Betive Vedonlyönti

Kohteita

  Palautus-%

   Parhaat vihjaajat

   1Iletus164.62 %

   Betive

   Betive avasi ovensa aiemmin kesällä 2016. Sivustolla panostettiin alkuun casinolle, mutta nyt myös Betive vedonlyönti alkaisi olla bonusten kera valmiina.

   Äkkiseltään Betiven sivuilla ei pistä mitään huonoa silmään. Sivusto toimii sujuvasti, live chat palvelee nopeasti ja dokumentit on kätevä latailla suoraan oman tilin kautta.

   Kohdetarjonta Betivella tuntuisi olevan kohtalaisen hyvä käsittäen niin Suomen futiksen divarit, tenniksen pienemmät turnaukset kuin myös jääkiekon hyvin kattavasti.

   Betive kuuluu Bethard Groupiin, joten kertoimet, kohteet kuin ulkoasukin ovat samanlaisia kuin Bethard, ComeOn ja SuomiVegas sivustoillakin.

   Betive bonus

   Betive vedonlyöntibonus tarjoaa 50 % muodossa 100 € saakka. Ehdot tälle tarjoukselle eivät ole parhaasta päästä, mutta kyllä tämänkin pelailee pois alta. Seuraavassa kaikki ehdot bonusta koskien, joista tärkeimmät tummennettu.

   • 23. Urheilukampanjaan voivat osallistua vain pelaajat, jotka asuvat seuraavissa maissa: Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Itävalta, Kanada ja Sveitsi.
   • 24. Minimitalletus tarjouksen lunastamiseksi on 10 € ja maksimibonus 100 €.
   • 25. Talletus + bonus tulee kierrättää seitsemän (7) kertaa. Kerrointa 2.0 pienempiä kertoimia ei lasketa mukaan kierrätysvaatimukseen. Vain yksi veto per peli ja markkinat ovat sallittuja.
   • 26. Ensimmäinen pelin tai markkinoiden veto, joko ennen peliä tai pelin aikana, lasketaan mukaan kierrätysvaatimukseen. Ensimmäisen vedon kaksoiskappaletta tai mitätöityä vetoa ei lasketa mukaan kierrätykseen.
   • 27. Vetoja baseballiin tai amerikkalaiseen jalkapalloon ei lasketa mukaan kierrätykseen.
   • 28. Talletukset Neteller-/Skrill-tilin tai PaySafeCardin kautta eivät päde tähän bonukseen.
   • 29. Minkäänlaisia riskittömiä panoksia ei lasketa mukaan kierrätykseen.
   • 30. Bonus ja sen avulla saadut voitot mitätöidään, jos kierrätysvaatimusta ei ole tavoitettu 30 päivän kuluessa bonuksen aktivoitumisesta.
   • 31. Jos jokin tarjouksen sääntö saavutetaan tai on todisteita sarjavetojen asettamisesta yhden tai useamman pelaajan toimesta, joka talletusbonuksen, maksujen, ilmaisvetojen, riskittömien vetojen tai muiden promootiotarjousten tulosten avulla johtaa varmoihin pelihyötyihin, tuloksesta riippumatta, joko yksin tai usean pelaajan toimesta, varaa betive oikeuden lunastaa tällaisten tarjousten bonukset takaisin oman harkintansa mukaisesti ja joko asettaa panos oikean kertoimen mukaisesti, tai mitätöidä mitkä vain ilmaiset ja riskittömät vedot, jotka ovat maksettuja talletusbonuksella. Lisäksi betive pidättää oikeuden periä hallintokuluja pelaajan talletusbonuksen, ilmaisvedon, riskittömän vedon tai muun maksun arvosta kustantaakseen hallinnollisia kuluja. Varaamme myös oikeuden pyytää asiakkailta tarvittavia dokumentteja asiakkaan henkilöllisyyden tunnistamista varten ennen bonusten, ilmaisvetojen, riskittömien vetojen tai tarjousten antamisia. Esimerkki riskittömästä pelistä on panostaa molempiin joukkeisiin. Mahdollisissa kiistatilanteissa betive johtokunta päättää, onko veto riskitön vai ei. Jos pelaajat pelaavet yhdessä kerätäkseen voittoja, suljetaan heidän pelitilinsä ja siellä olevat mahdolliset varat jäädytetään.
   • 32. Oikea peliraha pelataan aina ennen bonusta, kun pelaajalla on aktiivisena oleva bonus.
   • 33. Jos päätät peruuttaa bonuksen, loput bonuksesta ja sen avulla tulleet voitot mitätöidään.
   • 34. Väärinkäyttöä tai petosta epäillessä varaa betive oikeuden jäädyttää pelitilin ja siellä olevat varat, kunnes huolellinen tutkimus on suoritettu. betive pidättää oikeuden poistaa bonus ja sen avulla mahdollisesti tulleet voitot.
   • 35. betive varaa oikeuden muuttaa tätä tarjousta tai sen sääntöjä, milloin tahansa.
   • 36. Mahdollisessa kiistatilanteessa koskien tämän tarjouksen sääntöjä ja ehtoja, tulevat sääntöjen englanninkieliset säännöt pätemään.

    

   Pelaa nyt