kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Joukkueet

Jalkapallon EM-kisat pyörähtää käyntiin 12. kesäkuuta, kun Italia ja Turkki kohtaavat Italian pääkaupungissa Roomassa. Jalkapallon EM-kisoissa pelaa yhteensä 24 joukkuetta, joista 20 joukkuetta on ehtinyt varmistaa paikkansa turnauksessa EM-karsintojen puitteissa. Jalkapallon EM-kisoihin otetaan mukaan vielä neljä joukkuetta, jotka selvittävät tiensä turnaukseen Kansojen Liigan menestyksen kautta. Kansojen Liigan ratkaisuhetket on edessä maaliskuussa, jonka jälkeen tiedämme vielä loput jalkapallon EM-kisoissa mukana olevat joukkueet. Ilahduttavasti ja historiallisella tavalla yksi jalkapallon EM-kisoihin osallistuvista joukkueista on Suomi, joka saa pelata ensimmäistä kertaa miehissä Euroopan mestaruudesta.

Jalkapallon EM-kisoissa on mukana jälleen kaikki Euroopan parhaat joukkueet, joita ovat muun muassa Englanti, Ranska, Belgia, Espanja, Hollanti ja Saksa. Jalkapallon EM-kisoissa pelaavat myös esimerkiksi hallitseva Euroopan mestari Portugali, Italia, Kroatia ja Puola. Mukana on myös Ruotsi. Jalkapallon EM-kisat on pelattu edellisen kerran vuonna 2016 ja tuolloin Portugali kaatoi turnauksen loppuottelussa Ranskan. Jalkapallon EM-kisat järjestetään nyt ensimmäistä kertaa siten, että turnaus pidetään useammassa kuin kahdessa valtiossa. Suomi tulee pelaamaan ensimmäisen ottelunsa Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan, seuraavan Pietarissa Venäjää vastaan ja kolmannen kierroksen pelinsä niin ikään Pietarissa Belgiaa vastaan.

Jalkapallon EM-kisoissa pelaavat joukkueet

Joukkue Lohkon sijoitus EM-kisojen paikan varmistus
 Belgia Lohko I:n voittaja 10. lokakuuta 2019
 Italia Lohko J:n voittaja 12. lokakuuta 2019
 Venäjä Lohko I:n kakkonen 13. lokakuuta 2019
 Puola Lohko G:n voittaja 13. lokakuuta 2019
 Ukraina Lohko B:n voittaja 14. lokakuuta 2019
 Espanja Lohko F:n voittaja 15. lokakuuta 2019
 Ranska Lohko H:n voittaja 14. marraskuuta 2019
 Turkki Lohko H:n kakkonen 14. marraskuuta 2019
 Englanti Lohko A:n voittaja 14. marraskuuta 2019
 Tshekki Lohko A:n kakkonen 14. marraskuuta 2019
 Suomi Lohko J:n kakkonen 15. marraskuuta 2019
 Ruotsi Lohko F:n kakkonen 15. marraskuuta 2019
 Kroatia Lohko E:n voittaja 16. marraskuuta 2019
 Itävalta Lohko G:n kakkonen 16. marraskuuta 2019
 Saksa Lohko C:n voittaja 16. marraskuuta 2019
 Hollanti Lohko C:n kakkonen 16. marraskuuta 2019
 Portugali Lohko B:n kakkonen 17. marraskuuta 2019
 Sveitsi Lohko D:n voittaja 18. marraskuuta 2019
 Tanska Lohko D:n kakkonen  18. marraskuuta 2019
 Wales Lohko E:n kakkonen 19. marraskuuta 2019

Jalkapallon EM-kisoissa on useita hyvin potentiaalisia ja vahvasti ennakkosuosikin asemassa olevia joukkueita. Käymme läpi aluksi kaikkien jalkapallon EM-kisojen lohkot aloittaen lohkosta A. Siinä pelaavat Italia, Turkki, Sveitsi ja Wales. Lohkossa A paras joukkue on odotetusti Italia, mutta toisesta jatkopaikasta käydään isolla todennäköisyydellä kova kilpailu kolmen muun joukkueen kesken. Italia ja Turkki pelaavat vastakkain siis jalkapallon EM-kisojen ensimmäisessä ottelussa. Suomen urakka käynnistyy heti turnauksen toisena päivänä, kun ottelu Tanskaa vastaan alkaa Kööpenhaminassa Suomen aikaa kello 19.00. Jalkapallon EM-kisoissa kaikki mestariehdokkaat ovat ehtineet selvittää paikkansa turnauksessa ilman Kansojen Liigaa.

Lohko A

  • Italia: Jalkapallon EM-karsintojen menestys oli Italian kohdalla vahvaa. Italia nappasi kaikista otteluistaan yhtä monta voittoa. Saapasmaa pelasi EM-karsinnoissa samassa lohkossa Suomen kanssa ja voitti molemmissa keskinäisissä otteluissa Huuhkajat. Italia oli selvästi lohkon paras nippu ja ansaitsi olla lohkon voittaja. Italia teki EM-karsinnoissa yhteensä 37 maalia ja omiin ehti mennä vain neljä osumaa. Italia viimeisteli EM-karsintojen viimeisellä kierroksella hurjassa näytöksessä Armeniasta yhdeksän maalia. Italian paras maalintekijä oli EM-karsinnoissa viisi maalia viimeistellyt Torinon Andrea Belotti. Lisäksi vähintään kolme osumaa tekivät muun muassa Jorginho, Ciro Immobile ja Nicolo Barella. Italia ei ole koko EM-kisoja ajatellen yksi mestarisuosikki, mutta joukkue on valmis taistelemaan paikoista turnauksen ratkaisuhetkillä. Italia on lohkossa A vahvoilla olla paras joukkue. Italialta on ehdottomasti lupa odottaa hyvää turnausta. Joukkue on erittäin laadukas ja hyvä. Esimerkiksi miehistön alakerrassa on Leonardo Bonuccin johdolla paljon voimaa ja vahvuutta. Saapasmaa pelaa lohkossa kolmesti kotonaan Roomassa, jossa ensimmäiseksi vastaan tulee Turkki.
  • Sveitsi: Jalkapallon EM-karsinnoissa Sveitsi keräsi otteluistaan viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Sveitsin urakka sujui EM-karsinnoissa kokonaisuutena mainiosti, sillä punapaidat pääsivät lohkon voittajina suoraan EM-kisoihin. Sveitsi pelasi kotonaan neljällä kierroksella voitollisesti kolme kertaa ja kerran pistejaon. Ainoa tappio tuli yhdessä ottelussa vieraissa. Sveitsi on lohkossa ennakkoon Italian suurin haastaja, mutta Nati voi olla aidosti hyvinkin kyvykäs ja yllätysvalmis pelaamaan jopa lohkon kärkipaikasta. Sveitsiltä onnistui kolme pelaajaa tekemään EM-karsinnoissa vähintään kaksi osumaa. Yksi Sveitsin johtavista pelaajista on Arsenalin Granit Xhaka. Sveitsin hyökkäyksessä vastuuta saavat kantaa ainakin Haris Seferović ja Admir Mehmedi. Punapaidoilta otetaan esille vielä nimet Nico Elvedi, Fabian Schar, Denis Zakaria ja Breel Embolo. Renato Steffen pelasi EM-karsintoja neljällä kierroksella. Kokenut Stephan Lichtsteiner on myös yhä tärkeä pelaaja. Yann Sommer kantaa maalilla hyvin vastuuta. Sveitsi on siis varmasti hyvä ehdokas pelaamaan itsensä jatkoon, mutta Italian takana kolme joukkuetta on lähellä toisiaan. Sveitsi oli mukana EM-kisoissa myös kesällä 2016. Tuolloin Natin tie loppui pudotuspelien alussa. Sveitsi saa olla Walesia vastaan lievä ennakkosuosikki.
  • Turkki: Hienosti jalkapallon EM-karsintojen lohkossa H pelannut Turkki selvitti tiensä turnaukseen olemalla lohkonsa toinen. Turkki sai otteluistaan seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Turkilla varsinkin mainio alakerta toimi vahvalla tavalla, sillä miehistöä vastaan maalinteossa onnistuttiin vain kolme kertaa. Turkki pelasi EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella maalittoman Islannin kanssa ja voitollisesti kahdella maalilla Andorraa vastaan. Punapaidoilla on ennakkoon realistinen mahdollisuus taistella lohkon toisesta jatkopaikasta, mutta Crescent-Starsin perustaso ja materiaali kalpenevat hieman vertailussa Italian ohella myös Sveitsiin. Turkilla mahdollisuudet menestyä ovat hyvin samaa luokkaa Walesin kanssa. Turkin paras maalintekijä EM-karsinnoissa oli aivan hyvät viisi osumaa tehnyt Cenk Tosun. Hyökkäyspäässä kaivataan myös varmasti kokeneen Burak Yılmazin maaleja. Toivottavasti Turkin alakerrassa Merih Demiral on kesäksi kunnossa, sillä tärkeä puolustaja on ollut sivussa. Turkilla joukkue koostuu monipuolisesti eri puolilla Eurooppaa pelaavista pelaajista. Turkki pelaa heti ensimmäisellä kierroksella Italiaa vastaan.
  • Wales: Neljäs joukkue lohko A:ssa on Wales, joka pelasi itsensä jalkapallon EM-kisoihin olemalla EM-karsinnoissa lohko E:n kakkonen. Wales keräsi otteluistaan neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Walesin pelaaminen jalkapallon EM-kisoissa oli pienestä kiinni, sillä lohko oli loppuun saakka äärimmäisen tasainen. Lohkossa kolme joukkuetta sai olla vain parin pisteen sisällä. Wales pelasi viimeisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Unkaria vastaan. Walesin parhaat maalintekijät EM-karsinnoissa olivat kaksi maalia mieheen tehneet Gareth Bale, Kieffer Moore ja Aaron Ramsey. Walesilla ei ollut yhtään selvää maalintekijää, mutta alakerran toiminta oli lohkossa parhaasta päästä. Omiin meni yhteensä kuusi maalia. Lohikäärmeet voi hyvin taistella lohkossa toisesta jatkopaikasta, mutta ennakkoon kyseessä on hieman Sveitsiä heikompi porukka. Toisaalta mukana on monia myös meille suomalaisille tuttuja aidosti tasokkaita pelaajia. Dragonsin kirkkain tähti on jälleen Gareth Bale, mutta esimerkiksi mainittu Aaron Ramsey, Harry Wilson ja Daniel James ovat vahvoja pelaajia. Turkin kanssa puhutaan kokonaisuutena hyvin samasta tasosta. Wales pelaa ensimmäisellä kierroksella Sveitsiä vastaan. Ensimmäiseen otteluun lähdetään lievänä altavastaajana.

Lohko B

Belgia: Jalkapallon EM-kisojen yksi mestarisuosikki Belgia pelasi EM-karsinnoissa vakuuttavasti voittamalla kaikki ottelunsa. Belgia oli kaikki lohkot mukaan lukien yksi EM-
karsintojen parhaista joukkueista. Punaiset Paholaiset pelasi samassa lohkossa esimerkiksi Venäjän kanssa, joka on myös EM-kisoissa samassa lohkossa. Belgia onnistui maalinteossa komeat 40 kertaa, mutta sitä ei tehty alakerran kustannuksella, sillä omiin meni vähän maaleja. Belgia on liikkeellä taas mainiolla kokoonpanolla, jolla on hyvä mahdollisuus mennä turnauksessa jopa päätyyn saakka. Belgia on turnauksessa suurin voittajaehdokas yhdessä Englannin ja Ranskan kanssa. Belgialla on hurjasti laatua kaikilla osa-alueilla ja runsaasti tulivoimaa. Sitä tarjotaan Romelu Lukakun, Eden Hazardin ja Kevin De Bruynen johdolla. Miehistö mätti EM-karsinnoissa viimeisellä kierroksella kuusi maalia Kyproksen verkkoon. Belgialla on varmasti paljon näytettävää ja todistettavaa, sillä iso menestys on hieman karttanut. Viimeksi tie loppui puolivälierissä. Belgian ensimmäinen vastustaja on yksi isännistä, Venäjä. Belgia ja Venäjä kohtasivat EM-karsinnoissa kahdesti. Punaiset Paholaiset voitti ne.

Tanska: Tanska pelaa jalkapallon EM-kisoissa yhdeksättä kertaa ja pääsi mukaan tällä kerralla EM-karsintojen lohkosta D. Siellä Juutit oli lohkossa toinen ja nappasi paikan turnaukseen yhdessä Sveitsin kanssa. Tanska pelasi kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti kuudella maalilla Gibraltaria vastaan ja vähämaalisen tasapelin Irlannin kanssa. Tanskan paras maalintekijä oli EM-karsinnoissa viisi maalia viimeistellyt Christian Eriksen. Punapaidat tekivät EM-karsinnoissa yhteensä 23 maalia. Tosin niistä noin puolet tehtiin Gibraltaria vastaan. Kahdeksaan otteluun ei koettu yhtään tappiota. Viimeisellä kierroksella myös voitto oli lähellä, mutta Irlanti tuli lopussa tasoihin. Tanskalla on ennakkoon hyvä mahdollisuus taistella EM-kisoissa paikoista pudotuspeleihin. Tanska ei ole kokonsa puolesta suuri valtio, mutta miehistö on liikkeellä hyvällä nipulla, jossa on monta osa-aluetta kunnossa. Tanskalla on laadukas runko, jota saavat johtaa monet tutut pelaajat hyvistä Euroopan seuroista. Esimerkiksi Simon Kjaer ja Jens Stryger Larsen saivat pelata EM-karsinnoissa runsaan vastuun kera. Thomas Delaney oli mukana kahdeksalla kierroksella, mutta Dortmundin pelaaja on kärsinyt terveysmurheista. Tanska on lohkossa toiseksi paras joukkue Belgian jälkeen. Tanska pelaa turnauksessa ensin Huuhkajia vastaan ja siinä ottelussa on yksi ehdoton voittajasuosikki.

Venäjä: Jalkapallon EM-kisojen lohko B:n kolmas joukkue on Venäjä, joka on myös yksi kesän isännistä. Venäjä pelasi EM-karsinnoissa yllä mainitusti samassa lohkossa Belgian kanssa. Venäjä nappasi EM-karsinnoissa kahdeksan voittoa ja koki tappion kahdesti Belgiaa vastaan. Venäjä pelasi kahdella viimeisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Punaisia Paholaisia vastaan ja voitti viidellä maalilla surkean San Marinon. Venäjän paras maalintekijä EM-karsinnoissa oli Zenitiä edustava Artem Dzyuba, joka viimeisteli hienot yhdeksän maalia. Hyökkäyspäässä toinen laadukas onnistuja oli Valenciaa edustava Denis Cheryshev, joka teki viisi maalia. Venäjältä löytyi yhteensä kuusi pelaajaa, jotka onnistuivat maalinteossa vähintään kahdesti. Esiin otetaan vielä nimet Aleksey Ionov ja Magomed Ozdoev. Venäjä sai olla isäntänä toissa vuonna pelatuissa jalkapallon MM-kisoissa. Siellä matka vei komeasti puolivälieriin. Venäjällä on ennakkoon hyvä mahdollisuus taistella pudotuspelien paikasta yhdessä Tanskan kanssa. Belgia on luultavasti muita edellä, mutta toisesta paikasta jatkossa pitäisi olla luvassa hyvin tasainen kamppailu. Venäjä saa pelata turnauksessa ensimmäiseksi juuri Belgiaa vastaan. Siinä pisteille pääsy olisi mainio onnistuminen. Belgia oli EM-karsinnoissa liian vaikea vastustaja. Miehistöt pelasivat vastakkain Pietarissa vain hieman ennen vuoden vaihtumista. Tuolloin omiin meni neljä maalia.

Suomi: Suomelle jalkapallon EM-kisat on upea ja pitkään odotettu tapahtuma, sillä Huuhkajat pelaa turnauksessa historiansa ensimmäistä kertaa. Suomi selvitti tiensä jalkapallon EM-kisoihin olemalla EM-karsinnoissa mahtavasti lohkonsa kakkonen. Lohkon paras joukkue oli ehdottomasti Italia, joka kulki EM-karsinnoissa voitosta voittoon. Suomi pelasi kuitenkin loistavat EM-karsinnat ja nappasi kymmeneltä kierrokselta kuusi voittoa. Suomi jäi kotona ja vieraissa täysin pisteittä vain Italiaa vastaan. Huuhkajilla oli EM-karsinnoissa monia hienoja onnistujia, mutta varsinkaan Teemu Pukin roolia ei voi taas korostaa liikaa. Teemu Pukki viimeisteli loistavat kymmenen maalia ja se oli EM-karsinnoissa jaetusti neljänneksi paras suoritus. Maalivahti Lukas Hradecký on kantanut ja saa kantaa myös EM-kisoissa suurta vastuuta. Hradecký on kaikilla mittareilla loistava maalivahti. Markku Kanerva on tehnyt muun valmennustiiminsä kanssa hienoa työtä ja pelaaminen EM-kisoissa on myös heille suuri kiitos. Huuhkajat on ennakkoon lohkossa jopa selvästi heikoin joukkue, mutta suomalaiset ovat osoittaneet pelaavansa yhtä historiansa parasta jalkapalloa ja olevansa monella osa-alueella hyvin valmiita yllättämään. Suomi on hienosti valmennettu ja korkean itseluottamuksen omaava nippu, jolle esiintyminen EM-kisoissa on käytännössä kaikille pelaajille yksi uran isoista kohokohdista. Suomi pelaa turnauksessa ensimmäisellä kierroksella Tanskaa vastaan. Suomen on ehdottomasti syytä saada kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta hyvät onnistumiset, sillä kolmannella kierroksella on tiedossa huima ilta Belgiaa vastaan.

Suomen joukkue EM-karsinnoissa

Maalivahdit:

Lukas Hradecký, Leverkusen
Anssi Jaakkola, Bristol Rovers
Jesse Joronen, Brescia

Puolustajat:

Paulus Arajuuri, Paphos
Albin Granlund, Örebro
Thomas Lam, PEC Zwolle
Niko Markkula, Inter
Daniel O’Shaughnessy, HJK
Jukka Raitala, Impact de Montréal
Mikko Sumusalo, FC Honka
Jere Uronen, Genk
Leo Väisänen, Den Bosch
Sauli Väisänen, Chievo Verona

Keskikenttä:

Petteri Forsell, HJK
Kasper Hämäläinen, Jablonec
Fredrik Jensen, FC Augsburg
Glen Kamara, Rangers
Joni Kauko, Esbjerg
Robin Lod, Minnesota United
Juha Pirinen, Tromsø
Rasmus Schüller, Minnesota United
Tim Sparv, FC Midtjylland
Robert Taylor, Tromsø
Joona Toivio, Häcken

Hyökkääjät:

Benjamin Källman, Viking
Rasmus Karjalainen, Fortuna Sittard
Lassi Lappalainen, Impact de Montréal
Joel Pohjanpalo, Leverkusen
Teemu Pukki, Norwich
Simon Skrabb, IFK Norrköping
Pyry Soiri, Esbjerg
Jasse Tuominen, BATE Borisov

Lohko C

Hollanti: Jalkapallon EM-kisoissa lohko C:n paras joukkue on ennakkoon Hollanti, joka on koko turnausta ajatellen yksi vahvimmista suurten mestariehdokkaiden haastajista. Hollanti pelasi EM-karsinnoissa hienosti nappaamalla lohkostaan toisen paikan heti Saksan jälkeen. Oranssipaidat keräsivät EM-karsinnoissa kuusi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Hollanti voitti EM-karsintojen viimeisellä kierroksella Viron viidellä maalilla. Hollanin paras maalintekijä EM-karsinnoissa oli kahdeksan maalia tehnyt Liverpoolissa vaikuttava Georginio Wijnaldum. Hyökkäyspäässä hyviä onnistumisia tuli myös Memphis Depaylle, joka on kärsinyt kylläkin terveysmurheista. Toivottavasti Depay ehtii tulla kesäksi kuntoon, sillä hän on Hollannin hyökkäyspäässä myös jatkossa tärkeässä roolissa. Hollanti on taidoiltaan ja kyvyiltään joukkue, joka ei kuulu siis aivan parhaiden mestarisuosikkien joukkoon, mutta omaa aidosti hyvän mahdollisuuden mennä turnauksessa pitkälle. Yhdellä EM-kisojen isännällä on kaikilla osa-alueilla korkeaa laatua ja mainioita pelaajia. Yksi hyvä esimerkki on Virgil van Dijk. Oranssipaidat pelaavat aluksi Ukrainaa vastaan. Siinä on heti hyvä sauma voittaa. Hollanti saa pelata kotonaan Amsterdamissa.

Ukraina: Ukraina selvitti tiensä jalkapallon EM-kisoihin voittamalla EM-karsinnoissa oman lohkonsa. Samassa lohkossa pelasi myös hallitseva Euroopan mestari Portugali. Ukraina sai kahdeksalla kierroksella kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä. Keltasiniset pelasivat kahdella viimeisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Serbian kanssa ja voitollisesti maalilla juuri Portugalia vastaan. Ukrainalla varsinkin laadukas alakerta toimi EM-karsintojen aikana hyvin, sillä omiin meni neljä maalia. Hyökkäyspäässä Ukrainalla ei ollut mitään selviä ykköskärkiä, mutta Gentissä pelaava Roman Yaremchuk viimeisteli aivan hyvät neljä osumaa. Kolme maalia mieheen tekivät Ruslan Malinovsky ja Viktor Tsygankov. Ukraina pelaa EM-kisoissa nyt kolmatta kertaa ja miehistö voi olla yksi EM-kisojen mustista hevosista. Siitä hyvä osoitus tuli menestyksessä Portugalista. Ukrainalla moni pelaaja edustaa seurojen tasolla Ukrainan liigassa, mutta mukana on myös esimerkiksi useampia Englannin Valioliigan pelaajia. Keltasinisten alakerrassa EM-karsinnoissa vastuuta annettiin varsinkin pelaajille Mykola Matviienko, Sergey Kryvtsov ja Vitali Mykolenko. Ensimmäisen kierroksen ottelussa lohkon paras nippu Hollanti on vahvoilla, mutta Ukrainan putoaminen aikaisin pitäisi olla yllätys.

Itävalta: Itävalta saa pelata jalkapallon EM-kisoissa hyvän menestyksen ansiosta EM-karsintojen lohkossa G. Itävalta pelasi EM-karsinnoissa voittaen kuusi kertaa, pelaten kerran pistejaon ja häviten kolme kertaa. Itävalta oli lohkossaan toinen, sillä paras sijoitus meni Puolalle. Alppimaa teki lohkossaan eniten maaleja, 19 kappaletta, mutta matkalle mahtui yksittäisiä hyvin heikkoja suorituksia. Sellainen oli varsinkin tappiollinen ottelu viimeisellä kierroksella Latviaa vastaan. Toisaalta sillä ei ollut lohkon toisen sijan kannalta juuri merkitystä. Itävallan paras maalintekijä oli EM-karsinnoissa kuusi maalia viimeistellyt Marko Arnautovic. Enemmän kuin kerran maalinteossa onnistuivat myös Marcel Sabitzer ja Valentino Lazaro. Nykyään Kiinan Liigassa pelaava Marko Arnautovic saa kantaa hyökkäyspäässä taas merkittävää vastuuta. RB Leipzigin Marcel Sabitzer on Marko Arnautovicin tavoin isoja nimiä. Aleksandar Dragović on alakerrassa tärkeä pelaaja. Martin Hinteregger pelasi myös alakerrassa EM-karsintoja kahdeksan ottelua. EM-karsinnoissa saman määrän pelannut Andreas Ulmer tuo alakertaan varmasti kokemusta. Itävallalle yksi parhaista pelaajista on myös kapteeni ja keskikentällä operoiva Julian Baumgartlinger. Itävallan ensimmäistä vastustajaa ei ole vielä tiedossa, sillä se tulee Kansojen Liigan pudotuspeleistä. Itävalta on ennakkoon ehkä hippasen Ukrainaa heikompi joukkue, mutta alppimaalla on kaikki puitteet taistella pääsystä pudotuspeleihin.

Lohko D

Englanti: Englanti pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa vakuuttavasti voittamalla kahdeksalla kierroksella seitsemän kertaa. Englanti oli koko EM-karsintojen parhaita joukkueita. Englanti lähtee jalkapallon EM-kisoihin yhtenä suurimpana mestarisuosikkina. Kolme Leijonaa on liikkeellä yhdellä turnauksen parhaalla kokoonpanolla, jolla on syytä odottaa korkeaa menestystä. Valkopaidat pelasivat EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti seitsemällä maalilla Montenegroa vastaan ja myös selvästi voitollisesti Kosovoa vastaan. Englanti viimeisteli EM-karsinnoissa yhteensä 37 maalia ja niistä 12 merkattiin mainiosti pelanneelle Tottenhamin Harry Kanelle. Englannin ja Spursin tärkeä hyökkääjä Harry Kane on kärsinyt terveysmurheista, mutta Kanen pitäisi olla hyvissä ajoin ennen kesää taas kunnossa. Englannilla EM-karsinnoissa hyvin onnistui myös varsinkin Raheem Sterling, joka viimeisteli kahdeksan osumaa. Englanti on ehdottomasti lohkon D paras joukkue. Odotettavissa on lohkossa paras sijoitus. Englanti pelaa turnauksen ensimmäisen ottelunsa Kroatiaa vastaan. Kyseessä on Three Lionsille aidosti hyvin kiinnostava testi. Kroatia on kuitenkin lohkossa toiseksi paras nippu ja on taas laadukas joukkue.

Kroatia: Kroatia esiintyi jalkapallon EM-karsinnoissa hyvin voittamalla lohkon E. Kroatia sai kahdeksalla kierroksella viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Kroatia pelasi EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti Slovakiaa vastaan ja vähämaalisen pistejaon Walesin kanssa. Kroatia viimeisteli EM-karsinnoissa 17 maalia ja se oli lohkossa paras suoritus. Miehistöllä paras maalintekijä oli neljä osumaa tehnyt Bruno Petkovic. Kolme maalia mieheen tekivät Ivan Perisic ja Nikola Vlasic. Vatreni pelasi kaksi vuotta sitten jalkapallon MM-kisoissa niin upeasti, että miehistö pääsi aina loppuotteluun saakka. Siellä tuli kuitenkin tappio Ranskaa vastaan. EM-kisoissa oltiin neljä vuotta sitten mukana pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Kroatia on ennakkoon Englannin jälkeen lohkon toiseksi paras joukkue. Laatua ja mahdollisuuksia löytyy mennä turnauksessa itse asiassa pitkälle, vaikka mistään aivan parhaan tason ryhmästä ei voi puhua. Esimerkiksi keskikentällä on taas paljon laatua ja korkeaa osaamista erittäin hyvän Luka Modricin johdolla. Lisäksi viimeksi lajin MM-kisoissa nähtiin hyvä osoitus Blazersin parhaista kyvyistä. Nippu on mainio ehdokas saamaan paikka pudotuspeleissä.

Tshekki: Jalkapallon EM-kisojen lohkossa D pelaa varmasti myös Tshekki, joka oli samassa EM-karsintojen lohkossa Englannin kanssa. Tshekki pelasi EM-karsinnoissa vahvasti, sillä miehistö sai kahdeksalla kierroksella viisi voittoa ja kolme tappiota. EM-karsinnoissa saatiin jopa komea voitto Englannista. Tshekki pelasi EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti Kosovoa vastaan ja tappiollisesti niukasti Bulgariaa vastaan. Tshekin paras maalintekijä EM-karsinnoissa oli Saksan Bundesliigassa operoiva Patrik Schick, joka teki neljä maalia. Kukaan muu Tshekin pelaaja ei ehtinyt tehdä maalia enempää. Toisaalta yhteensä yhdeksän pelaajaa onnistui tekemään vähintään maalin. Tshekillä tärkeistä pelaajista mainitaan ainakin nimet Pavel Kadeřábek, Vladimír Darida, jo esille tuotu Patrik Schick ja Tomas Soucek. Muutamina poimintoina otetaan esille vielä nuori Alex Kral ja alakerrassa EM-karsintoja paljon pelannut Ondrej Celustka. Lukas Masopust ehti saada myös hyvin vastuuta. Tshekin ensimmäinen vastustaja on vielä selvittämättä, sillä lohkoon tulee yksi joukkue Kansojen Liigan kautta. Tshekillä on realistinen mahdollisuus päästä pudotuspeleihin, mutta Englanti ja Kroatia ovat silti toki edellä. Tshekin kohdalla on tilauksessa kyllä huomattavaa venymistä, mutta se on tehtävissä.

Lohko E

Ruotsi: Ruotsi selvitti tiensä jalkapallon EM-kisoihin olemalla EM-karsinnoissa lohko F:n toinen. Ruotsi keräsi otteluistaan kuusi voittoa, kolme pistejakoa ja yhden tappion. Sinikeltaisten urakka sujui EM-karsinnoissa kokonaisuutena mainiosti. Miehistön edelle pääsi vain Espanja, joka pelaa EM-kisoissa niin ikään samassa lohkossa. Ruotsin parhaita onnistujia EM-karsinnoissa olivat esimerkiksi viisi maalia tehnyt Robin Quaison ja mieheen kolme maalia viimeistelleet Alexander Isak ja Victor Claesson. Heistä Claesson on ollut tosin useita kuukausia sivussa. Tärkeitä pelaajia löytyy myös esimerkiksi Sebastian Larssonin, Emil Forsbergin ja Marcus Bergin muodossa. Muita tärkeitä pelaajia ovat ainakin Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Kristoffer Olsson ja Albin Ekdal. Yhtä lailla myös Mikael Lustig on keskeinen alakerran pelaaja. Ruotsi pelasi EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti Romaniaa ja Färsaaria vastaan. Ruotsi teki EM-karsinnoissa yhteensä 23 maalia. Sinikeltaisilla on aidosti hyvä joukkue, jossa on kaikille osa-alueille laadukkaan profiilin pelaajia. Miehistö on hieno sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Johtajuutta pitäisi löytyä. Blågult pelaa historiansa seitsemänsiä EM-kisoja ja niissä paras suoritus on ollut paikka välierissä vuonna 1992. Neljä vuotta sitten ei päästy jatkoon lohkosta. Ruotsi kamppailee ennakkoon lohkon toisesta paikasta Puolan kanssa.

Puola: Puola pelaa jalkapallon EM-kisoissa selvittäen tiensä kesän suureen tapahtumaan EM-karsintojen lohkosta G. Puola voitti oman lohkonsa ja sai siellä kymmenellä kierroksella kahdeksan voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Punavalkoiset pelasivat EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti Israelia ja Sloveniaa vastaan. Miehistö teki EM-karsintojen neljällä viimeisellä kierroksella aina vähintään kaksi maalia. Puolan paras maalintekijä EM-karsinnoissa oli vähemmän yllättäen myös kapteenina oleva Robert Lewandowski, joka on ollut jälleen myös Bayern Münchenissa hienossa pelivireessä. Puola tarvitsee paljon juuri Robert Lewandowskin maaleja, sillä hän on joukkueensa ehdoton tähti numero yksi. Biało-czerwonilla tärkeässä roolissa ovat myös esimerkiksi Piotr Zielinski, Kamil Glik, Kamil Grosicki ja Grzegorz Krychowiak. Kokenut Łukasz Piszczek on myös tärkeä pelaaja. Puolan ensimmäinen vastustaja on vielä selvittämättä, sillä se tulee Kansojen Liigasta. Puola operoi lohkossa hyvin heti Espanjan alla.

Espanja: Jalkapallon EM-kisojen lohko E:ssä pelaa myös Espanja, joka on lohkon suurin voittajasuosikki. Espanja on jälleen yksi vahva ehdokas menestymään myös koko turnauksessa. Espanja pelasi EM-karsinnoissa mainiosti, sillä punakeltaiset voittivat kahdeksan kertaa ja pelasivat pistejakoja kahdesti. Tasapelit tulivat Ruotsia ja Norjaa vastaan. Espanja ehti viimeistellä EM-karsinnoissa komeat 31 maalia ja se oli lohkossa selvästi paras suoritus. Espanjan parhaita onnistujia EM-karsinnoissa olivat muun muassa Alvaro Morata, Rodrigo ja hienot neljä maalia tehnyt Sergio Ramos. Espanjalla yhteensä seitsemän pelaajaa teki enemmän kuin yhden maalin. Espanja pelasi EM-karsinnoissa kahdella viimeisellä kierroksella isosti voitollisesti Maltaa ja Romaniaa vastaan. La Roja putosi neljä vuotta sitten turnauksesta jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, mutta myöskään seuraavat
MM-kisat eivät menneet odotetusti. Siellä matka loppui niin ikään pudotuspelien alussa. Espanja on myös nyt korkean profiilin tasokas joukkue, mutta punakeltaisilla on varmasti suuria paineita saada tauon jälkeen menestystä. Lohkosta ei pitäisi löytyä silti ongelmia.

Lohko F

Saksa: Saksa pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa lohkossa C ja menestyi siellä kiitettävällä tavalla. Saksa pelasi kahdeksalla kierroksella voittoisasti seitsemän kertaa ja koki ainoan tappion kotonaan Hollantia vastaan. Saksa viimeisteli EM-karsinnoissa komeat 30 maalia ja se oli selvästi lohkossa paras suoritus. Saksa voitti EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella Valko-Venäjän ja Pohjois-Irlannin yhteensä maalein 10-1. Serge Gnabry viimeisteli Saksalle EM-karsinnoissa komeat kahdeksan maalia. Nationalelfilla hyviä onnistujia olivat myös muun muassa Leon Goretzka ja Ilkay Gundogan. Esimerkiksi Toni Kroos ja Marco Reus tekivät Gundoganin tavoin kolme maalia. Serge Gnabry on koko turnauksessa jopa yksi hyvä ehdokas voittamaan maalikuninkuuden. Saksalla ratkaisuvoimaa tulee myös Timo Wernerin muodossa. Manuel Neuer jatkaa miehistön maalilla. Esille on hyvä tuoda myös Joshua Kimmichin nimi. Saksa pelasi vuoden 2016 EM-kisoissa välierissä, mutta siellä Ranska oli parempi. Saksa on jälleen yksi hyvä ehdokas menestymään vahvasti. Saksa pelaa ensimmäisellä kierroksella Ranskaa vastaan. Se on koko turnauksessa yksi parhaista otteluista. Samassa lohkossa on kuitenkin myös Portugali, joten Saksankin on oltava jo alussa aidosti hyvä. Kyseessä on EM-kisojen kuolemanlohko. Saksa saa pelata otteluita kotonaan Bayern Münchenin stadionilla.

Ranska: Ranska voitti jalkapallon MM-kisat, jotka pelattiin toissa vuonna Venäjällä. Ranska voitti turnauksen loppuottelussa Kroatian. Patonkimaa lähtee myös EM-kisoihin yhtenä turnauksen parhaana voittajasuosikkina. Sinipaitojen menestys EM-karsinnoissa oli mainiolla tasolla. Miehistö sai kymmenellä kierroksella kahdeksan voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Hallitseva maailmanmestari pelasi EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti Albaniaa ja Moldovaa vastaan. Ranska pelasi hienosti myös neljä vuotta sitten käydyissä EM-kisoissa, sillä Les Bleus oli silloin niin ikään loppuottelussa. Tuolloin Portugali oli maalilla parempi. Ranska on liikkeellä jälleen loistavalla kokoonpanolla, jossa on käytännössä kaikki ainekset mennä päätyyn saakka. Heikkouksia ei juuri ole. EM-karsinnoissa Gallian Kukkojen paras maalintekijä oli Oliver Giroud, joka teki kuusi maalia. Hurjaa tulivoimaa tarjotaan myös Kylian Mbappén ja Antoine Griezmannin muodossa. Sinipaitojen alakerrassa on niin ikään loistavia pelaajia Raphael Varanen johdolla. Ranska on monien tahojen mukaan Englannin jälkeen kakkossuosikki. Ranskan tulee pelata silti Saksan tavoin jo saman tien hyvin, sillä kuten sanottu, lohkossa on kolme jättiläistä.

Portugali: Kolmas varma joukkue lohkossa F on hallitseva Euroopan mestari Portugali. Neljä vuotta sitten pelatuissa edellisissä EM-kisoissa Portugali oli siis paras ja siellä loppuottelussa tuli voitto Ranskasta. Portugali pelasi EM-karsintojen lohkossa B, jossa lohkon kärki meni Ukrainalle, mutta toinen sijoitus meni Portugalin hyväksi. Portugali voitti kahdeksalla kierroksella viisi kertaa, pelasi pistejakoja kahdesti ja hävisi kerran. EM-karsintojen kahdella viimeisellä kierroksella ehti tulla kuuden maalin voitto Liettuasta ja kahden maalin voitto Luxemburgista. A Seleçãon suurin tähti on jälleen kerran Cristiano Ronaldo, joka pelaa luultavasti viimeistä kertaa Euroopan mestaruudesta. Cristiano Ronaldo on jo väläytellyt sitä, että upea ura ei jatku pitkään. Ronaldo oli EM-karsinnoissa mainio, sillä supertähti teki 11 maalia. Portugalin maalinteko oli paljon Ronaldon varassa, sillä toiseksi paras maalintekijä Bernardo Silva viimeisteli kolme osumaa. Portugalin alakerrassa Benficassa paljon vastuuta saava Ruben Dias oli mukana kaikissa otteluissa. Paljon urallaan nähnyt Pepe pelasi alakerrassa neljästi. Raphael Guerreiro saa kantaa myös vastuuta. João Moutinho on keskikentällä yhä tärkeä pelaaja. Rui Patricio kantaa maalilla suurta roolia. Portugalin ensimmäistä vastustajaa ei vielä tiedetä, sillä se selviää Kansojen Liigassa. Portugalin on oltava varmasti heti hyvin vahva, jotta hallitseva Euroopan mestari voi menestyä vaikeassa lohkossa.

EM-kisojen vedonlyöntibonukset

Sivusto Bonus Kierrätysvaatimus Vedonlyönti
1 2 x 25 € ilmaisvedot Talletus x 1 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

2 Rekisteröidy

18+ |

3 100% 100€ asti 5 kertaa talletus ja bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

4 100 % 100 € ilmaisveto 5 kertaa bonussumma Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

5 100% 100€ asti + 10€ ilmaisveto 4 kertaa bonussumma (1,40) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

6 100 % 50 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

7 100% 100€ asti 10 kertaa talletus Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

8 2000€ ja 20 ilmaiskierrosta Rekisteröidy

18+ |

9 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto 6 kertaa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

10 Talleta 10€, pelaa 50€ tai talleta 100€, pelaa 200€ 8 x talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

11 Speedybet » Esittely, arvostelu ja kokemuksia Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

12 50 % 100 € saakka Talletus ja bonus 7 x Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

13 100 % 50 € 5 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,60 kertoimilla Rekisteröidy

18+ |

14 100% 300€ tai 400% 40€ 5 kertaa bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

15 100€ ilmaisvetoja Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

16 100 % 50 € 5 x D+B Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

17 Katso bonus bet365:ssa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

18 50 % 100 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

19 100% 50€ 8 kertaa talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

20 Korkeimmat kertoimet ilman panosrajoja - Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

21 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa