kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Brighton – Southampton vihje ja kertoimet

Brighton – Southampton
Amex Stadium
07/12/2020 – 22.00

Vastaveto vihje – Brighton tasapeli ei vetoa – Kerroin 1.83 –  @ComeOn

Siirry ComeOn

Kertoimet vedettiin 04/12 klo. 10.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Brighton on ollut oleellisesti sijoitustaan parempi ja Lokkien pitäisi olla huomattavasti korkeammalla
  • Brighton on kärsinyt merkittävästi huonosta onnesta ja useat tekijät puoltavat parempaa menestystä
  • Southampton on pelannut hyvin, mutta vieraat eivät ole olleet lainkaan sijoituksensa mukainen nippu
  • Southamptonin pelivire on laskussa ja varsinkin viimeistelyn osalta on nähty selvästi ylisuorittamista
  • Brighton on ollut pelillisesti Southamptonia parempi. Brighton tasapeli ei vetoa osuu noin 58 pinnalla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2,55 3,45 2,88
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin o4/12 klo. 10.30

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Brighton ja Southampton. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Lokit on pelannut sijoitustaan paremmin, sillä sinivalkoisten kuuluisi olla merkittävästi nykyistä korkeammalla. Albion on pelannut viime aikoina voitollisesti Aston Villasta ja vähämaalisen tasapelin Liverpoolin kanssa. Vierasjoukkue on saanut viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Saints on ollut hieno onnistuja, mutta punavalkoisten pelaaminen ei ole ollut näin vahvaa. Vierailla on alla pistejako Wolverhamptonin kanssa ja tappio Manchester Unitedille.

Brighton sijoitustaan vahvempi – jälleen aliarvostetaan

Brighton löytyy alemmasta keskikastista, mutta kotijoukkue on ollut selvästi sijoitustaan parempi miehistö. Lokit on pelannut TOP-10 ryhmien tasolla ja Albion on ollut yksi kauden epäonnekkaista miehistöistä. Sinivalkoisia näytetään taas aliarvostavan, sillä miehistöllä on kaikki eväät nostaa itsensä oleellisesti parempiin asetelmiin. Brighton nappasi viimeksi pistejaon Liverpoolia vastaan ja ottelua edelsi voitto Aston Villasta. Liverpoolia vastaan tuli kyseenalainen rankkari, mutta Albion on ollut pelillisesti huomattavasti sarjataulukkoa vahvempi. Lisäksi omiin on mennyt kuudella edellisellä kierroksella viidesti enintään maali.

Southampton selvästi ylisuorittanut ja suunta laskussa

Southampton on pelannut hyvän kauden, mutta vierasjoukkue on esiintynyt ylisuorittaen ja menestynyt ansaitsemattoman paljon. Southampton on saanut hyvin onnistumisia, mutta vierasjoukkue on ollut varsinkin viimeistelyssä ylisuorittanut miehistö ja suunta on ansaitusti laskussa. Maaliodottamaa on luotu noin 11 osumalla ja maalinteossa on onnistuttu 19 kertaa. Saints on ollut läpi syksyn kärjen tuntumassa, mutta punavalkoisten hyvin kuluttava pelitapa alkaa näkyä varsinkin fyysisellä puolella. Southampton kärsi viimeksi ansaitun tappion Manchester Unitedille ja myös aiemmassa ottelussa Wolverhampton oli parempi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu