kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Paras maalintekijä

Jalkapallon EM-kisat 2020 pelataan 12. kesäkuuta ja 12. heinäkuuta välisenä aikana. Jalkapallon EM-kisat on myös kaikille vedonlyönnistä kiinnostuneille katsojille suuri urheilujuhla ja mahdollisuus tienata upeiden otteluiden ohessa. Jalkapallon EM-kisoista tarjotaan suuret määrät erilaisia vedonlyönnin kohteita ja niistä yksi kiinnostavin on vedonlyönti turnauksen parhaasta maalintekijästä. Jalkapallon EM-kisoissa tulee olemaan taas paljon tähtiloistoa ja huikeita pelaajia eri puolilta Eurooppaa. Käsittelemme tällä sivulla ennakkoon niitä pelaajia, joiden odotetaan taistelevan jalkapallon EM-kisoissa turnauksen parhaan maalintekijän tittelistä. Käsittelyssä on mukana myös Huuhkajien tähti ja Valioliigassa pelaava Teemu Pukki.

Harry Kane, Englanti

Englanti pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa vahvasti olemalla A-lohkon voittaja keräämällä kahdeksalta kierrokselta seitsemän voittoa. Englannin ja koko jalkapallon EM-karsintojen paras maalintekijä oli Valioliigassa Tottenhamin vahvuudessa pelaava Harry Kane, joka viimeisteli EM-karsinnoissa komeat 12 maalia. Harry Kane on tehnyt kuluvalla kaudella Valioliigassa 20 kierroksella 11 osumaa. Kane on ollut pitkään Tottenhamin ja koko Valioliigan suurimpia tähtiä ja EM-kisoissa Kane tulee olemaan taas keskeisessä roolissa. Kane on kärsinyt loukkaantumisista, mutta hänen pitäisi toipua kunnolla EM-kisoihin.

Harry Kanella on jäänyt loukkaantumisen takia väliin Tottenhamin kaikki ottelut sitten tammikuun alun, mutta Kanella on kaikki ainekset taistella jalkapallon EM-kisoissa turnauksen parhaan maalintekijän tittelistä. Kanen vamman kestosta ei ole tarkkaa tietoa, mutta nykyisten tietojen valossa miehen pitäisi olla Tottenhamin harjoituksissa toukokuuhun mennessä. Jos Kanelle tulisi terveyshuolien rintamalla takapakkia, se olisi jalkapallon EM-kisoissa mestarisuosikki Englannin menestykselle luonnollisesti valtava menetys. Mikään ei nyt silti viittaa siihen. Kane teki Englannille vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoissa kuusi maalia.

Harry Kane voittaa maalikuninkuuden

Kylian Mbappé, Ranska

Hallitsevan maailmanmestarin Ranskan suuriin tähtiin lukeutuva PSG:n Kylian Mbappé on noussut yhdeksi jalkapalloilevan maailman parhaaksi pelaajaksi. Kylian Mbappé on pelannut kaudesta 2017 alkaen Ranskan hallitsijan vahvuudessa ja tehnyt siellä mainiota jälkeä. Kylian Mbappé on pelannut kuluvalla kaudella sarjassa nyt noin 20 kierroksella tehden lähes keskimäärin maalin ottelua kohden. Mbappé pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa viidellä kierroksella tehden kolme osumaa. Mbappén edustama Ranska meni odotetusti EM-karsinnoissa lohkonsa voittoon ennen Turkkia. Ranskalaisten nuori tähti tulee olemaan kesän EM-kisoissa yksi eniten esillä olevista nimistä. Mbappé on parhaita ehdokkaita voittamaan maalikuninkuuden.

Kylian Mbappé on ehdottomasti niitä pelaajia, jotka voivat kääntää otteluita yksin omalle maalle. Mbappén kehitystä on ollut mahtava seurata, sillä nuori mies on noussut Pariisissa ja Ranskan paidassa supertähdeksi. Mbappé teki PSG:lle kaudella 2018-2019 sarjassa huimat 33 osumaa ja viimeksi jalkapallon MM-kisoissa 19-vuotiaana neljä osumaa. Mbappé on vielä nuori pelaaja, mutta taitojen ja huimien kykyjen ohella myös pääkoppa on kunnossa. Mbappé on ehtinyt maistaa suurta menestystä myös Ranskan paidassa, sillä Gallian Kukot nappasi toissa vuonna jalkapallon MM-kisojen voiton. Mbappé nauttii PSG:ssä laajoista onnistumisista, on saanut olla terveysmurheitta ja siten nuorukaisen itseluottamus on EM-kisoissa korkealla.

Kylian Mbappé voittaa maalikuninkuuden

Romelu Lukaku, Belgia

Belgia on yksi jalkapallon EM-kisojen parhaista menestyjien ehdokkaista. Belgialla maalinteon vastuuta tulee kantamaan paljon Interin paidassa uraansa tekevä Romelu Lukaku. Romelu Lukaku pelasi kaudet 2013-2017 Evertonissa, josta matka vei muutamaksi kaudeksi Manchester Unitediin. Lukaku on pelannut sen jälkeen Interin vahvuudessa ja ollut siellä hienossa pelivireessä. Lukaku on pelannut tällä kaudella sarjassa kaikilla kierroksilla ja onnistunut maalinteossa vajaat 20 kertaa. Lukaku on ollut isossa roolissa siinä, että Inter taistelee sarjassa jopa mestaruudesta. Lukaku ehti viimeistellä EM-karsintojen otteluissa seitsemän maalia.

Romelu Lukaku on pelannut kuluvalla kaudella ensimmäistä kertaa Englannin ulkopuolella sitten kauden 2011-2012. Lukaku on siihen nähden sopeutunut nykyiseen ympäristöönsä hyvin ja pelannut siis Italiassa vahvasti. Lukakua pidetään jalkapallon EM-kisoissa kolmanneksi vahvimpana maalikuninkuuden voittajana Harry Kanen tai Kylian Mbappén jälkeen. Lukakun edustamalla Belgialla on jo siksi paljon näytettävää, että Punaiset Paholaiset on ollut useilla kerroilla voittajasuosikki, mutta isompi menestys on jäänyt tulematta. Lukaku pelasi Belgialla toissa vuonna jalkapallon MM-kisoja kuudessa ottelussa ja teki niissä neljä osumaa.

Romelu Lukaku voittaa maalikuninkuuden

Cristiano Ronaldo, Portugali

Cristiano Ronaldo on jälleen hallitsevan Euroopan mestarin Portugalin suuria tähtiä. Cristiano Ronaldo on pelannut kuluvalla ja edellisellä kaudella Italian jättiläisen Juventuksen paidassa ja ollut siellä mainiossa pelivireessä. Portugali voitti edelliset jalkapallon EM-kisat ja tuolloin Ronaldo onnistui maalinteossa seitsemässä ottelussa kolmesti. Ronaldolla on jo sen verran ikää, että kesällä on tiedossa luultavasti viimeiset taistot ajatellen Euroopan mestaruutta. Neljän vuoden päästä ikää olisi vajaat 40 vuotta. Portugali pelasi jalkapallon EM-karsinnoissa hyvin, vaikka omassa lohkossa ei oltu voittajia. Ronaldo teki EM-karsinnoissa komeat 11 maalia ja sillä tuli EM-karsintojen maalipörssin jaettu toinen sija. 11 maalia teki myös Eran Zahavi.

Cristiano Ronaldo on edelleen aivan maailman huippuja ja voi realistisesti taistella hyvin jalkapallon EM-kisojen maalipörssin kuninkuudesta. Ronaldolla on paljon pelattavaa keväällä myös Juventuksen paidassa, sillä Vanha Rouva taistelee sarjan mestaruudesta yhdessä Lazion ja Interin kanssa. Ronaldon ura on vääjäämättä viimeisellä suoralla, mutta Portugali on Ronaldon johdolla yhä valmis menestymään. Portugalin ja Ronaldon tie päättyi kaksi vuotta sitten pelatuissa edellisissä jalkapallon MM-kisoissa pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, mutta Ronaldo teki lohkossa neljä maalia. Niistä kolme tuli Espanjaa vastaan.

Cristiano Ronaldo voittaa maalikuninkuuden

Teemu Pukki, Suomi

Suomi pelaa ensimmäistä kertaa miehissä jalkapallon Euroopan mestaruudesta. Huuhkajien kirkkain tähti Teemu Pukki on pelannut Valioliigaa Norwichin paidassa ja tehnyt kaikkensa auttaakseen Kanarialintuja pitämään paikkansa Valioliigassa. Teemu Pukki pelasi EM-karsinnoissa upeasti ja viimeisteli siellä kymmenen maalia. EM-karsinnoissa enemmän maaleja teki vain kolme pelaajaa. Teemu Pukki on saanut pelata suurissa ympyröissä Valioliigaa, mutta kesän EM-kisat on myös hänelle yksi uran suurista kohokohdista. Teemu Pukki ei taistele ennakkoon maalikuninkuudesta, mutta suomalaiset ovat esittäneet Markku Kanervan johdolla yhtä historiansa parasta peliä. EM-kisat on myös Pukille mahtava mahdollisuus.

Teemu Pukille kuluva vuosikymmen ei ole alkanut tuloksellisesti yhtä hienosti kuin viimeisin loppui, mutta miehen kausi on ollut silti hyvä. Teemu Pukki on tehnyt Valioliigassa päälle kymmenen maalia, mutta suomalaisen seura Norwich tuskin on pitkään Valioliigassa. Teemu Pukki pelasi esimerkiksi voittoisassa ottelussa mainiota Leicesteriä vastaan noin 80 minuuttia. Pukin ja samalla Suomen kannalta olisi upeaa, jos Norwich ja Pukki saisivat keväällä Valioliigassa onnistumisia. Norwich on ehtinyt tehdä jo aiemmin selväksi sen, että suomalainen tähti ei ole myynnissä. Pukki pelaa nyt toista kauttaan Norwichissa. Ensimmäinen tuotti Mestaruussarjassa 29 maalia. Paras kohokohta on ollut tällä kaudella upeat kolme maalia Newcastlelle.

Teemu Pukki voittaa maalikuninkuuden

Jalkapallon EM-kisoissa on toki myös paljon muita isoja nimiä, joilla on realistinen mahdollisuus taistella maalikuninkuudesta. Muutamia hyviä esimerkkejä ovat Saksan Serge Gnabry (Unibet 100€ bonus kerroin 12,00), Ranskan Antoine Griezmann (Unibet 100€ bonus kerroin 12,00) ja Englannin Raheem Sterling (LeoVegas 100€ ilmaisveto kerroin 12,00). Nimiä voisi nostaa esille tietysti paljon enemmän, sillä mukana on monessa joukkueessa hurjasti isoja tekijöitä. Vielä yhtenä poimintana Puolan ja Bayern Münchenin suuri tähti Robert Lewandowski (LeoVegas 100€ ilmaisveto kerroin 16,00) on ollut taas iskussa. Viimeksi jalkapallon EM-kisoissa maalikuninkuus tuli kuudella maalilla. Siihen pystyi jo sanottu Antoine Griezmann.

EM-kisojen vedonlyöntibonukset

Sivusto Bonus Kierrätysvaatimus Vedonlyönti
1 2 x 25 € ilmaisvedot Talletus x 1 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

2 Rekisteröidy

18+ |

3 100% 100€ asti 5 kertaa talletus ja bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

4 100 % 100 € ilmaisveto 5 kertaa bonussumma Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

5 100% 100€ asti + 10€ ilmaisveto 4 kertaa bonussumma (1,40) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

6 100 % 50 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

7 100% 100€ asti 10 kertaa talletus Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

8 2000€ ja 20 ilmaiskierrosta Rekisteröidy

18+ |

9 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto 6 kertaa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

10 Talleta 10€, pelaa 50€ tai talleta 100€, pelaa 200€ 8 x talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

11 Speedybet » Esittely, arvostelu ja kokemuksia Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

12 50 % 100 € saakka Talletus ja bonus 7 x Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

13 100 % 50 € 5 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,60 kertoimilla Rekisteröidy

18+ |

14 100% 300€ tai 400% 40€ 5 kertaa bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

15 100€ ilmaisvetoja Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

16 100 % 50 € 5 x D+B Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

17 Katso bonus bet365:ssa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

18 50 % 100 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

19 100% 50€ 8 kertaa talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

20 Korkeimmat kertoimet ilman panosrajoja - Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

21 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa