kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Otteluennakot

Jalkapallon EM-kisat alkaa 12. kesäkuuta pelattavalla Italian ja Turkin ottelulla, joka käydään Italian pääkaupungissa Roomassa. Jalkapallon EM-kisat kesällä 2020 on vuoden suuria kohokohtia, jota urheilun ystävät ovat odottaneet pitkään. Jalkapallon EM-kisoissa on mukana yhteensä 24 joukkuetta ja yksi joukkueista on upeasti Suomi, joka saa pelata ensimmäistä kertaa Euroopan mestaruudesta. Tämä sivu on varattu jalkapallon EM-kisojen otteluennakoille siten, että mukana on aluksi kaikki Suomen ottelut ja yksittäisiä ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisia Suomen ulkopuolisia otteluita. Suomi pelaa turnauksessa ensimmäisen kerran heti toisena päivänä, kun Huuhkajille tulee vastaan yksi isännistä, Tanska.

Jalkapallon EM-kisat pelataan historiallisesti peräti 12 Euroopan kaupungissa ja niistä Lontoon Wembleyllä pidetään turnauksen välierät ja loppuottelu. Jalkapallon EM-kisoissa suomalaisille kannattajille tärkeimmät kaupungit ovat Tanskan Kööpenhamina ja Venäjän Pietari, sillä Suomi pelaa toisen ottelunsa Venäjää vastaan Pietarissa ja kolmannen kierroksen ottelunsa Belgiaa vastaan ja se on myös Pietarissa. Jalkapallon EM-kisat on meille suomalaisille kiinnostavampi kuin jopa koskaan aiemmin, sillä kuten jo yllä todettu, Suomi saa pelata ensimmäistä kertaa lajissa Euroopan parhaita vastaan. Suomi pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa komeasti ollen lohkonsa toinen ja keräten kymmeneltä kierrokselta koko pistepotteja kuudesti.

Tanska – Suomi 13.6.2020 Kööpenhamina kello 19.00

Jalkapallon EM-kisoissa Suomi pelaa ensimmäisellä kierroksella Tanskaa vastaan, joka käydään Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Suomelle pelaaminen jalkapallon EM-kisoissa on täysin uusi ja ainutlaatuinen hetki, kun taas Tanska on saanut juhlia kerran jopa turnauksen mestaruutta. Punapaidat ovat pelanneet jalkapallon EM-kisoissa yhteensä kahdeksan kertaa. Suomi ja Tanska ovat pelanneet vastakkain viimeksi vuonna 2011 käydyssä ystävyysottelussa. Suomi on lohkossa ennakkoon heikoin ja Tanska toiseksi vahvin joukkue, mutta Huuhkajat on todistanut voivansa pelata korkealla tasolla ja turnauksen alussa yllätyksen mahdollisuus on vähän suurempi. Tanskalle on toki mahtava hetki saada aloittaa taistot kotonaan.

Suomi

Suomi pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa yhtä historiansa parasta jalkapalloa. Huuhkajat oli lohkossa J, johon kuuluivat myös esimerkiksi Italia ja Bosnia-Hertsegovina. Suomi sai pisteitä kaikkia joukkueita vastaan lukuun ottamatta lohkon parasta Italiaa. Suomi nappasi kymmenellä kierroksella yhteensä kuusi voittoa ja sillä irtosi suoraan paikka urheilun suurjuhlaan. Suomi pelasi Markku Kanervan alaisuudessa niin upeasti, että suomalaisten kiinnostus maamme jalkapalloa on ollut pitkään suurempaa kuin aikoihin. Markku Kanerva on tehnyt valmennustiiminsä kanssa loistavaa työtä ja paikka jalkapallon EM-kisoissa on myös Kanervalle ja muulle taustatiimille kiitos upeasta työstä. Suomi varmisti paikkansa turnaukseen voitolla Liechtensteinista. Ottelu Liechtensteinia vastaan oli tapahtuma, jota Suomessa hehkutettiin isosti.

Suomelle esiintyminen jalkapallon EM-kisoissa on lähes kaikille pelaajille yksi uran suurista kohokohdista, jota monet pelaajat ovat ehtineet odottaa vuosia. Suomalaisille jalkapallon ystäville puhutaan niin ikään tapahtumasta, jota oli vielä aiemmin vaikea edes käsittää. Suomella on parhaat mahdollisuudet menestyä otteluissa Tanskaa ja Venäjää vastaan, kun taas kamppailusta Belgiaa vastaan on luvassa kaikilla mittareilla äärimmäisen vaikea ottelu. Suomen olisi realistisesti venyttävä Tanskaa vastaan pistejakoon, sillä muuten toisessa ottelussa olisi Venäjää vastaan jo huomattavasti vaikeammat lähtökohdat. Suomi on jo todettuna lohkossa ehdottomasti heikoin joukkue, mutta loistava yhteishenki, mainiosti valmennettu ryhmä ja Teemu Pukin yksilötaito hyökkäyspäässä ovat varmasti isoja tekijöitä. Suomi on aidosti erittäin yllätysvalmis nippu.

Tanska

Tanska pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa lohkossa D, jossa olivat myös Sveitsi, Irlanti, Georgia ja Gibraltar. Tanska pääsi lohkossa D toiseksi ja nappasi samalla paikan jalkapallon EM-kisoihin yhdessä Sveitsin kanssa. Punapaidat keräsivät otteluistaan yhteensä 16 pistettä. Miehistö ei hävinnyt jalkapallon EM-karsinnoissa kertaakaan, sillä nippu voitti neljä kertaa ja pelasi pistejakoja niin ikään neljästi. Tanska teki omassa lohkossaan eniten maaleja ja se oli 23 kappaletta. Tosin niistä monet viimeisteltiin Gibraltaria vastaan. Juuttien paras maalintekijä oli viisi osumaa viimeistellyt Christian Eriksen. Tanska pelasi viimeisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Irlannissa. Viimeisellä kierroksella Tanskalla oli hyvä paikka myös voittaa, sillä Irlanti teki tasoituksensa lähellä koitoksen päätöstä. Paikka turnaukseen tuli myös sen kanssa.

Ottelun yhteenveto ja kertoimet

Jalkapallon EM-kisojen ensimmäisellä kierroksella pelattava Tanskan ja Suomen ottelu on erityisesti Huuhkajille heti valtava haaste. Suomen olisi äärimmäisen tärkeää saada ensimmäiseltä kierrokselta hyvä onnistuminen, jotta toisella kierroksella ottelussa Venäjää vastaan paineet eivät olisi niin massiiviset. Suomella on realistinen mahdollisuus venyä Tanskaa vastaan pisteille, mutta kamppailussa on yksi ehdoton ennakkosuosikki ja se on Tanska. Suomi tulee tarvitsemaan juuri niitä ominaisuuksia, joiden avulla Huuhkajat on ollut jalkapallon EM-kisojen alla mainiossa iskussa. Erityisesti maalivahti Lukas Hradeckýn on oltava valmis tekemään isoja torjuntoja ja hyökkäyspäässä Teemu Pukin vastuu maalipaikoissa on taas suuri.

 

 

Suomi – Venäjä 17.6.2020 Pietari kello 16.00

Jalkapallon EM-kisat jatkuu Suomen osalta toisen kierroksen ottelulla Venäjää vastaan. Suomi ja Venäjä ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran vuonna 2009, jolloin miehistöt pelasivat vastakkain jalkapallon MM-kisojen karsinnoissa. Venäjä avaa oman urakkansa jalkapallon EM-kisoissa pelaamalla ensimmäisellä kierroksella Belgiaa vastaan. Suomen ja Venäjän ottelu pelataan Pietarissa, joten Huuhkajat matkustaa Venäjälle ja Venäjä saa pelata myös toisella kierroksella kotonaan. Venäjä on esiintynyt jalkapallon EM-kisoissa neljä kertaa ja paras saavutus on ollut vuodelta 2008, jolloin punapaidat olivat välierissä. Venäjä ehti menestyä toki jo ennen, mutta nykyisellä Venäjän nimellä ensimmäinen kerta turnauksessa oli vuonna 1996.

Suomi

Suomelle ensimmäisen kierroksen ottelu Tanskaa vastaan ja toisen kierroksen ottelu Venäjää vastaan ovat ehdottomasti lohkon kaksi tärkeintä kierrosta. Suomella on ennakkoon lähes identtinen mahdollisuus menestyä sekä Tanskaa että Venäjää vastaan. Huuhkajat on todistanut voivansa pelata korkealla tasolla myös tiukoissa paikoissa, ja nyt Suomi siis pelaa ensimmäisen ottelunsa Tanskan maaperällä ja toisen kierroksen Venäjän omalla maaperällä. Jos Suomi ei saa ottelusta Tanskaa vastaan pisteitä, ottelusta Venäjää vastaan olisi tulossa jo siten astetta vaikeampi. Suomi saa pelata Venäjää vastaan paljolti samoilla aseilla ja ominaisuuksilla kuin ensimmäisellä kierroksella Tanskaa vastaan. Suuremmat paineet ovat varmasti Venäjällä. Suomen lähtökohtia ehdimme tuoda esille muuten yllä olevassa otteluennakossa Tanskaa vastaan.

Venäjä

Venäjä pelasi jalkapallon EM-karsintojen lohkossa I, jossa punapaidat selvittivät tiensä turnaukseen olemalla lohkonsa kakkonen. Venäjä keräsi pisteitä kaikilta kierroksilta pois lukien otteluita Belgiaa vastaan. Venäjä on ennakkoon vain hieman Tanskaa heikompi joukkue, joten jalkapallon EM-kisojen alla Tanska ja Venäjä kilpailevat luultavasti parhaiten lohkon toisesta jatkopaikasta. Venäjä oli jalkapallon EM-karsinnoissa kokonaisuutena oikein hyvä. Punapaidat voittivat kahdeksan kertaa ja jäivät pisteittä siis vain yhtä turnauksen mestarisuosikkia vastaan. Venäjä sai onnistumisia laajalla rintamalla ja pelasi myös muuten vahvasti. Venäjän ja Belgian jälkimmäinen ottelu päättyi toiseksi viimeisellä kierroksella Punaisten Paholaisten selvään voittoon. Venäjä päätti urakkansa lopuksi helpolla voitolla, mutta se tuli San Marinosta.

Venäjä sai isännöidä toissa vuonna jalkapallon MM-kisoja, jossa punapaidat olivat komeasti puolivälierissä. Venäjän joukkue tuntee hyvin toisensa, sillä miehistössä niin moni pelaaja edustaa seurojen tasolla jotain Venäjän Valioliigan joukkuetta. Jalkapallon EM-karsinnoissa Artem Dzyuban ohella etenkin Valenciaa edustava Denis Cheryshev pelasi hyvin. Hän oli mukana EM-karsinnoissa viidellä kierroksella ja teki siellä yhtä monta osumaa. Venäjällä kahden jo esille tuodun pelaajan ohella mainitaan vielä hyvin vastuuta myös EM-karsinnoissa saaneet Andrey Semenov, Mario Fernandes, Aleksey Ionov ja Magomed Ozdoev. Venäjä on potentiaalisesti aina yksi arvokisojen mustista hevosista. Punapaidat voivat taitojensa puolesta menestyä myös lajin suuria vastaan, mutta jo Suomen tyyppinen vastustaja voi olla miehistölle hankalasti kaadettava.

Ottelun yhteenveto ja kertoimet

Suomen ja Venäjän ottelussa on niin ikään yksi ehdoton ennakkosuosikki ja se on Venäjä. Jalkapallon EM-kisojen toisella kierroksella lähtökohdat ovat hyvin vastaavat kuin ottelussa Suomen ja Tanskan välillä. Suomelle olisi mainio juttu venyä pistejakoon, mutta Huuhkajilla on realistinen paikka taistella jopa koko pistepotista. Venäjä saa pelata toki kotonaan ja on joukkueista sen verran parempi, että toinen lopputulos kuin punapaitojen voitto olisi odottamatonta. Suomi saa pelata silti pienemmillä paineilla ja omilla hyvillä vahvuuksillaan, joten Venäjän voittoa ei voi suinkaan pitää helppona juttuna. Suomen itseluottamus on korkealla ja onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Tarjolla on otteluun jo ensimmäisiä kertoimia.

 

 

Suomi – Belgia 22.6.2020 Pietari kello 22.00

Jalkapallon EM-kisoissa Suomi pelaa kolmannen ottelunsa yhtä turnauksen mestarisuosikkia Belgiaa vastaan. Suomi ja Belgia ovat pelanneet vastakkain viimeksi noin neljä vuotta sitten, jolloin ystävyysottelu päättyi vähämaalisen tasapelin merkeissä. Tuolloin Huuhkajilla oli mainio tilaisuus jopa napata komea voitto, mutta Punaiset Paholaiset pääsi lopussa kiinni tasapeliin. Suomi ja Belgia ovat kohdanneet toisensa viimeksi kilpailullisesti vuonna 2007, jolloin miehistöt pelasivat vastakkain jalkapallon EM-karsinnoissa. Huuhkajille ottelu Belgiaa vastaan on sekä upea mahdollisuus ja näytönpaikka että EM-kisojen vaikein paikka. Menestyminen yhtä turnauksen jättiläistä vastaan on ennakolta äärimmäisen vaikean työn takana.

Suomi

Suomi pelaa viimeisellä kierroksella Belgiaa vastaan luonnollisesti suuren altavastaajan asemassa, mutta sen pitäisi sopia Huuhkajille hyvin. Suomen olisi saatava kuitenkin kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta pisteitä, sillä ottelussa Belgiaa vastaan on vaikea nähdä realistisia mahdollisuuksia menestyä. Toki se ei tarkoita mitään, sillä Suomi on todistanut pelaavansa yhtä historiansa parasta jalkapalloa ja omaavansa aidosti kyvyt mennä vaikka kuinka pitkälle. Suomella moni pelaaja on esiintynyt jo pidemmän aikaa loistavasti ja pelaaminen tällaisessa ottelussa on monille heistä hetki, jota on odotettu vuosia. Suomi tuskin saa montaa hyvää maalintekopaikkaa, mutta Teemu Pukki on näyttänyt voivansa ratkoa isoja otteluita tiukoissa paikoissa. On toki selvää, että Punaisia Paholaisia vastaan kaiken on osuttava melkein täydellisesti nappiin.

Belgia

Belgia pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa erittäin vakuuttavasti ja oli yksi koko EM-karsintojen parhaista joukkueista. Belgia nappasi kaikilta kierroksilta yhtä monta voittoa. Punaiset Paholaiset viimeisteli komeat 40 maalia ja omiin meni vain kolme osumaa. Belgia pelasi EM-karsinnoissa kahdella viimeisellä kierroksella selvästi voitollisesti Venäjää ja Kyprosta vastaan. Belgialla oli kymmenen kierroksen aikana paljon hyviä onnistujia, mutta niin sen pitikin olla, sillä miehistön kokoonpano on taas hyvin tasokas ja vahva. Belgia on ansaitusti EM-kisoissa yksi mestarisuosikki. Monien papereissa Belgia on Englannin jälkeen toiseksi vahvin ehdokas kesällä mestariksi. Punaisten Paholaisten paras maalintekijä EM-karsinnoissa oli Romelu Lukaku.

Belgian kokoonpano on täynnä niin korkean profiilin pelaajia, että Punaisten Paholaisten jääminen ilman kunnon menestystä olisi ehdottomasti yllätys. Belgialla on Romelu Lukakun ohella muun muassa Eden Hazardia, Kevin De Bruynea, Dries Mertensiä ja kumppaneita. De Rode Duivelsilla edellisissä arvokisoissa kunnon menestys on hieman karttanut, joten miehistö on varmasti hyvin ärsytetty ja korkean tahtotilan omaava nippu. Vaatimustaso on erittäin korkealla. Taitotaso ja pelaajien kyvyt toteuttaa itseään ovat aivan lajin huippua. Jos Belgia pystyy pelaamaan sillä tasolla, jota heidän materiaalillaan sopii odottaa, Suomelle on tulossa heti alusta lähtien tuskaisen vaikea ilta. Jättiläinen ottaa varmasti heti ottelun hallinnan itselleen.

Ottelun yhteenveto ja kertoimet

Suomen ja Belgian ottelussa Huuhkajat saa mitata iskukykyään yhtä turnauksen parasta joukkuetta vastaan. Suomella on suureksi osaksi vain voitettavaa, sillä iso osa kaikista urheilun ystävistä odottaa Belgian nappaavan odotetun voiton. Huuhkajilta vaaditaan kaikilla mittareilla aivan timanttisen tason suoritus, sillä Belgia on vahvasti parempi joukkue ja hurjan tulivoimainen nippu. Suomi pelaa viimeisellä kierroksella joukkuetta vastaan, jolla on hyvät edellytykset mennä turnauksessa jopa mestaruuteen saakka. Toisaalta Belgialla on myös paljon todistettavaa, sillä kuten jo todettu, Punaisilla Paholaisilla edelliset arvokisat eivät ole olleet isoja menestyksiä. Suomelle hyvät maalintekopaikat jäävät varmasti vähiin, mutta Belgia saattaa hyvin ärsyyntyä ja jopa provosoitua, jos miehistö ei onnistu itse tekemään ensimmäisellä jaksolla osumaa.

 

 

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan heti ensimmäisellä kierroksella myös monia muita kiinnostavia otteluita. Suomen ja Tanskan välillä pelattavan ottelun ohella ensimmäisellä kierroksella isoa mielenkiintoa tuovat mukanaan ainakin Englannin ja Kroatian ottelu, Ranskan ja Saksan kohtaaminen ja Ruotsin haastaminen Espanjaa vastaan. Ensimmäisen kierroksen ehkä odotetuin ottelu on mainittu Ranskan ja Saksan välienselvittely. Turnauksen ensimmäisenä päivänä pelataan vain Italian ja Turkin kohtaaminen. Alta voit vilkaista parhaita kertoimia tämän tekstin yhteydessä esille tuotuihin muihin hyvin kiinnostaviin otteluihin.

Kertoimia otteluun Englanti – Kroatia

Kertoimia otteluun Espanja – Ruotsi

Kertoimia otteluun Ranska – Saksa

Jalkapallon EM-kisat esitetään Suomessa alusta loppuun Ylen kanavilla. Jalkapallon EM-kisoissa kaikkia otteluita saa jännittää Ylen kahdella tv-kanavalla, Yle Areenassa, Ylen nettisivuilla tai radiossa. Jos olet kiinnostunut jalkapallon EM-kisojen vedonlyönnistä, kaikki uudet asiakkaat voivat lunastaa itselleen ylimääräistä pelirahaa parhaiden vedonlyöntibonusten avulla. Parhaat vedonlyöntibonukset löytyvät alla olevasta listasta. Jalkapallon EM-kisat on myös monille vedonlyönnin pelaajille vuoden suuri kohokohta.

Parhaat vedonlyöntibonukset EM-kisoihin

Sivusto Bonus Kierrätysvaatimus Vedonlyönti
1 2 x 25 € ilmaisvedot Talletus x 1 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

2 Rekisteröidy

18+ |

3 100% 100€ asti 5 kertaa talletus ja bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

4 100 % 100 € ilmaisveto 5 kertaa bonussumma Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

5 100% 100€ asti + 10€ ilmaisveto 4 kertaa bonussumma (1,40) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

6 100 % 50 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

7 100% 100€ asti 10 kertaa talletus Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

8 2000€ ja 20 ilmaiskierrosta Rekisteröidy

18+ |

9 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto 6 kertaa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

10 Talleta 10€, pelaa 50€ tai talleta 100€, pelaa 200€ 8 x talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

11 Speedybet » Esittely, arvostelu ja kokemuksia Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

12 50 % 100 € saakka Talletus ja bonus 7 x Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

13 100 % 50 € 5 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,60 kertoimilla Rekisteröidy

18+ |

14 100% 300€ tai 400% 40€ 5 kertaa bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

15 100€ ilmaisvetoja Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

16 100 % 50 € 5 x D+B Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

17 Katso bonus bet365:ssa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

18 50 % 100 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

19 100% 50€ 8 kertaa talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

20 Korkeimmat kertoimet ilman panosrajoja - Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

21 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa