kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Bate Borisov – HJK 25.07. live stream Unibetillä

Katso ja veikkaa Mestarien Liigan karsintaottelu Bate Borisov vs HJK nyt Unibetillä

BATE Borisov – HJK 25.7.2018 kello 20.00
Jalkapallon Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tänään illalla, ja suomalaisittain mielenkiintoisimmassa kamppailussa HJK matkustaa Valko-Venäjälle. Kotijoukkueena toimiva BATE Borisov isännöi helsinkiläisiä miehistöjen avauskohtaamisessa. Ottelupari pelataan päätökseensä myöhemmin Helsingissä. Barysaun illassa käytävään otteluun on nimettävä europeleissä rutinoitunut BATE Borisov ehdottomaksi voittajasuosikiksi, mutta HJK matkustaa Valko-Venäjälle vahvan pelivireensä saattelemana.

Mene tästä Unibetille

BATE Borisov perustettiin ensimmäisen kerran jo 1970-luvun alkupuoliskolla, mutta nopeasti valkovenäläisten jättiläinen hajosi. Ensimmäisten toimintavuosiensa aikana miehistö nappasi muutamia mestaruuksia, mutta sitten alkoivat suuret vaikeudet etenkin kentän ulkopuolella. Uutta tulemista lähdettiin rakentamaan vuonna 1996, minkä jälkeen menestymistä on tullut laajasti ja toiminta on ollut vakaalla pohjalla. Ryhmä on voittanut maansa mestaruuden putkeen toistakymmentä kertaa, ja europeleissä muun muassa AS Roma, Everton ja Bayern München ovat joutuneet todistamaan isännät paremmakseen.

Kuluvalla kaudella BATE Borisov on ollut jälleen erinomaisessa pelivireessä. Kotijoukkue on hävinnyt oman maansa pääsarjassa ainoastaan kertaalleen. Ilman mitään ongelmia kausi ei ole kuitenkaan edennyt. Tammikuussa miehistön päävalmentajana aloittanut Oleg Dulub ei ehtinyt olemaan tehtävässään kuin puolisen vuotta. Uudeksi päävalmentajaksi nousi Alyaksey Baha, joka toimi seurassa apuvalmentajana 2010-luvun lähes alusta alkaen. Hänen alaisuudessaan voittoja on tullut voittojen perään.

HJK matkustaa Valko-Venäjälle hyvässä pelivireessä. Vierasjoukkue on hävinnyt kaikki kilpailut mukaan lukien toukokuun puolen välin jälkeen ainoastaan kerran FC Lahtea vastaan. Helsinkiläiset ovat jääneet maaleitta viimeksi reilusti yli kuukausi takaperin, mutta vieraissa Klubilla on ollut haastavampaa kotiotteluihinsa nähden. Tien päällä kolme viimeisintä sarjassa käytyä matkaottelua eivät ole tuottaneet voittoja, mutta Vikingurin vieraana voitto irtosi lukemin 1-2. Omien kannattajiensa edessä miehistö on ollut aika lailla pysäyttämättömän vakuuttavassa iskussa.

HJK:n tuleva vastustaja on millä mittarilla tahansa selvästi Vikinguria parempi kokonaisuus. Färsaarelaisia vastaan helsinkiläiset ottivat komeentoonsa niin ensimmäisen kuin jälkimmäisenkin osaottelun, mutta Valko-Venäjällä kamppailun eteneminen on varmasti erilaista. BATE Borisovin pelaaminen on vahvasti pallonhallintaan perustuvaa, mutta kotijoukkueella on valtavasti laatua jokaisella pelipaikallaan. Isäntien kokoonpano sisältää pääasiassa Valko-Venäjän kansalaisia, mutta kentällä nähdään myös muutamia ulkomaalaisvahvistuksia. Kentällä kannattaa seurata varsinkin Stanislav Draguninia, jonka rooli keskikentän pohjalla on erittäin merkittävä. Hän palasi vielä viime kaudella Venäjän pääsarjassa.

HJK:n kokoonpano on saanut äskettäin hieman vahvistuksia, sillä 27-vuotias Macauley Chrisantus saapui äskettäin helsinkiläisten vahvuuteen. Kyseessä on viimeksi Real Murciassa leipänsä tienannut nigerialaishyökkääjä. Sopimus kattaa kuluvan vuoden, mutta vierailijoilla on oikeus käyttää optionsa myös ensi kaudesta. Chrisantus on lähtökohtaisesti erittäin mielenkiintoinen vahvistus, sillä kaveri on tehnyt laadukkaissa sarjoissa hyviä tehoja. Hän voi pelata sentterinä ja laidalla. Hänet mukaan lukien matkalle on otettu mukaan kaikkiaan 19 pelaajaa.

BATE Borisovin ja HJK:n kohtaamista pääset katsomaan Unibet TV:stä. Ottelu näytetään odotetusti suomenkielisellä selostuksella ja vieläpä ilmaiseksi, mutta omalla pelitililläsi on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai jokin veto tehty edellisen 24 tunnin aikana. Pelaamista ei kuitenkaan vaadita, joten itsessään lähetyksen katsomisesta ei veloiteta mitään.

Otteluparin voittaja etenee kolmannelle karsintakierrokselle, jossa vastaan tulee Albaniasta kotoisin oleva FK Kukesi tai azerbaizhanilainen Qarabag. Otteluparin häviäjän taival jatkuu Eurooppa-liigan karsinnoissa Slovenian NK Olimpija Ljubljanaa tai pohjois-irlantilaista Crusadersia vastaan.

unibet_live_stream

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu