kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Bayern München – RB Salzburg vihje ja kertoimet

Bayern München – RB Salzburg
Allianz Arena
25/11/2020 – 22.00

Vastaveto vihje – Alle 4,5 maalia – Kerroin 1.80 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 23/11 klo. 18.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Bayern München on pelannut taas upeasti, mutta taustalla on vain pistejako Werder Bremenin kanssa
  • Bayern München on rajusti RB Salzburgia edellä, mutta isäntien hyökkäys ei ole aina kiitettävää tasoa
  • RB Salzburgilla on ollut hankalaa ja viimeksi tuli suuri pettymys. Tulivoimasta löytyy selviä haasteita.
  • RB Salzburg haluaa olla hyvin aktiivinen ja tarvitsee voittoa, mutta maalinteko tulee olemaan vaikeaa
  • Ottelusta povataan hyvin vauhdikasta, mutta rajansa jo kaikella. Alle 4,5 maalia tulee noin 58 pinnalla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,22 7,75 13,00
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 23/11 klo. 18.30

Jalkapallon Mestarien liigassa Bayern München pelaa RB Salzburgia vastaan. Kotijoukkue on saanut kolmella kierroksella odotetusti kolme voittoa ja pelaaminen on näyttänyt mainiolta. Saksalaiset ovat saaneet paljon onnistumisia ja ratkaisuvoimaa on löytynyt komeasti. Itävaltalaiset ovat saaneet otteluistaan tasapelin ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on lohkossa vaikeassa paikassa, sillä aineksia löytyy ilman voittoa pelaamaan enintään kolmannesta sijasta. Bayern München voitti miehistöjen ensimmäisen taiston isosti, mutta neljä maalia tehtiin viimeisellä 15 minuutilla. Saksalaisten olisi pitänyt voittaa vain kahdella maalilla.

Bayern Münchenin voittokulku loppui viimeksi yllättäen

Bayern München on pelannut jälleen loistavaa jalkapalloa ja menestystä on tullut Saksan Bundesliigassa ja Mestarien liigassa. Kotijoukkue on kulkenut lähes voitosta voittoon, mutta isäntien mainio voittokulku pysähtyi hetkeksi tasapelissä rajusti heikompaa Werder Bremeniä vastaan. Bayern München oli aiemmin pitkään vaikeuksissa juuri RB Salzburgin kanssa, mutta lopulta homma ratkaistiin useilla osumilla. Bayern München on varmasti hyvin näyttöhaluinen ja ärsytetty palaamaan nopeasti voittojen pariin ja tekemään sen tyylillä, mutta ei kotijoukkue aina ole hyökkäyksessä kiitettävällä tasolla ja tulivoimaa löydy valtavia määriä.

RB Salzburgilla hankalaa – Saksassa äärimmäinen testi

RB Salzburg on pelannut Mestarien liigassa heikosti ja ainoa piste on tullut Lokomotiv Moskovaa vastaan. Siinäkin itävaltalaisten olisi pitänyt pystyä parempaan, sillä ottelussa oltiin vahvoja ennakkosuosikkeja. Vierasjoukkue hävisi toisella kierroksella Atletico Madridille, mutta vastustaja voitti niukasti. Miehistö on saanut sen jälkeen selvän voiton sarjassa Tirolista ja tasapelin ohella myös kaksi tappiota. Pisteittä on jääty jo mainitusti Bayern Münchenia vastaan ja Sturm Grazille. Viimeksi oli heikkoa. Red Bullsilla on ollut lähiaikoina maalinteon haasteita, mutta viimeksi Mestarien liigassa tuli lopusta huolimatta myös ilonaiheita.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu