kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Parhaat kertoimet

Jalkapallon EM-kisat 2020 alkaa 12. kesäkuuta, kun Turkki ja Italia pelaavat vastakkain Italian pääkaupungissa Roomassa. Jalkapallon EM-kisat on yhtenä vuoden kohokohtana suuri tapahtuma myös kaikille vedonlyönnin harrastajille ja pelaajille. Jalkapallon EM-kisat tarjoaa kaikille urheilun ystäville valtavan määrän vedonlyönnin mahdollisuuksia, sillä kesän EM-kisat on myös vedonlyönnin saralla monille meistä odotettu urheilun suurjuhla. Vastaveto tarjoaa hyvät puitteet hyödyntää aina parhaat vedonlyöntibonukset ja jalkapallon EM-kisojen tarjoukset. Vastaveto tulee olemaan myös muuten vahvasti mukana jalkapallon EM-kisojen tapahtumissa. Alamme nyt käsitellä ja nostaa esille turnauksen tämän hetken parhaita kertoimia ja muita hyviä vedonlyönnin kohteita. Kannattaa pelata usein parhaita kertoimia.

Jalkapallon EM-kisojen voittajavedot

Jalkapallon EM-kisojen voittajaveto kuuluu varmasti monien vedonlyönnin ystävien kiinnostuksen kohteisiin. Jalkapallon EM-kisojen voittajaveto toimii samalla ajatuksella kuin kaikki muutkin voittajavedot, joten voittajavedossa etsitään jalkapallon EM-kisojen tulevaa mestaria. Jalkapallon EM-kisojen voittajavedossa suurimmat ennakkosuosikit ovat olleet lähes alusta saakka Englanti, Belgia ja Ranska. Vahvaa menestystä odotetaan myös ainakin Espanjalle, Hollannille, Saksalle ja Suomen kanssa samassa EM-karsintojen lohkossa olleelle Italialle. Jalkapallon EM-kisojen voittajavedossa saa tavoitella myös pienillä panoksilla hyviä voittoja. Jalkapallon EM-kisoissa voittajaveto on tarjolla monesti myös turnauksen aikana.

Englanti

Belgia

Ranska

Hollanti

Espanja

Saksa

Jalkapallon EM-kisoissa pelaa ensimmäistä kertaa myös Suomi, joka selvitti tiensä turnaukseen olemalla EM-karsinnoissa upeasti lohkonsa toinen. Suomen voittajavedon kertoimet ovat pyörineet päälle kahdessa sadassa. Suomi pelaa turnauksessa ensimmäisen ottelunsa Tanskaa vastaan. Seuraava ottelu on tiedossa Venäjää vastaan ja viimeisellä kierroksella pelataan Belgiaa vastaan. Ensimmäinen ottelu käydään Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa ja kaksi seuraavaa kierrosta Venäjän Pietarissa. Alta voit katsoa Suomen voittajavedon kertoimet viidellä eri peliyhtiöllä. Suomen voittajavedolla tulee jännitettävää pienellä rahalla.

Suomi

Jalkapallon EM-kisojen parhaat maalintekijät

Jalkapallon EM-kisoissa yksi erittäin suosittu vedonlyönnin mahdollisuus löytyy turnauksen parhaasta maalintekijästä. Vielä tässä vaiheessa monet peliyhtiöt eivät ole avanneet kertoimia jalkapallon EM-kisojen parhaasta maalintekijästä, mutta markkinoilta löytyy kuitenkin jo mahdollisuuksia veikata sen voittajaa. Suurimmat ennakkosuosikit turnauksen parhaaksi maalintekijäksi ovat Harry Kane, Kylian Mbappé, Romelu Lukaku ja hallitsevan Euroopan mestarin vahvuudessa operoiva Cristiano Ronaldo. Jalkapallon EM-kisoissa nähdään hurjasti tähtiloistoa, sillä mukana on myös tietenkin Raheem Sterlingiä, Antoine Griezmannia, Serge Gnabrya, Robert Lewandowskia ja monia muita isoja tekijöitä. Suomessa seuraamme paljon omaa tähteämme Teemu Pukkia, jonka kertoimet parhaasta maalintekijästä ovat pyörineet 50,00:n tuntumassa.

Jalkapallon EM-kisat Tanska vs Suomi 13.6. kello 19.00

 

 

Lohko B:n voittaja

Suomi voittaa lohkon B

Suomen erikoisvedot

Voit katsoa paljon lisää materiaalia jalkapallon EM-kisoista Vastavedon turnauksen pääsivulta. Voit tutustua jalkapallon EM-kisojen otteluohjelmaan puolestaan täällä. Jalkapallon EM-kisat näytetään Suomessa alusta loppuun Ylen kanavilla. Suosittelemme hyödyntämään alla olevat vedonlyöntibonukset ja parhaat jalkapallon EM-kisojen tarjoukset, jos et ole ehtinyt käyttää niitä. Muista pelata aina vastuullisesti ja huomioithan, että yllä esitetyt kertoimet ovat olleet kirjoittamisen hetkellä voimassa ja ne voivat muuttua. Tarkista kaikki kertoimet peliyhtiöiltä. Kannustetaan mainiosti EM-kisoihin itsensä pelannut Suomi myös pudotuspeleihin.

EM-kisojen vedonlyöntibonukset

Sivusto Bonus Kierrätysvaatimus Vedonlyönti
1 2 x 25 € ilmaisvedot Talletus x 1 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

2 Rekisteröidy

18+ |

3 100% 100€ asti 5 kertaa talletus ja bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

4 100 % 100 € ilmaisveto 5 kertaa bonussumma Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

5 100% 100€ asti + 10€ ilmaisveto 4 kertaa bonussumma (1,40) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

6 100 % 50 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

7 100% 100€ asti 10 kertaa talletus Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

8 2000€ ja 20 ilmaiskierrosta Rekisteröidy

18+ |

9 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto 6 kertaa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

10 Talleta 10€, pelaa 50€ tai talleta 100€, pelaa 200€ 8 x talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

11 Speedybet » Esittely, arvostelu ja kokemuksia Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

12 50 % 100 € saakka Talletus ja bonus 7 x Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

13 100 % 50 € 5 kertaa talletus ja bonus vähintään 1,60 kertoimilla Rekisteröidy

18+ |

14 100% 300€ tai 400% 40€ 5 kertaa bonussumma (1,50) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

15 100€ ilmaisvetoja Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

16 100 % 50 € 5 x D+B Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

17 Katso bonus bet365:ssa Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

18 50 % 100 € Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

19 100% 50€ 8 kertaa talletus ja bonus (1,80) Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

20 Korkeimmat kertoimet ilman panosrajoja - Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa

21 Rekisteröidy

18+ | Säännöt ja ehdot voimassa