kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

DOC: The Ground Work – NHL Players Summer Training

Coolbetin YouTube-kanavalta ja artikkelin lopusta löytyy tuore Coolbetin tuottama video, joka käsittelee niin NHL-pelaajiemme kesän treenejä kuin sitäkin, että miten kummassa Patrik Laine nosti vuodessa itsensä miltei Mestis-joukkueen ulkopuolelle jäävästä pelaajasta kesän 2016 kakkosvaraukseksi ja yhdeksi 2000-luvun puhutuimmaksi NHL-lupaukseksi.

40-minuutin video, jonka aiheena on jääkiekkoilijoiden kesäharjoittelu ei välttämättä kuulosta kaikkein mielenkiintoisimmalta, mutta senkin oletuksen voi muuttaa toiseksi. Tästä pienestä dokumentista on saatu oikeilla henkilövalinnoilla ja musiikeilla ehdottomasti katsottava ja voipa siitä oppiakin jotain – minkä pituisen täydellisen tauon pelaajat ottavat kauden päätteeksi, millaisia harjoitusmääriä viikossa kertyy, ruokavaliosta, kuka palaa mitenkin jäille ja niin pois päin. Eikä kamera pyöri pelkällä punttisalilla, vaan tässä haastatellaan niin valmentajia, fysiikkavalmentajia kuin laajasti itse pelaajiakin.

Jääkiekko on Suomessa pinnalla syyskuusta lähes juhannukseen saakka, mutta nyt pääsimme näkemään mitä heinä- ja elokuun aikana tapahtuu ja tapahtuuhan silloin. Kesällä luodaan pohjat tulevalle kaudelle. Se joka on ottanut kesän pelkkänä lomana tulee huomaamaan harjoitusleirien ja pelien alkaessa, että valinta on ollut väärä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu