kasinosankarit

Picks 32861

Active picks 0

Don't Miss

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Dortmund – Schalke: Katso Vihje ja Live Stream

Dortmund – Schalke

16/05/2020 – 15:30

Areena: Signal Iduna Park, Dortmund

Live Stream

Dortmund – Schalke Live Stream saatavissa Unibetillä ja ComeOn

Kertoimet

1 x 2
1.52 4.50 6.00
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

vedettiin 15/05 klo. 14.30

Kertoimet

Jalkapallon Saksan Bundesliiga on Euroopassa ensimmäinen suuri jalkapallosarja, jossa otteluita on tarkoitus jatkaa tulevan viikonlopun aikana. Saksan Bundesliigassa ottelut ehtivät olla keskeytyksissä koronaviruksen vuoksi maaliskuun 11. päivästä lähtien, mutta nyt pelaaminen on mahdollista. Jalkapallossa akuutin koronaviruksen jälkeisellä ajalla yksi Bundesliigan ensimmäisen viikonlopun eniten kiinnostavista otteluista on Dortmundin ja Schalken paikallinen kohtaaminen eli Revier-derby, jossa toisensa kohtaavat sarjataulukon kakkosena majaansa pitävät keltamustat ja kuudentena oleva vierasjoukkue. Ottelu käydään odotetusti ilman yleisöä. Molemmat ryhmät viettävät lauantain ottelua edeltävät päivät eristyksissä.

Dortmund – Schalke Live Stream saatavissa Unibetillä

Dortmund Schalke Live Stream

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Dortmund ja Schalke pelasivat vastakkain vuonna 2019 kaksi kertaa. Miehistöjen ensimmäisessä kohtaamisessa Schalke nappasi voiton Dortmundin vieraana siten, että sinivalkoiset onnistuivat maalinteossa peräti neljä kertaa. Keltamustat tekivät ryhmien ensimmäisessä kohtaamisessa itsekin kaksi osumaa, mutta se ei riittänyt pisteisiin. Miehistöjen uusin kohtaaminen oli kuluvalla kaudella Schalken omien kannattajien edessä. Tuolloin ottelussa pelattiin ilman osumia. Viime kaudella Schalken voittaminen Dortmundin vieraana oli jo siksi hieno onnistuminen, että vierasjoukkueen sesonki oli muuten vaikea ja sijoitus oli alemmassa keskikastissa. Ryhmien edellinen kohtaaminen käytiin syksyllä kierroksella yhdeksän.

Dortmund

Dortmund lähtee pelaamaan Saksan Bundesliigaa loppuun sarjataulukon toiselta sijalta. Kotijoukkue on kerännyt tähän mennessä otteluistaan 15 voittoa, kuusi tasapeliä ja neljä tappiota. Dortmund taistelee yhä Bundesliigan mestaruudesta Bayern Münchenin ja RB Leipzigin kanssa, mutta kotijoukkue on vaikeassa tilanteessa ajatellen sarjan mestaruutta. Dortmundin olisi menestyttävä viimeisillä kierroksilla loistavasti, jotta Bayern Münchenin etumatka olisi mahdollista kuroa kiinni. Dortmundin olisi samalla toivottava sitä, että punaiset kompuroisivat ainakin yhdellä tai muutamalla kierroksella. Kotijoukkueella on toki paljon pelattavaa myös Mestarien liigan sijoituksissa. Isännät ovat vahvoja ehdokkaita menemään Mestarien liigaan, mutta myös neljäntenä oleva Mönchengladbach on lähellä ja Leverkusenkin on kilpailussa mukana.

