kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

BATE – SJK Live Stream 12.7.

SJK kohtaa Bate Borisovin tänä iltana

SJK aloittaa eurotaipaleensa ja Mestarien liiga -paikan tavoittelun huomenna tiistaina vierasottelussa Valko-Venäjän Valioliigan 12-kertaista voittajaa ja parhaillaankin sarjan kärjessä majailevaa FC BATE Borisovia vastaan. SJK matkasi faneineen Valko-Venäjälle jo eilen, joten valmistautumiseen on ainakin ollut aikaa.

HJK:n viedessä vuosien 2009 – 2014 Veikkausliigan mestaruudet on edustuksemme tällä tasolla ollut hyvin yksipuolista, mutta vaihtelu virkistää varsinkin kun näyttää siltä, että ensi vuonna HJK ottaa paikkansa takaisin.

Eurojoukkueemme eivät ole kotimaan kenttien ulkopuolella 2010-luvulla HJK:ta lukuun ottamatta liiemmin juhlineet, mutta tämä vuosi on ollut RoPSin tulosten myötä hieman positiivisempi. SJK:ltakaan ei voi liikoja odotella, kun aiempien vuosien Mestarien liigan lohkovaiheestakin tuttu BATE lähtee otteluun lähes 80 % suosikkina, mutta ehkä vaisusti startannut kausi saa tässä vaiheessa uuden alun?

 

Ottelun toinen osa pelataan 19.07. SJK:n upouudella ja näyttävällä OmaSp Stadionilla, josta varmasti löytyy tunnelmaa, mikäli seinäjokiset repivät Borisovista asiallisen tuloksen.

Jatkoonmenijän seuraava vastus arvotaan tuttuun tyyliin toisin kuin Eurooppa-liigassa, jossa kaavio on jo kaikille selvä.

Ottelu on nähtävissä yksinoikeudella Unibetilta. Ottelun katsominen on ilmaista, mutta pelitilillä on oltava rahaa. Lähetyksen lisäksi tarjolla on uusille asiakkaille 100 % vedonlyöntibonus 100 € saakka ja 10 € riskitön veto mobiilissa.

button (39)

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu