kasinosankarit

Kohteita 32963

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  David Lilley – Amine Amiri vihje ja kertoimet

  David Lilley – Amine Amiri
  English Institute of Sport
  05/04/2021 – 21.30

  Vastaveto vihje – David Lilley -4,5 freimin tasoituksella  – Kerroin 1.73  –  @Nordicbet

  Siirry Nordicbet

  Kertoimet vedettiin 04/04 klo. 14.00

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • David Lilley on rankingiaan parempi pelaaja ja hän menee toiselle kierrokselle ilman mitään haasteita.
  • David Lilley on voittanut vuoden aikana esimerkiksi Shaun Murphyn ja WST:ssä Ronnie O’Sullivanin.
  • Amine Amiri on väärässä paikassa, sillä marokkolaisen taidoilla ei pitäisi pelata Main Tourin otteluita.
  • Amine Amiri käyttää paikkansa surkeasti, lyöntitekniikka ei ole häävi ja tappiot ovat murskalukemin.
  • Amine Amirilla ei ole mitään palaa. David Lilley voittaa -4,5 freimin erolla arviolla noin 62 prosenttia.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin x/x klo. x

  Snookerin MM-karsintojen avauksessa David Lilley pelaa Amine Amiria vastaan. Luvassa pitäisi olla täysin yksipuolinen ottelu, sillä montaa amatööriä heikomman Amine Amirin paikka ei ole Main Tourilla. David Lilley on rankingiaan parempi pelaaja ja hänen pitäisi dominoida tällaista ottelua käytännössä alusta loppuun saakka. Englantilainen on voittanut tällä kaudella muun muassa English Openin toisella kierroksella Shaun Murphyn ja WST:ssä peräti itsensä Ronnie O’Sullivanin. Marokkolainen on voittanut syksystä 2019 alkaen yhden ottelun ja senkin huonosta pelaajasta. Hän on hävinnyt tällä kaudella kaikki ottelunsa pystyyn.

  David Lilley tauluaan parempi – avauksessa dominointia

  David Lilley on rankingissa sijalla 88, mutta englantilainen on eittämättä sijoitustaan parempi pelaaja. David Lilley ei ole todellakaan mikään sateentekijä tai edes keskiverto ammattilainen, mutta hän on kuitenkin pelaaja, jonka pitäisi olla taitojensa puolesta rankingissa ylempänä. Englantilainen on voittanut tämän kauden aikana jo kaksi snookerin supertähteä, joskin voitoista jälkimmäinen tuli WST:n puolella. Hän voitti keväällä samassa turnauksessa myös laadukkaan Tom Fordin. Lilleyn edelliset MM-karsinnat menivät aivan penkin alle, mutta toista vuotta niin ei tapahdu. Englantilaisen perustaso on valtavasti kaksikosta parempi.

  Amine Amiri väärässä paikassa – tulossa rumat lukemat

  Amine Amiri on Main Tourin heikoimpia pelaajia, eikä marokkolaisen pitäisi pelata ammattilaisten otteluita. Amine Amirin paikka ei ole tällä tasolla, hänelle tulee jatkuvasti tappioita murskalukemin ja marokkolaisen lyöntitekniikka on vajavainen. Amiri on voittanut Main Tourilla kerran ja sekin oli Gibraltarin ensimmäisessä ottelussa. Tällä kaudella tulokset ovat kertoneet jälleen karua kieltään. Tappiot ovat seuranneet toisiaan siten, että Amiri on pelannut usein ilman voitettua freimiä. Esimerkiksi loppuvuoden neljä viimeistä turnausta päättyivät tappioihin yhteensä freimein 2-19. Pieni ilonaihe oli edes yksi freimi Ben Woollastonilta.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

  Jätä vastaus