Dortmund oli Bundesliigassa aiemmin keväällä hienossa pelivireessä. Kotijoukkue pelasi neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta voitollista ottelua. Bundesliigassa toistaiseksi viimeisin ottelu on ollut voitollinen kahdella maalilla Mönchengladbachia vastaan. Keltamustat esiintyivät myös Mestarien liigassa PSG:tä vastaan, mutta siellä menestyminen jäi pariisilaisten iloksi. Isännät olivat voittaneet miehistöjen ensimmäisen kohtaamisen numeroin 2-1, mutta ranskalaiset olivat kotonaan parempia kahden maalin merkeissä. Dortmund on ollut varsinkin kotonaan mainiossa iskussa, sillä keltamustat eivät ole hävinneet kotonaan vielä kertaakaan. Siellä menestystä on tullut yhdeksästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Osumia on tullut yli 40 kappaletta. Dortmund on pelannut viimeksi siellä koko pistepotin muodossa Freiburgia vastaan.

Dortmund on pelannut kokonaisuutena hieman ylisuorittaen, sillä kotijoukkueella pisteiden määrän pitäisi olla vähän nykyistä pienempi. Dortmundin kuuluisi olla sarjataulukossa RB Leipzigin takana sijalla kolme. Keltamustien alakerta on toiminut ansaitulla tavalla, mutta isäntien hyökkäyspäässä osumia on nähty tapahtumiin nähden liikaa. Dortmundin paras maalintekijä on ollut 20-vuotias Jadon Sancho, joka on viimeistellyt kuluvalla kaudella 14 osumaa ja antanut myös 15 maaleihin johtanutta syöttöä. Isännillä 19-vuotias Erling Braut Håland on tehnyt kahdeksassa Bundesliigan taistossaan loistavat yhdeksän osumaa. Dortmundin päävalmentaja Lucien Favre vaihtoi kesken kauden ryhmityksen 3-4-3-muotoon, mutta se ei ole ollut muutoksena mikään iso. Die Borussen on varsinkin oikealla laidalla erittäin vahva ja vaarallinen nippu.

Dortmundin kokoonpanosta poissa on varmasti Dan-Axel Zagadou, mutta myös Axel Witsel, Emre Can, Nico Schulz ja kotijoukkueen toiseksi paras maalintekijä Marco Reus lienevät poissa kentältä. Marco Reus on viimeistellyt tähän mennessä 11 maalia, mutta hän oli aiemmin poissa Dortmundin vahvuudesta myös esimerkiksi molemmista Mestarien liigan kamppailuista PSG:tä vastaan. Reus on keltamustille erittäin tärkeä pelaaja, mutta miehistöllä on tulivoimaa myös muuten mainiolla tavalla. Dortmundilla on mahdollisesti muutaman pelaajan pelaaminen epävarmaa, mutta yllä olevat nimet pitäisivät olla niitä, jotka eivät ole mukana lauantain ottelussa. Muutamalla pelaajalla ikävyyksiä on tuonut karanteenin rikkominen.

Schalke

Schalke pitää majaansa Saksan Bundesliigassa kuudennella sijalla ja keräten tähän mennessä otteluistaan yhdeksän voittoa, 10 tasapeliä ja kuusi tappiota. Schalke on pelannut heikon edellisen kauden jälkeen selvästi paremmin, mutta vierasjoukkue on ollut ansaittua parempi. Sinivalkoiset ovat yksi sarjan suurimmista ylisuorittajista. Die Königsblauen taistelee viimeisistä sijoituksista Euroopan kentille. Aiemmin keväällä menestyminen oli Die Königsblauenille vaikeaa, sillä monet ottelut menivät vaisusti. Bundesliigassa ehdittiin pelata tammikuun 17. päivän jälkeen ilman voittoja. Aiemmin keväällä Bundesliigassa pelattiin kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti FC Kölniä vastaan ja vähämaalinen pistejako Hoffenheimin kanssa. Vähän aiemmin tuli tappio viidellä maalilla RB Leipzigille. Edellisessä ottelussa ilta oli käytännössä tasabuukki. Siinä välissä oltiin pelattu myös maalilla tappiollisesti Saksan Cupia Bayern Münchenia vastaan.

Schalke on saanut otteluistaan pisteitä siis ansaittua enemmän. Vierasjoukkueen alakerta on toiminut ansaitulla tavalla, kun taas hyökkäyspäässä maaleja on viimeistelty kovemmilla tehoilla. Kentällä ryhmitystä on vaihdettu useisiin otteisiin. Sinivalkoisia vastaan omiin on mennyt muutamaa surkeasti mennyttä kamppailua lukuun ottamatta vähän maaleja. Tosin FC Kölniä vastaan omiin meni yllä mainitusti kolme osumaa. Bayern München teki miehistöä vastaan viisi maalia. Schalken parhaat maalintekijät löytyvät keskikentältä, joten vierasjoukkueen hyökkääjät eivät ole onnistuneet kummoisesti. Suat Serdar on ollut ryhmänsä paras maalintekijä seitsemällä osumalla. Miehen ollessa sivussa gelsenkircheniläisille voittaminen on ollut vaikeaa. Marokkolainen keskikentän pelaaja Amine Harit on miehistöllä toiseksi paras viimeistelijä.

Schalkella kokoonpanosta puuttuvat ainakin parikymppinen turkkilainen toppari Ozan Kabak ja keskikentän Omar Mascarell. Schalkella saattaa olla myös muutamia muita poissaoloja, mutta yllä mainitut kaksi pelaajaa ovat varmasti sivussa ja etenkin keskikentän Mascarell on merkittävä poissaolo. Hänellä on muun muassa Bundesliigassa eniten onnistuneita katkoja. Mies ei viihdy suuremmin otsikoissa, mutta on ryhmänsä tärkeitä nimiä. On kiinnostavaa nähdä, pystyvätkö Schalken hyökkääjät saamaan enemmän nyt onnistumisia. Schalke saapuu joka tapauksessa iltaan varmasti tiiviillä alakerralla ja paine on omassa päässä.

Arvio ottelusta Dortmund – Schalke ja kertoimet

Dortmundin ja Schalken välienselvittely on varmasti tulevan viikonlopun eniten odotettuja kohtaamisia. Ottelu käydään odotetusti ilman katsojia, joten kotiedun merkitys on normaalia pienempi.

Ottelussa on ainekset kuitenkin kuumaan Revier-derbyyn, josta panoksia ei varmasti tule puuttumaan. Keltamustat ovat viimeistelleet reippaat 30 maalia vierasjoukkuetta enemmän. Sinivalkoisille tauko tuli varmasti hyvään saumaan, sillä gelsenkircheniläisille voittaminen oli niin vaikeaa. Dortmund lähtee lauantain otteluun noin 60 prosentin voittajasuosikkina.

Voit katsoa Dortmundin ja Schalken kohtaamisen halutessasi Unibet TV:stä.

Rekisteröidy ilmaiseksi Unibetille

Lisää Dortmund – Schalke kertoimia

(Kertoimet vedettiin 15/05 klo. 15.00)

Tapahtuma Kertoimet Vedonvälittäjä
Yli 1,5 maalia 1,19 Unibet
Alle 1,5 maalia 4,50 LeoVegas
Yli 2,5 maalia 1.63 Unibet
Alle 2,5 maalia 2,20 LeoVegas
1. puoliaika yli 0,5 maalia 1,26 ComeOn
1. puoliaika alle 0,5 maalia 3.55 LeoVegas
Dortmund voittaa tasapeli ei vetoa 1,2o Unibet
Schalke voittaa tasapeli ei vetoa 4,80 Unibet
Dortmund voittaa maalin tasoituksella 1,14 LeoVegas
Schalke voittaa maalin tasoituksella 2,60 Unibet
Molemmat joukkueet tekevät maalin 1,75 LeoVegas
Molemmat joukkueet eivät tee maalia 2,02 LeoVegas

 

You must be logged in to post a comment Login