kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

CHL puolivälierät 1.12.2015

Jääkiekon CHL:ssä pelataan tiistaina neljän puolivälieräparin ensimmäiset osaottelut. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu Bluesin ja Kärppien väliseen ottelusarjaan unohtamatta välienselvittelyä TPS:n ja Lukon välillä. Kahdessa muussa ottelusarjassa yhteen iskevät sveitsiläinen Davos ja ruotsalainen Skellefteå sekä ruotsalainen Luleå ja toinen ruotsalaisseura Frölunda. Puolivälierien ensimmäisten otteluiden jälkeen keskittyminen alkaa kohti toisia osaotteluita, jotka pelataan viikkoa myöhemmin. Semifinaalivaiheessa on varmuudella mukana kaksi suomalaisseuraa.

Bluesin ja Kärppien välisessä ottelusarjassa vastakkain ovat kaksi toisilleen hyvin tuttua joukkuetta. Ryhmät pelasivat vastakkain marraskuun aivan loppupuolella, jolloin Liigakierroksella Kärpät oli parempi maalein 5-2. Tuossa kamppailussa oululaisten surkea pelivire tuli osittain päätökseen, sillä ennen ottelua espoolaisia vastaan hallitseva Suomen mestari oli surkeassa pelivireessä. Blues on puolestaan saalistanut neljään edelliseen otteluun vain yhden voiton, mutta kotijoukkueen tilanne on etenkin kaukalon ulkopuolella vieläkin vaikeampi. Espoolaisseura on joutunut elämään konkurssiuhan keskellä jo pitkään, eikä helpotusta rahatilanteeseen ole löytynyt kuin hetkellisesti. Bluesin osalta sivussa lienevät Mikko Kuukka, Jussi Makkonen, Micke Saari, Veeti Vainio ja Juuso Vainio. Kärpiltä mainitaan nimet Mika Pyörälä ja Iiro Tarkki.

TPS:n ja Lukon taistelussa edellisestä kohtaamisesta ei ole kulunut montaa päivää, sillä ryhmät pelasivat vastakkain marraskuun loppupuolella. Tuolloin turkulaiset olivat parempia maalein 3-1. Liigan puolella viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet mustavalkoisille kaksi voittoa, kun taas raumalaisilla ei ole sujunut niinkään hyvin. Vierasjoukkue on ollut pitkään Suomen korkeimman sarjatason yksi heikkovireisimmistä ryhmistä, mutta edellisellä kierroksella sinikeltaiset nappsivat arvokkaan voiton KooKoota vastaan. Tuossa kamppailussa yksikään pelaaja ei saanut kahta tehopistettä, vaan jokaiselle maalille ja syöttöpisteen saaneelle pelaajalle löytyi eri pelaaja. Tadas Kumeliauskas, Tomas Mojzis, Lauri Tukonen ja Niklas Friman jatkavat TPS:n sairaslistalla. Lukolta ovat sivussa lähinnä Miika Koivisto ja Olavi Vauhkonen.

Davos ja Skellefteå lähtevät pelaamaan hyvinkin mielenkiintoista kaksinkamppailua. Sveitsiläisseura on ollut viime aikoina Sveitsin liigassa vahvassa pelivireessä, sillä kotijoukkue on saalistanut neljään edelliseen otteluun yhtä monta voittoa, mutta Skellefteå on vieläkin paremmassa pelivireessä. Kymmenestä edellisestä kamppailusta ruotsalaisseura on saalistanut peräti kymmenen voittoa. Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla keltamustat ovat hävinneet edellisen kerran lokakuun puolen välin jälkeen pelatussa taistelussa Växjöä vastaan. Skellefteån voittoputki alkaa olemaan jo niin hurja, että sen katkeaminen on oltava jo lähellä. Janne Pesonen on sivussa keltamustien vahvuudesta, mutta muuten heidän terveystilanne on erinomainen. Davosilta mainitaan nimet Félicien Du Bois ja mahdollisesti Samuel Guerra.

Luleån ja Frölundan välisessä ottelusarjassa vastakkain ovat kaksi ruotsalaista joukkuetta. He ovat kohdanneet edellisen kerran marraskuun 24. päivänä, jolloin vierasjoukkue oli parempi runsasmaalisessa kamppailussa lukemin 4-3. Luleå on kokenut viime kauteen verrattuna varsin suuria muutoksia, eikä kotijoukkue olekaan Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla esiintynyt edukseen. Viime aikoina Luleån pelivire on ollut kohdallaan, mutta todellisuudessa muuten kausi on ollut todella haastava. Frölundahan on saalistanut Luleån tavoin viiteen edelliseen otteluun neljä voittoa, vaikka edellisellä kierroksella he kokivat tappion Örebroa vastaan numeroin 5-3. Filip Gustavsson, Daniel Larsson ja Bill Sweatt ovat sivussa Luleån vahvuudesta. Frölundan terveystilanne on puolestaan erinomainen, sillä heiltä on sivussa vain Anton Axelsson.

Katso CHL-ottelut live stream lähetyksinä

Peliyhtiö Nordicbet lähettää livevedonlyönnissään runsaasti urheilua ilman veloitusta, mutta pelirahaa on kuitenkin tilillä oltava vähintään sentin verran. CHL live stream lähetykset kuuluvat kattaukseen. Rekisteröidy ja tutustu palveluun.

Alan kovin vedonlyöntibonus

Nordicbet vedonlyönti tarjoaa 200% 200€ bonuksen vedonlyöntiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että talleta 100€ ja saat 300€ vedonlyöntiin!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu