kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

El Stadico 9.8.2014 | Kuvia ja ajatuksia paikanpäältä

 

Vastaveto El Stadicon pyörteissä

Tässä Vastavedon lyhyt raportti kisamatkasta Olympiastadionille katsomaan, kun HJK pyöritteli Barcelonan kumoon. Kilpailun mahdollisti Guts vedonlyöntiyhtiö ja tästä vielä kerran iso kiitos sinnepäin, toivottavasti luette tämän!

Matkaan lähti kilpailun voittaja, nimimerkki Pessi ja mukaan oli otettu vahvistukseksi Tiki. Tuttuja nimimerkkejä Vastiksen forumilta. Lisäksi iltaa lähti Vastavetoa edustamaan ylläpidon puolelta R-bet ja Handy. Gutsin osalta edustus jäi puuttumaan peruuntumisen takia, mutta hengissä selvittiin ilmankin!

Neljä nälkäistä miestä suuntasi ensin syömään erittäin kattavan espanjalaisen buffetin lähihotellin tiloihin, jossa oheistapahtumana nähtiin arvontaa ja kuultiin Juho Mäkelän kuulumisia ja kertomuksia, kuinka hän on aikanaan päässyt tekemään maalin barcan verkkoon. Palvelu toimi koko ruokailun ajan ja ruokana oli monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja espanjalaisesta ruoasta. Mitä nyt jäi kaipaamaan ehkä, niin espanjalaisia tanssijoita olisi voinut olla viihdyttämässä ja Katalonian punaviiniä tarjolla. Jälkiviisas sanoisi, että olisihan sitä voinut varmaan pyytää? Siis punaviiniä.

Ruokailun jälkeen oli alle tunti enää h-hetkeen, joten jalat alle ja nopea siirtyminen kadun toiselle puolelle ja kohti stadionin portteja. Mukaan lähti muistoksi tässä vaiheessa jo fanihuivit. Kiitokset pienistä, mutta tärkeistä asioista tapahtuman järjestäneelle taholle. Nyt on toimiston nurkassa pysyvä muisto tapahtumasta.

Kumma kyllä tuntui monet otteluun tulijat jonottavan pitkissä jonoissa, mutta vierestä pääsimme erittäin sujuvasti sisälle stadionille. Ei ollenkaan huonot paikat olleetkaan odottamassa, eturivi ja aivan keskiviivan kohdilla! Kyllä kelpasi seurata ottelua paraatipaikalta ilman häiriötekijöitä. Sopivasti ehdittiin paikoillemme seuraamaan lämmittelyjä ennen juhlallisuuksia, joista päällimmäisenä jäi varmasti kaikkien mieleen suuret suosionosoitukset kuninkaalle.

Ottelu oli aika lailla sitä mitä odottaa saattoikin. Se spontaani nauru yleisöltä ensiminuuteilla HJK:n maalivahdille lienee kuvastava hetki koko ottelusta. Nähdään toisen heikkous, mutta silti jaksetaan kannattaa ja tsempata. Saimme nauttia 90  minuuttia Barcelonan taidonnäytteistä, mutta silti tsempata HJK:ta heidän harvoissa hyökkäystilanteissa. Pieni kipinä siellä jossain takaraivossa oli, että ehkä ne sen yhden olisivat voineet tehdä. Se nousu oikeasta laidasta..

Yleisöä oli tupa täynnä, aurinko paistoi ja hiki virtasi. Ottelu kentällä oli aika lailla sitä, mitä odottaa saattoi tosiaan. Parempi se oli kuitenkin, kuin mitä pahimmassa tapauksessa olisi saattanut olla tarjolla. Nyt ei nähty leikkimielistä pelleilyä ja yleisön viihdyttämistä, vaan aitoa jalkapalloa. Niin aitoa, kuin se nyt tässä tilanteessa pystyi olemaan. Toivottavasti myös lippupaketin voittajilla oli hauskaa, mikäli nyt olette edes selvinneet reissusta hengissä. Seuraavaa reissua odottaen. Katsotaan mihin Vastaveto seuraavaksi lähtee. Ehkä ensi kerralla vuorossa jääkiekkoa, kuulostaisiko KHL-matsi miltä? Entä MM-nyrkkeily, ehkä tavataankin kehän laidalla ensi kerralla. Pysykää mukana, matka seuraavaan tapahtumaan on kaikkien tavoitettavissa. El Stadico oli ja meni, mutta hienoja urheilutapahtumia tulee jatkossakin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu