kasinosankarit

Kohteita 32688

Avoimet kohteet 19

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Coolbet League käynnissä – ilmaisessa kilpailussa jaossa 550 euroa!

Peliyhtiö Coolbetillä on käynnissä Coolbet League, jossa asiakkaat pääsevät kilpailemaan 550 euron palkintopotista täysin ilmaiseksi. Kyseessä on erittäin suosittu kampanja, jossa voittaminen on mahdollista panostamatta itse euroakaan. Tarjouksesta onkin tullut suosittu heti sen käynnistyttyä.

Coolbet Leaguessa tehtävänä on veikata otteluiden tuloksia mahdollisimman hyvällä menestyksellä. Nappaat pisteitä sen mukaan, miten hyvin onnistut veikkauksissa. Kaikki kierroksilla hankitut pisteet lasketaan yhteen ja lisätään kokonaiskilpailun tulostaulukkoon, mikä pitää sisällään vieläkin isompia palkintoja.

Ottelun lopputuloksesta saa kymmenen pistettä, ottelun voittajasta ja toisen joukkueen maaleista kuusi pistettä, ottelun voittajasta kolme pistettä ja toisen joukkueen maaleista yhden pisteen.

Palkinnot maksetaan asiakkaiden pelitileille, kun kierroksen viimeinen peli on loppunut. Maksu tapahtuu tästä 48 tunnin sisällä. Viimeisen taiston päätyttyä kyseinen tulostaulukko lukitaan. Palkinnoissa on kolmikertainen kierrätysvaatimus.

Coolbet Leaguen pääpalkintona on matka Valioliigan otteluun, joten 550 euron palkintopotin ohella yksi asiakas pääsee paikan päälle katsomaan Englannin pääsarjaa. Reissun arvo on 2000 euroa. Halutessaan voittaja voi ottaa itselleen 80 prosenttia reissun arvosta, mikäli hän ei halua lähteä matkalle.

Muistutamme vielä, että Coolbetin Tuplaus on niin ikään käynnissä. Siellä on jaossa jälleen 5000 euroa. Kirjaudu vain yksinkertaisesti omalle pelitilillesi ja valitse vedonlyönnin navigaatiosta “Tuplaus”. Tee single- tai yhdistelmävetosi vähintään 2,00 kertoimella. Jos voitat sillä, jatka samaan tahtiin seuraavana päivänä. Palkinnot maksetaan asiakkaille, jotka onnistuvat tuplauksessaan koko viikon ajan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu