kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Coolbetin Lätkäkalenterissa tarjolla VIP-lippuja Helsingin NHL-peliin!

Peliyhtiö Coolbetillä Lätkäkalenteri on ollut käynnissä jo kuuden viikon ajan, mutta hienoimmat kaksi viikkoa ovat vasta käsillä. Lätkäkalenterin kahdella viimeisellä viikolla asiakkaille jaetaan VIP-lippuja Helsingissä 2. marraskuuta järjestettävään Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin väliseen kohtaamiseen. VIP-liput ovat kumpanakin viikkona kahdelle henkilölle. Yhteensä VIP-lippuja on siis neljä kappaletta.

Lätkäkalenterin uusimmassa tehtävässä asiakkaiden tulee veikata parhaan kykynsä mukaan ottelun tapahtumia, jossa vastakkain asettuvat Carolina Hurricanes ja Colorado Avalanche. Taisto käydään 20. lokakuuta. Lisäksi tulee panostaa 5 euroa NHL:ään. Paras pelaaja saa itselleen kaksi VIP-lippua loistavaan urheilutapahtumaan. Uusimman viikon kampanja-aika päättyy 21. lokakuuta. Pelaajan tulee jättää omat veikkauksensa ennen ottelun käynnistymistä.

Coolbet ilmoittaa kampanjat-sivullaan aina uusimmat voittajat. Lisäksi voittajat julkaistaan Coolbetin blogissa. Jos useammalla asiakkaalla on sama määrä pisteitä, voittajaksi katsotaan se henkilö, joka teki veikkauksensa ensin. Yksi asiakas voi voittaa Lätkäkalenterista enintään yhden palkinnon aiemmin jaettuja KHL-lippuja ja NHL-lippuja. Mikäli sama henkilö voittaa useampaan otteeseen, palkinnolle arvotaan uusi voittaja.

Muistutamme vielä loppuun, että Coolbetillä on käynnissä 5000 euron Tuplaus. Viime viikolla jättipotti meni vain yhdelle suomalaiselle asiakkaalle. Suuren suosion saanut Tuplaus löytyy vain Coolbetiltä, ja vaikka et pääsisi tuplauksessasi loppuun saakka, torstaille päässeet asiakkaat saavat oman panoksensa takaisin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu