kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Coolbetin Lätkäkalenteri käynnissä – VIP-paketteja jaetaan viikoittain!

Peliyhtiö Coolbetillä on käynnistynyt uusi Lätkäkalenteri, jossa lajin ystäviä hemmotellaan olan takaa. Lätkäkalenterissa kilpaillaan peräti seuraavan kahdeksan viikon ajan, joten osallistuminen onnistuu pitkälle lokakuuhun.

Kampanjan palkinnot eivät jätä lajin ystäviä kylmiksi. Ensimmäiset kuusi viikkoa pitävät sisällään viikoittain yhden VIP-matkan Jokereiden Tallinnan KHL-peliin. Vastustajana on moskovalainen Spartak. Reissuun lähtee mukaan myös voittajan valitsema henkilö. Viimeiset kaksi viikkoa pitävät sisällään puolestaan kaksi VIP-lippua Helsingissä käytävään Winnipegin ja Floridan taistoon.

Ensimmäisen kampanjaviikon kilpailussa veikataan Jokereiden ja Vladivostokin välienselvittelyn tapahtumia. Voittaja on se asiakas, joka saa eniten oikeita vastauksia. Mukaan pääsee tekemällä vähintään viiden euron betsin. Muistathan lisäksi jättää veikkauksesi kampanjat-sivulla olevaan linkkiin.

Uusi kampanjaviikko lähtee käyntiin aina maanantaisin. Mikäli et voittanut edellisenä kampanjaviikkona palkintoa, pääset yrittämään voittamista seuraavana kampanjaviikkona. Voittajat julkaistaan Coolbetin blogissa ja kampanjat-sivulla.

Muistutamme vielä loppuun, että yksi asiakas voi voittaa kampanjasta enintään yhden palkinnon Tallinnaan ja yhden palkinnon NHL-tapahtumaan. Mikäli sama pelaaja voittaa saman palkinnon useampaan otteeseen, palkinto annetaan seuraavaksi sijoittuneelle tai se voidaan myös arpoa uudelleen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu