kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Ding Junhui – Ronnie O’Sullivan vihje ja kertoimet

Ding Junhui – Ronnie O’Sullivan
Crucible
07/08/2020 – 21.00

Vastaveto vihje – Yli 20,5 freimiä – Kerroin 1.69 –  @Speedybet

Siirry Speedybetille

Kertoimet vedettiin 04/08 klo. 7.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Ding Junhui voitti niukasti Mark Kingin ja tavoittelee edelleen ensimmäistä MM-mestaruutta
  • Ding Junhuilta odotetaan Kiinassa isoa onnistumista Cruciblessa ja nyt on suuri ottelu idolia vastaan
  • Ronnie O’Sullivan oli avauksessaan huikea, mutta MM-kisoissa on tullut viime vuosina pettymyksiä
  • Yli 20,5 freimiä nähdään 61 prosentin arviolla

Kertoimet ottelulle

1 x 2
3,75 1,28
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 04/08 klo. 7.30

Snookerin MM-kisojen toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Kiinan Ding Junhui ja Englannin lajilegenda ja urallaan kaiken nähnyt ja kokenut Ronnie O’Sullivan. Ding Junhuin ja Ronnie O’Sullivanin korkean profiilin ottelu on varmasti toisen kierroksen paras ja eniten kiinnostava kohtaaminen, josta on luvassa odotettu ja mainio kahden supertähden välienselvittely. Ding Junhui ja Ronnie O’Sullivan kohtasivat toisensa MM-kisojen toisella kierroksella noin kolme vuotta sitten ja tuolloin kiinalainen sai upean voiton numeroin 13-10. Sen jälkeen kaksikko on pelannut vastakkain neljästi ja Raketti on voittanut kolme kertaa.

Ding Junhui tavoittelee yhä mestaruutta Cruciblessa

Ding Junhui pelasi MM-kisojen alussa Mark Kingiä vastaan ja kiinalainen supertähti sai tehdä valtavan työn, jotta sitkeä Mark King tuli kaadettua. Katkaisufreimissä Ding Junhui ansaitsi voittonsa, vaikka molemmat pelaajat omasivat muutamia hyviä paikkoja. Aasian paras snookeristi voitti loppuvuodesta UK Championshipin ja pelasi etenkin tuolloin loistavaa snookeria. Vastapainoksi tulee kuitenkin taas liikaa epävarmuutta ja heikkoja tuloksia. Ding Junhui ei ole nytkään yksi Cruciblen mestarisuosikki, mutta Enter the Dragon on erityisesti breakbuilderina ja valkoisen pallon käsittelijänä aivan timanttisen lahjakas kaveri.

Ronnie O’Sullivan oli ensimmäisellä kierroksella huikea

Ronnie O’Sullivan on snookerin valovoimaisin pelaaja ja tavoittelee uransa kuudennetta MM-pokaalia. Ronnie O’Sullivan murskasi ensimmäisellä kierroksella Thepchaiya Un-Noohin freimein 10-1. Englantilainen oli simppelisti jopa uskomattoman hyvässä pelivireessä. Tekeminen näytti todella hienolta ja upealta. The Rocket on voittanut tällä kaudella Shanghai Mastersin ja ollut esimerkiksi Northern Ireland Openin finaalissa, mutta matkalle on mahtunut myös selvästi heikkoja tuloksia ja yllättäviä pettymyksiä. Pitkien otteluiden vääntömomentti on Raketilla kysymysmerkki, sillä sitä häneltä vaaditaan nyt avausta enemmän.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu