kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Coolbetilta 100 € riskitön veto World Cupiin

Rahat takaisin jos Leijonat voittaa

Coolbet tarjoaa rahat takaisin -kampanjan niin uusille kuin vanhoillekin asiakkailleen lauantaina alkavaan jääkiekon World Cupiin.

Saat rahasi takaisin ensimmäisestä vedostasi, jonka olet lyönyt Suomen ja Pohjois-Amerikan kokoelmajoukkueen väliseen otteluun, mikäli Suomi voittaa myöhemmin koko turnauksen. Ei niin todennäköinen lopputulos, mutta lyhyessä turnauksessa on kaikki mahdollista.

  1. Kirjaudu pelitilillesi ja vahvista osallistuminen.
  2. Lyö veto Suomi – Pohjois-Amerikka U23 -ottelusta ennen matsin alkua tai ottelun aikana live-vedosta. Veto voi olla single-veto, tai osana yhdistelmä- tai järjestelmävetoa. Vain ensimmäinen osallistumisen vahvistamisen jälkeen lyöty veto lasketaan mukaan.
  3. Jos Suomi voittaa World Cupin, palautamme ensimmäisen vedon panoksesi aina 100 € asti. Palautus ei ole riippuvainen vedon lopputuloksesta.
  4.  Palautettavalla panoksella ei ole kierrätysvaatimuksia.

Coolbet on anteliaalla tuulella muutenkin. Sivuston Kampanjat-sivulta löytyy tarjous päivittäisille tarjouksille. Lyö vähintään viiden euron veto ja olet mukana arvonnoissa.

  1. Vahvista osallistuminen.
  2. Päivittäinen arvonta: Lyö vetoa jääkiekosta vähintään 5 € panoksella. Voit lyödä vetoa joko ennen ottelun alkua tai livenä. Pelikupongilla ainakin yhden kohteen on oltava jääkiekosta.
  3. Viikkoarvonta: Lyö vetoa jääkiekosta vähintään 5 € panoksella joka päivä (ma – su) viikon ajan. Viikkoarvonnan pääpalkintona on iPhone 7.

coolbetti2

Coolbetin kertoimia et löydä kerroinvertailusta, jonka vuoksi kannattaakin vierailla aika ajoin Coolbetin sivuilla. Toistuvasti parhaimpia kertoimia lajiin kuin lajiin. Esimerkiksi juuri Suomen ja Pohjois-Amerikan väliseen otteluun saa markkinoiden korkeimpia kertoimia niin Suomen kuin Pohjois-Amerikankin voitolle.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu