistumiset tekivät fiilikselle hyvää. Barcelona tulee parantamaan selvästi ja nostamaan itsensä korkealle. Toistaiseksi otteissa on kuitenkin selvää epävarmuutta ja se näkyy muun muassa puolustuksen useissa haasteissa. Lokakuun alun jälkeen omiin on mennyt kaikissa paitsi yhdessä kilpailullisessa ottelussa maaleja.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus