kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

EM-kisat 2020

Jalkapallon EM-kisat vuonna 2020 pelataan 12 Euroopan kaupungissa 12. kesäkuuta ja 12. heinäkuuta välisenä aikana. Jalkapallon EM-kisat pidetään järjestyksessään 16. kerran ja ensimmäistä kertaa turnaus pelataan useammassa kuin kahdessa maassa. Jalkapallon EM-kisojen hallitseva voittaja on Portugali, joka kaatoi neljä vuotta sitten loppuottelussa Ranskan. Jalkapallon EM-kisojen ensimmäinen ottelu pelataan 12. kesäkuuta, kun Italian pääkaupungissa Roomassa käydään kello 22.00 alkava Turkin ja Italian kohtaaminen. Jalkapallon EM-kisoissa on mukana yhteensä 24 joukkuetta ja yksi niistä on upeasti Suomi, joka pelaa ensimmäistä kertaa miehissä Euroopan mestaruudesta. Jalkapallon EM-kisoilla on tiedossa 60-vuotisjuhlat.

Jalkapallon EM-kisat järjestetään kaupungeissa Lontoo, Pietari, Kööpenhamina, Bukarest, Dublin, Bilbao, München, Baku, Budapest, Glasgow, Rooma ja Amsterdam. Jalkapallon EM-kisoissa pelataan aluksi lohkovaihe siten, että lohkoja on kuusi kappaletta ja kaikissa lohkoissa on neljä joukkuetta. Jokaisessa lohkossa pelataan kerran samassa lohkossa olevia maita vastaan. Lohkovaiheen loputtua kaikista lohkoista otetaan kaksi parasta joukkuetta mukaan pudotuspeleihin. Seuraavaan vaiheeseen kelpuutetaan myös neljä parasta lohkoissa kolmanneksi sijoittuvaa joukkuetta. Pudotuspeleissä turnaus jatkuu voitolla eteenpäin ja tappiolla putoaa. Suomi pelaa ottelunsa lohkossa B, jossa ovat Huuhkajien lisäksi Venäjä, Tanska ja Belgia.

Jalkapallon EM-kisoja on järjestämässä seitsemän sellaista valtiota, jotka eivät ole olleet ennen rakentamassa tällaista tapahtumaa. Jalkapallon EM-kisoissa suomalaisille faneille keskeiset kaupungit löytyvät Kööpenhaminasta ja Pietarista, sillä Suomi pelaa ensimmäisen ottelunsa Kööpenhaminassa ja kaksi seuraavaa kierrosta Pietarissa. Jalkapallon EM-kisojen ratkaisut käydään Lontoon Wembleyllä. Jalkapallon EM-kisoissa mikään isäntinä olevista joukkueista ei voinut saada turnauksesta varmaa paikkaa. Jalkapallon EM-kisat on kaikilla tavoilla vuoden suuria urheilun kohokohtia, ja nyt kun mukana on Suomi, mielenkiinto kasvaa meillä uusiin lukemiin. Jalkapallon EM-kisoissa on luvassa taas paljon tähtiloistoa ja upeita otteluita.

Jalkapallon EM-karsinnat

Jalkapallon EM-kisojen karsinnat järjestettiin siten, että mukana olivat kaikki UEFA:n alaisuudessa olevaa 55 maata. Jalkapallon EM-karsinnoissa joukkueet laitettiin kymmeneen lohkoon ja kaikissa lohkoissa oli viidestä kuuteen joukkuetta. Jalkapallon EM-karsinnoissa kaikista lohkoista suoraan EM-kisoihin otettiin kaksi parasta joukkuetta. Loput neljä paikkaa on jätetty Kansojen liigan menestyjille, jotka tiedetään maaliskuussa 2020. Suomi pelasi EM-karsinnoissa samassa lohkossa Italian, Bosnia ja Hertsegovinan, Armenian, Kreikan ja Liechtensteinin kanssa. Suomi sai EM-karsinnoissa upeat kuusi voittoa. Lohkon voitto meni odotetusti Italialle ja Suomi oli toinen. Suomi teki EM-karsinnoissa 16 maalia ja omiin meni kymmenen osumaa. Miehistö pelasi kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti Liechtensteinista ja pisteittä Ateenassa.

