kasinosankarit

Kohteita 33009

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  EM-kisat 2021 otteluennakot

  Kirjoittaja

  Valmistautuminen jalkapallon EM-kisoihin on alkanut hyvissä ajoin – ainakin kotikatsomoissa ja Vastavedossa ollaan valmiina! Lue EM-kisat 2021 otteluennakot ja tiedät mitä odottaa Huuhkajilta EM-turnauksessa.

  Löydät samalla listattuna jalkapallon EM-kisat 2021 parhaat kertoimet, joten pääset vertaamaan niitä kätevästi.

  Nauti EM-kisoista parhailla bonuksilla

  SivustoBonusKierrätysvaatimusVedonlyönti
  1200 % bonus 200 € asti TAI 100 € riskitön veto4xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  2100 % bonus 100 € asti2x (talletus), 5x (bonus)Rekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  3100 % bonus 100 € asti4xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  4100 % bonus 100 € asti8xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  5100 % bonus 100 € asti5xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  EM-kisat 2021 – otteluennakot Huuhkajien matseista

  Mukana EM-kisoissa on kaikkiaan 24 joukkuetta ja yksi joukkueista on Suomi, joka tavoittelee ensimmäistä kertaa Euroopan mestaruutta. Alla otteluennakot kaikista Suomen lohkovaiheen matseista.

  Tanska – Suomi otteluennakot – EM-kisat 2021

  Ottelun ajankohta: 12.6.2021 klo 19.00, Kööpenhamina

  Jalkapallon EM-kisoissa Suomen urakka alkaa Tanskaa vastaan. Ottelu käydään Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Suomelle pelaaminen EM-kisoissa on täysin ainutlaatuinen hetki, kun taas Tanska on saanut juhlia kerran jopa turnauksen mestaruutta.

  Tanska lähtee ensimmäiseen otteluun suurena voittajasuosikkina, mutta Huuhkajilla on parhaat mahdollisuudet tavoitella yllätystulosta juuri turnauksen alussa. Tanska aloittaa EM-kisat omalla kotikentällään, jossa tunnelma on rajoituksista huolimatta korkealla.

  Tanska on pelannut EM-kisoissa aikaisemmin kahdeksan kertaa. Suomi ja Tanska ovat kohdanneet viimeksi vuonna 2011 käydyssä ystävyysottelussa, joten joukkueet eivät ole pelanneet vastakkain noin 10 vuoteen.

  Suomi on lohkon heikoin ja Tanska toiseksi paras joukkue, mutta Huuhkajat on todistanut pystyvänsä pelaamaan aivan taitojensa ylärajoilla ja esiintymään yhdellä historiansa parhaalla tasolla. Suomen on onnistuttava heti Tanskaa vastaan maksimaalisella tavalla, jotta Huuhkajilla voi olla sauma taistella pisteistä.

  Suomi

  Suomi pelasi EM-karsinnoissa yhtä historiansa parasta jalkapalloa. Huuhkajat esiintyi lohkossa J, johon kuuluivat myös esimerkiksi Italia ja Bosnia-Hertsegovina. Suomi sai pisteitä kaikkia joukkueita vastaan lukuun ottamatta Italiaa, joka oli selvästi lohkon ykkönen.

  Suomi sai EM-karsinnoissa yhteensä kuusi voittoa, jolla irtosi suora kisapaikka urheilun suurjuhlaan. Suomi pelasi EM-karsinnoissa valtavan hyvää jalkapalloa ja pystyi esiintymään läpi EM-karsintojen taitoihinsa nähden jopa äärettömän hyvällä tasolla.

  Suomi pelasi EM-karsinnoissa Markku Kanervan alaisuudessa niin upeasti, että suomalaisten kiinnostus Huuhkajia ja Suomen jalkapalloa on ollut pitkään suurempaa kuin aikoihin. Kanerva on tehnyt valmennustiiminsä kanssa loistavaa työtä, ja paikka EM-kisoissa on myös Kanervalle ja muulle taustatiimille kiitos upeasta työstä.

  Suomi varmisti paikkansa turnaukseen voitolla Liechtensteinista. Ottelu Liechtensteinia vastaan oli tapahtuma, jota meillä hehkutettiin isosti ja jota on syytä muistella vielä pitkään.

  Suomelle esiintyminen EM-kisoissa on käytännössä kaikille pelaajille yksi uran suurista kohokohdista, jota monet pelaajat ovat ehtineet odottaa vuosia. Suomen mahdollisuudet taistella jatkopaikasta ovat kiistatta pienet, ja todennäköisesti kukaan ei odota Huuhkajilta menestystä, mutta se avaa samalla sinivalkoisille aivan uuden sauman hakea yllätystuloksia.

  On täysin selvää, että Suomi on heti vahvaa Tanskaa vastaan selvän altavastaajan asemassa, mutta Huuhkajat pelaa ottelussa selvästi punapaitoja pienemmillä paineilla.

  Suomen valmistautuminen EM-kisoihin meni tuloksellisesti heikosti, sillä Huuhkajat on päässyt viimeksi voittojen makuun Kansojen liigassa Bulgariaa vastaan. Suomi pelasi viimeiseksi jääneessä valmistavassa ottelussa Viroa vastaan, jossa Huuhkajat joutui nöyrtymään, ja sinivalkoisten peliesitys jätti selvästi parannettavaa.

  Tosipelien alkaessa on selvää, että Suomi pelaa aivan toisella taisteluilmeellä ja repii irti kaiken mahdollisen. Kolmen topparin ja yhteensä viiden miehen alakerran on onnistuttava täydellisesti.

  Tanska

  Tanska pelasi EM-karsinnoissa lohkossa D ja sijoittui toiseksi. Punapaidat saivat EM-karsinnoissa 16 pistettä. Juutit ei hävinnyt EM-karsinnoissa kertaakaan, sillä joukkue voitti neljä kertaa ja pelasi pistejakoja neljästi. Tanska teki EM-karsintojen lohkossaan eniten maaleja, 23 kappaletta. Juuttien paras maalintekijä oli Christian Eriksen.

  Tanska pelasi EM-karsintojen lopussa pistejaon Irlannissa. Tanska on ollut myös kuluvan vuoden aikana vakuuttava. Joukkue on voittanut MM-karsinnoissa ottelunsa maalierolla 14-0.

  Tanska pelaa EM-kisoissa hyvin laadukkaalla kokoonpanolla, jota monien papereissa kutsutaan yhdeksi turnauksen mustaksi hevoseksi. Tanska on lohkon toiseksi paras joukkue, mutta juuteilla on parhaassa tapauksessa mahdollisuus taistella jopa lähes tasaväkisesti Belgiaa vastaan.

  Tanskan rosterista löytyy paljon laatua, leveyttä ja huippuluokan johtohahmoja höystettynä loistavalla itseluottamuksella. Tanskan alakerta on juuttien vahvin osa-alue, mutta myös maalivahti ja keskikenttä kestävät vertailua myös huippumaihin.

  Tanskalainen maajoukkuejalkapallo on ollut viime vuosina selvässä nousussa, ja juuteilla on realistinen sauma taistella turnauksessa jopa korkeista sijoituksista. Tanska on monissa arvioissa yksi EM-kisojen mielenkiintoisimmista joukkueista, jolta voi odottaa vähintään paikkaa pudotuspeleissä.

  Tanskalle olisi toki selvänä ennakkosuosikkina tärkeää onnistua voittamaan Suomi, sillä juuteille tulisi muuten selvästi lisää paineita toiselle kierrokselle. Punapaidat hyökkäävät varmasti aktiivisemmin ja pitävät palloa enemmän.

  Otteluennakot 2021 Tanska/Suomi – yhteenveto

  Suomelle pelaaminen EM-kisoissa on valtavan upea tapahtuma, mutta samalla Huuhkajien kohdalla on ymmärrettävä reaaliteetit. Suomi lähtee kaikkiin otteluihinsa selvänä altavastaajana, eikä ensimmäinen koitos Tanskaa vastaan ole poikkeus.

  Suomen on pelattava heti aivan taitojensa ylärajoilla ja saatava todennäköisesti Tanskalta apua, jotta Huuhkajilla on realistinen sauma taistella pisteistä. Tanska hallitsee varmasti tapahtumia selvästi, ja Suomi puolustaa paljon syvältä. Tanska voittaa ottelun noin 65 prosentilla.

  Alla EM-kisat 2021 otteluennakot Tanskan ja Suomen mittelöstä.

  EM-kisat 2021 otteluennakot: Tanska – Suomi kertoimet

  OTTELU ON PELATTU, HUUHKAJAT NOUSI VOITTOON 1-0!

  Suomi – Venäjä otteluennakot – EM-kisat 2021

  Ottelun ajankohta: 16.6.2021 klo 16.00, Pietari

  Suomen EM-kisat jatkuu ottelulla Venäjää vastaan. Suomi ja Venäjä ovat kohdanneet toisensa viimeksi vuonna 2009, jolloin miehistöt pelasivat vastakkain MM-kisojen karsinnoissa.

  Venäjä avaa oman urakkansa EM-kisoissa pelaamalla aluksi Belgiaa vastaan. Suomen ja Venäjän ottelu pelataan Pietarissa, joten Huuhkajat matkustaa Venäjälle, jossa Suomi on jälleen vaikean paikan edessä. Venäjä lähtee otteluun voittajasuosikkina, mutta Huuhkajilla on hieman parempi sauma menestyä Venäjää kuin Tanskaa vastaan.

  Suomi lähtee EM-kisoissa jokaiseen otteluunsa selvänä altavastaajana, mutta Huuhkajien toisen kierroksen vastustaja Venäjä ei ole paperilla niin hyvä joukkue kuin Tanska tai varsinkaan Belgia.

  Suomen on pelattava myös Venäjää vastaan aivan taitojensa ylärajoilla ja saatava todennäköisesti hieman Venäjän apua, jotta Huuhkajille avautuu realistinen sauma taistella pisteistä. Se ei ole mikään mahdoton tehtävä, sillä Venäjä ei ole joukkue, joka olisi montaa pykälää Huuhkajia laadukkaampi nippu ja siten liian vaikeasti haastettavissa.

  Suomi

  Suomi on ajanut sisään viime syksystä lähtien kolmen topparin systeemiä ja käytännössä viiden puolustajan alakertaa, jota Huuhkajat käyttänee myös Venäjää vastaan. Suomen menestyksen elinehto myös Venäjää vastaan on se, että Huuhkajien alakerta voi pelata lähes timanttisen vahvasti ja erityisesti välttämään sijoittumisessa tulevia virheitä.

  Suomi joutuu pelaamaan myös Venäjää vastaan pitkiä aikoja pallottomana, mutta sen pitäisi sopia hyvin Suomelle, että Huuhkajat saa panostaa pallonriistoihin ja vastaiskupaikkoihin.

  Suomen parhaat avainpelaajat ovat Euroopan huippuluokkaa, mutta joukkueena Huuhkajat on yksi turnauksen heikoimmista ryhmistä, ja tasoeroa Venäjään kyllä löytyy.

  Suomen johtavien avainpelaajien on otettava nopeasti myös Venäjää vastaan suurinta vastuuta, sillä on muuten suuri vaara, että sinivalkoiset joutuvat puolustamaan jatkuvasti entistä lähempää omaa maalia. Suomi ei saa myöskään Venäjää vastaan montaa maalipaikkaa, mutta niiden hyödyntämisessä Teemu Pukki on aivan poikkeuksellinen viimeistelijä.

  Venäjä

  Venäjä pelasi EM-karsintojen lohkossa I, jossa punapaidat selvittivät tiensä turnaukseen sijoittumalla lohkonsa toiseksi. Venäjä sai EM-karsinnoissa pisteitä kaikista otteluista pois lukien Belgiaa vastaan.

  Venäjä pelasi hyvät EM-karsinnat ja selvitti tiensä turnaukseen käytännössä rutiinilla. Punapaidat eivät joutuneet taistelemaan tosissaan kisapaikkansa puolesta, vaikka lohkon ykköseksi purjehtinut Belgia oli omaa luokkaansa. Venäjä sai EM-karsinnoissa hyvin onnistumisia ja lähtee pelaamaan hyvällä itseluottamuksella.

  Venäjä on EM-kisojen lohkossa Suomen edellä ja hieman Tanskaa heikompi joukkue. Venäjällä pitäisi olla hyvä sauma taistella jatkopaikasta, vaikka punapaidat eivät ole monien papereissa materiaaliltaan keskinkertaista vahvempi joukkue.

  Venäjä saa lentää monesti ison tutkan alla siitä syystä, että punapaitojen rosteri tulee lainausmerkeissä vain pitkälti Venäjän Valioliigasta. Se on kuitenkin kovatasoinen huippuliiga, ja esimerkiksi parhaat Venäjän Valioliigan joukkueet ovat pelanneet viime vuosina myös Mestarien liigassa.

  Venäjän rosterissa ei ole maailmanluokan pelaajia, mutta punapaitojen kokoonpano on todennäköisesti hyvin yhtenäinen ja pelaajat tuntevat toisensa hienosti. Monissa tapauksissa maajoukkueet ovat koolla vain vähän aikaa, mutta Venäjän tilanne on parempi, sillä pelaajilla on parempi käsitys ja ymmärrys toistensa vahvuuksista ja heikkouksista.

  Venäjän kokoonpanossa Artem Dzyuba on jälleen erittäin vaarallinen hyökkäyspään pelaaja, ja puolestaan yli sadan maaottelun Yuri Zhirkov viilettää yhä punapaitojen matkassa.

  Otteluennakot 2021 Venäjä/Suomi – yhteenveto

  Suomen ja Venäjän ottelussa on luonnollisesti yksi selvä ennakkosuosikki, sillä Venäjä lähtee iltaan vahvana voittajasuosikkina. Punapaidat eivät ole kuitenkaan niin selviä voittajasuosikkeja kuin Tanska on Suomen ensimmäisessä ottelussa.

  Nashi Rebyataa ei pidä silti yhtään aliarvioida suhteessa Tanskaan, vaikka punapaitojen rosteri tulee pitkälti kotimaasta. Joukkueen runko on erittäin laadukas, ja Suomen avauksen tavoin myös Venäjä lähtee varmasti viemään ottelun tapahtumia. Venäjä voittaa hieman alle 60 prosentilla.

  Alla EM-kisat 2021 otteluennakot Suomen ja Venäjän mittelöstä.

  EM-kisat 2021 otteluennakot: Suomi – Venäjä kertoimet

  OTTELU ON PELATTU, VENÄJÄ VOITTI 0-1!

  Suomi – Belgia otteluennakot – EM-kisat 2021

  Ottelun ajankohta: 21.6.2021 klo 22.00, Pietari

  Suomen EM-kisat päättyy lohkovaiheen osalta huippuvaikeaan otteluun Belgiaa vastaan. Suomen pelaaminen Belgiaa vastaan on ensinnäkin valtavan mielenkiintoinen, hieno ja odotettu mahdollisuus saada omakohtaista kokemusta siitä, missä yksi turnauksen mestarisuosikeista menee. Samalla Huuhkajien on pelattava yksi historiansa paras ottelu, jotta sinivalkoiset voivat haaveilla menestyksestä. Belgia lähtee otteluun hyvin suurena voittajasuosikkina, ja muu tulos kuin Punaisten paholaisten voitto olisi iso yllätys.

  Belgia oli jo EM-karsinnoissa äärettömän vakuuttavassa pelivireessä, sillä Punaiset paholaiset kulki voitosta voittoon. Punapaidat saivat EM-karsinnoissa pelkkiä voittoja.

  De Rode Duivels sijoittui viimeksi MM-kisoissa pronssille, ja nyt Kultaiselta sukupolvelta odotetaan monessa paikassa EM-kisojen mestaruutta. Belgia lähtee ennakkosuosikkina lähes jokaiseen otteluunsa, ja Punaisten paholaisten valtavan hyvällä kokoonpanolla riittää maailmanluokan laatua kaikille pelipaikoille.

  Odotukset Belgiaa kohtaan ovat tapissa.

  Suomi

  Suomi on pelannut tässä vaiheessa EM-kisoja ottelut Tanskaa ja Venäjää vastaan. Suomen päävastustaja mahdollisesta kolmannesta jatkopaikasta on Venäjä. Huuhkajat joutuu pelaamaan lohkovaiheen viimeisellä kierroksella Belgiaa vastaan, joka on kaikissa arvioissa yksi turnauksen voittajasuosikeista.

  Suomi joutuu kaikilla mittareilla hurjan haasteen ja tehtävän eteen, ja mikäli Huuhkajat haluaa elätellä mitään saumoja, niin sinivalkoisilta vaaditaan lähes täydellinen ilta. Jokaisen pelaajan on ylitettävä itsensä maksimaalisesti.

  Suomi on ajanut syksystä alkaen sisään kolmen topparin systeemiä ja käytännössä viiden miehen alakertaa, jolla Huuhkajat pelaa varmuudella Belgiaa vastaan. Suomen puolustus joutuu poikkeuksellisen suuren urakan eteen, jossa Huuhkajien muiden pelaajien on tultava myös monesti lähemmäksi omaa maalia. Suomelle tulee hyökkäyspäähän vain yksittäisiä maalipaikkoja, ja niiden hyödyntämisen on oltava timanttisen puolustuksen tavoin lähes maailmanluokkaa, sillä harvoin tulevia maalipaikkoja ei voi hukata.

  Belgia

  Belgia pelaa EM-kisoissa äärettömän laadukkaalla ja vahvalla joukkueella, jonka tavoitteet ovat vain Euroopan mestaruudessa. Belgia on ansaitusti yksi turnauksen parhaista voittajasuosikeista, ja Kultaisen sukupolven rosterilla mahdollisuudet mennä päätyyn saakka ovat kiistatta hyvät.

  Belgian kokoonpano on täynnä huippuluokan tähtipelaajia, jotka laittavat Suomen valtavan tehtävän eteen. Belgia on saattanut varmistaa paikkansa jatkossa jo ennen Suomi-ottelua, mutta Punaisten paholaisten rosteri olisi silti hurja.

  Belgia dominoi ottelua Suomea vastaan todennäköisesti lähes alusta loppuun saakka. Punaisten paholaisten vahvuudet ovat niin vahvasti Suomen vastaavia edellä, että FIFA:n rankingin kärkijoukkueen olisi pelattava rankasti alakanttiin, jotta Huuhkajat voisi saada enemmän kuin satunnaisia maalipaikkoja.

  Paljon riippuu kuitenkin siitä, onko Belgia ehtinyt varmistaa menestyksensä lohkossa jo ennen viimeistä kierrosta. Belgian alakerta joutuu Tanskaa ja Venäjää vastaan isosti puolustuksen edellä pelaavaa Suomea kovempaan testiin.

  Otteluennakot 2021 Belgia/Suomi – yhteenveto

  Belgia on EM-kisojen valovoimaisimpia joukkueita ja taistelee turnauksen kärkipaikoista. Belgialla suuri menestys on hieman karttanut, mutta Punaiset paholaiset on silti kaikilla osa-alueilla äärettömän laadukas ja monipuolinen huippuryhmä, jolta odotetaan vain parhaan tason suorituksia.

  Belgia saa hallita ottelua Suomea vastaan lähes mielin määrin, sillä Huuhkajien ainoa sauma on yrittää vetää pakka tiiviiksi ja iskeä harvoista maalipaikoista. Jättiläisen nollaaminen ei onnistu. Belgia on noin 75 prosentin voittajasuosikki.

  Alla EM-kisat 2021 otteluennakot Suomen ja Belgian mittelöstä.

  EM-kisat 2021 otteluennakot: Suomi – Belgia kertoimet

  OTTELU ON PELATTU, BELGIA VOITTI 0-1!

  Jalkapallon EM-kisat 2021 kertoimet

  EM-kisoissa pelataan heti ensimmäisellä kierroksella myös monia muita kiinnostavia otteluita. Suomen ja Tanskan välillä pelattavan ottelun ohella isoa mielenkiintoa tuovat mukanaan ainakin Englannin ja Kroatian ottelu, Ranskan ja Saksan kohtaaminen ja Ruotsin pelaaminen Espanjaa vastaan.

  Ensimmäisen kierroksen ehkä odotetuin ottelu on Ranskan ja Saksan välienselvittely. Turnauksen ensimmäisenä päivänä pelataan vain Italian ja Turkin kohtaaminen. Huuhkajat aloittaa urakkansa heti seuraavana päivänä Tanskaa vastaan.

  Kaikki EM-kisat 2021 parhaat kertoimet löydät kootusti yhdeltä sivulta.

  Vedonlyöntibonukset EM-kisoihin 2021

  Jos olet kiinnostunut jalkapallon EM-kisojen vedonlyönnistä, kaikki uudet asiakkaat voivat lunastaa itselleen ylimääräistä pelirahaa vedonlyöntibonusten avulla.

  Parhaat vedonlyöntibonukset löytyvät alla olevasta listasta. Jalkapallon EM-kisat vetävät puoleensa monen tasoista betsaajaa ja tarjolla onkin bonuksia laidasta laitaan.

  SivustoBonusKierrätysvaatimusVedonlyönti
  1200 % bonus 200 € asti TAI 100 € riskitön veto4xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  2100 % bonus 100 € asti2x (talletus), 5x (bonus)Rekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  3100 % bonus 100 € asti4xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  4100 % bonus 100 € asti8xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät

  5100 % bonus 100 € asti5xRekisteröidy

  18+ | Säännöt ja ehdot pätevät