Suomi pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa Markku Kanervan alaisuudessa, joka jatkaa Suomen päävalmentajana myös turnauksen jälkeen. Huuhkajat on ollut Markku Kanervan johdolla yhdessä historiansa parhaassa pelivireessä ja se on näkynyt myös laajasti suomalaisten kiinnostuksessa maamme jalkapalloa kohtaan. Suomi ei ole siis ennen pelannut miehissä Euroopan mestaruudesta, mutta Suomi on ollut mukana aiemmin olympialaisten jalkapallossa. Suomen pääsy jalkapallon EM-kisoihin varmistui EM-karsintojen voitossa Liechtensteinista, mutta paikka turnaukseen olisi tullut myös muuten. Suomi jäi kokonaan pisteittä vain Italiaa vastaan. Huuhkajien ottelut pelattiin kotona yhteensä kolmessa kaupungissa.

Jalkapallon EM-karsinnoissa oli Suomen ohella myös monia muita mainiosti pelaavia joukkueita. Lohkossa A Englanti oli paras ja Tshekki kakkonen, kun taas lohkossa B kärjen sijoituksen nappasi Ukraina. Hallitseva Euroopan mestari Portugali jäi Ukrainasta kolmen pisteen päähän, mutta Portugali on niin ikään mukana jalkapallon EM-kisoissa. Lohkossa C Saksa ja Hollanti olivat selvästi kaksi parasta joukkuetta. Saksa oli lohkon voittaja kahden pisteen erolla ennen Hollantia. Seuraavassa lohkossa käytiin vielä lopussa kova kilpailu, mutta jatkoon menivät Sveitsi ja Tanska. Lohkossa E jatkoon menivät Kroatia ja Wales, seuraavassa lohkossa Espanja ja Ruotsi, lohkossa G Puola ja Itävalta sekä lohkossa H Ranska ja Turkki. Muista lohkoista jatkoon menivät Belgia, Venäjä ja mainittu Italia. Kokonaan ilman pisteitä pelasivat Gibraltar ja San Marino.

Jalkapallon EM-kisoissa pelaavat joukkueet

Joukkue Karsinnan peruste Karsinnan ajankohta
 Belgia Voittaja lohko I 10. lokakuuta 2019
 Italia Voittaja lohko J 12. lokakuuta 2019
 Venäjä Toinen lohko I 13. lokakuuta 2019
 Puola Voittaja lohko G 13. lokakuuta 2019
 Ukraina Voittaja lohko B 14. lokakuuta 2019
 Espanja Voittaja lohko F 15. lokakuuta 2019
 Ranska Voittaja lohko H 14. marraskuuta 2019
 Turkki Toinen lohko H 14. marraskuuta 2019
 Englanti Voittaja lohko A 14. marraskuuta 2019
 Tshekki Toinen lohko A 14. marraskuuta 2019
 Suomi Toinen lohko J 15. marraskuuta 2019
 Ruotsi Toinen lohko F 15. marraskuuta 2019
 Kroatia Voittaja lohko E 16. marraskuuta 2019
 Itävalta Toinen lohko G 16. marraskuuta 2019
 Saksa Voittaja lohko C 16. marraskuuta 2019
 Hollanti Toinen lohko C 16. marraskuuta 2019
 Portugali Toinen lohko B 17. marraskuuta 2019
 Sveitsi Voittaja lohko D 18. marraskuuta 2019
 Tanska Toinen lohko D  18. marraskuuta 2019
 Wales Toinen lohko E 19. marraskuuta 2019

Jalkapallon EM-kisojen lohkot

A-lohko
Sija Joukkue
A1  Turkki
A2  Italia
A3  Wales
A4  Sveitsi
B-lohko
Sija Joukkue
B1  Tanska
B2  Suomi
B3  Belgia
B4  Venäjä
C-lohko
Sija Joukkue
C1  Hollanti
C2 Ukraina
C3  Itävalta
C4 Ei vielä selvillä
D-lohko
Sija Joukkue
D1  Englanti
D2  Kroatia
D3 Ei vielä selvillä
D4  Tshekki
E-lohko
Sija Joukkue
E1  Espanja
E2  Ruotsi
E3  Puola
E4 Ei vielä selvillä
F-lohko
Sija Joukkue
F1 Ei vielä selvillä
F2  Portugali
F3  Ranska
F4  Saksa

Jalkapallon EM-kisojen vedonlyönti

Jalkapallon EM-kisat on yksi koko vuoden suurimmista tapahtumista ajatellen myös vedonlyönnin näkökulmaa. Jalkapallon EM-kisat on mainio turnaus kaikille vedonlyönnistä kiinnostuneille jalkapallon ystäville ja muille urheilua seuraaville ihmisille. Jalkapallon EM-kisoissa tarjotaan valtavat määrät erilaisia vetokohteita ja mahdollisuuksia veikata. Jalkapallon EM-kisoissa kaikki ottelut ovat vahvasti veikattavissa sekä ennen otteluita että niiden aikana livevedossa. Suomalaiset ovat innokkaita rahapelien ystäviä, joten EM-kisoissa vedonlyönti tulee näyttelemään varmasti isoa roolia. Ennen turnauksen alkua saa lyödä vetoa esimerkiksi tulevasta Euroopan mestarista tai parhaasta maalintekijästä. Suosittelemme käyttämään parhaat vedonlyöntibonukset, joita saa Vastavedon avulla hienosti. EM-kisoihin tulee myös monia tarjouksia.

Jalkapallon EM-kisat ja VAR

Jalkapallon EM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa VAR:in eli videotuomareiden kuuluessa osaksi tuomareiden päätöksiä. Jalkapallon EM-kisoissa ei ole aiemmin ollut käytössä VAR:ia, mutta ensi kesänä videotuomarit tulevat auttamaan epäselvissä ja hankalissa tuomioissa. Videotuomarit ovat ehtineet herättää aiemmin ihmetystä, sillä muun muassa Englannin Valioliigassa lajin ystävät ovat voineet nähdä ja seurata varsinkin paitsioissa erikoisia tulkintoja. On tietenkin sanomattakin selvää, että varsinkin suurissa kilpailuissa maalien ja muiden tärkeiden tilanteiden on mentävä oikein niin usein kuin mahdollista. VAR tuo jalkapallon EM-kisoihin lisää mielenkiintoa. Suomalaiset saavat siitä ensimmäisiä näytteitä Tanska-pelissä.

Jalkapallon EM-kisojen stadionit ja kapasiteetit

 • Wembley Stadion, Lontoo, Englanti, 90 000 katsojaa
 • Allianz Arena, Munchen, Saksa, 75 000 katsojaa
 • Stadio Olimpico, Rooma, Italia, 72 692 katsojaa
 • Olympic Stadium, Baku, Azerbaizhan, 68 700 katsojaa
 • Krestovsky Stadium, Pietari, Venäjä, 68 134 katsojaa
 • Arena Nationala, Bukarest, Romania, 55 600 katsojaa
 • Johan Cruyff Arena, Amsterdam, Hollanti, 54 990 katsojaa
 • Aviva Stadium, Dublin, Irlanti, 51 700 katsojaa
 • Estadio de San Mamés, Bilbao, Espanja 53 332 katsojaa
 • Puskás Aréna, Budapest, Unkari 67 889 katsojaa
 • Hampden Park, Glasgow, Skotlanti, 52 063 katsojaa
 • Parken Stadium, Kööpenhamina, Tanska, 38 065 katsojaa

Jalkapallon Euroopan mestaruudesta pelataan siis poikkeuksellisesti 12 maassa, joihin kuuluvat muun muassa Tanska, Venäjä, Italia, Englanti, Espanja ja Irlanti. Suomen ottelut lohkovaiheessa järjestetään Tanskassa ja Venäjällä. Suomen ja Tanskan kohtaaminen pelataan Kööpenhaminassa. Suomi pelaa Venäjää ja Belgiaa vastaan Pietarissa. EM-kisat huipentuu Lontoossa, jossa järjestetään turnauksen välierät ja loppuottelu. EM-kisoissa välierät pelataan 7. ja 8. heinäkuuta. Loppuottelu pelataan 12. heinäkuuta. Turnauksessa saa tavoitella menestystä myös taloudellisesti. Alta voit katsoa kaikki menestyksestä tulevat rahalliset palkinnot. Esimerkiksi mestari kuittaa itselleen 10 miljoonaa euroa. Pääsy turnaukseen tuo jo päälle yhdeksän miljoonaa euroa. Pelaaminen pudotuspeleissä toisi lisää vähintään kaksi miljoonaa euroa.

Jalkapallon EM-kisojen rahalliset palkinnot

 • Mestari: 10 000 000 euroa
 • Toinen sija: 7 000 000 euroa
 • Pelaaminen välierissä: 5 000 000 euroa
 • Pelaaminen puolivälierissä 3 250 000 euroa
 • Pääsy pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle: 2 000 000 euroa
 • Lohkossa yhden pelin voitto: 1 500 000 euroa
 • Lohkossa tasapeli: 750 000 euroa
 • Pääsy EM-kisoihin: 9 250 000 euroa

Jalkapallon EM-kisojen televisiointi

Jalkapallon EM-kisat lähetetään Suomessa kaikille urheilun ystäville alusta loppuun Ylen kanavilla. Jalkapallon EM-kisoissa kaikki ottelut esitetään suorina lähetyksinä. Jalkapallon EM-kisoja saa seurata televisiossa Ylen kanavilla, Yle Areena -palvelussa, Ylen nettisivuilla tai radiossa. Jalkapallon EM-kisoissa kaikki ottelut esitetään suomeksi ja ruotsiksi. Jalkapallon EM-kisat on myös Ylelle yksi vuoden isoista tapahtumista kaikki lähetykset mukaan lukien, joten otteluiden ohella myös huolella valmistellut studiot kuuluvat osaksi lähetyksiä. Varsinkin Suomen otteluihin tulee löytymään laadukkaat studiot. Vuonna 2022 pelataan jalkapallon MM-kisat, jotka on luultavasti tarkoitus näyttää Ylellä. Voit nähdä lisää Ylen kotisivuilta.

Jalkapallon EM-kisojen vedonlyöntibonukset

Sivusto Bonus Kierrätysvaatimus Vedonlyönti
1 2 x 25 € ilmaisvedot Talletus x 1 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

2 Rekisteröidy

18+ |

3 100% 100€ asti 5 kertaa talletus ja bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

4 100 % 100 € ilmaisveto 5 kertaa bonussumma Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

5 100% 100€ asti + 10€ ilmaisveto 4 kertaa bonussumma (1,40) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

6 100 % 50 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

7 100% 100€ asti 10 kertaa talletus Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

8 2000€ ja 20 ilmaiskierrosta Rekisteröidy

18+ |

9 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto 6 kertaa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

10 Talleta 10€, pelaa 50€ tai talleta 100€, pelaa 200€ 8 x talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

11 Speedybet » Esittely, arvostelu ja kokemuksia Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

12 50 % 100 € saakka Talletus ja bonus 7 x Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

13 100 % 50 € 5 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,60 kertoimilla Rekisteröidy

18+ |

14 100% 300€ tai 400% 40€ 5 kertaa bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

15 100€ ilmaisvetoja Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

16 100 % 50 € 5 x D+B Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

17 Katso bonus bet365:ssa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

18 50 % 100 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

19 100% 50€ 8 kertaa talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

20 Korkeimmat kertoimet ilman panosrajoja - Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

21 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa