Pinnaclesports Vedonlyönti

Kohteita

  Palautus-%

   Parhaat vihjaajat

   1nupik2127.67 %
   2WhyAlwaysMe123.03 %
   3Nisse120.36 %
   4Bock116.92 %
   5Lukiolainen116.14 %
   6KekeMela110.95 %
   7Vihjemasto110.72 %
   8Alex110.41 %

   Pinnacle Sports

   Korkeimmat kertoimet Pinnaclelta

   Vaikka korkeimpia kertoimia saakin aina tapauskohtaisesti lähestulkoon jokaiselle vedonvälittäjälle joskus, niin Pinnaclella kertoimet ovat aina lähellä kärkeä jos ei aivan kärjessä. Kun palautus pelaajille huitelee 98 % paikkeilla, niin ei tarvitse olla kovinkaan kokenut vedonlyöjä tiedostakseen, että nyt puhutaan korkeasta palautusprosentista.

   Pinnaclen kertoimet eivät aluksi ehkä tunnu kovin tärkeältä jos olet vasta aloittelemassa vedonlyöntiä, mutta voimme heti suositella, että käytä aina korkeimpia kertoimia, jotta et häviä laiskuuden takia. Pelimarkkinat ovat niin tiukkoja tänä päivänä, että pieni ero kertoimissa voi olla merkitsevä tekijä siihen, oletko juuri sinä voitollinen vedonlyöjä vai jäätkö prosentin verran tappiolle pitkässä juoksussa.

   Pinnacle

   Luotettavuutta ilman panosrajoja

   Kerran Pinnacle tarjoaa hyvät kertoimet, niin he varmaan rajoittavat pelaamista herkästi? Niin, näin voisi moni luulla, mutta Pinnacle on luvannut ja pitänyt myös lupauksensa, että pelaajille ei aseteta henkilökohtaisia rajoituksia, vaan kaikki pelaavat samoilla rajoilla. Olit sitten äärimmäisen kova vedonlyöjä ja lajisi asiantuntija tai sitten viikonlopun hupivedonlyöjä, niin Pinnacle kohtelee kaikkia samalla tavalla. Tämä on yksi iso osatekijä, mikä puhuu Pinnaclen puolesta. Kun saat korkeita kertoimia ja sinulle annetaan panostusmahdollisuuksia useimmiten erittäin riittävästi, niin miksi yrittää lyödä muutaman euron panosrajoilla muualle?

   Pinnacle verovapaat voitot 2015 alkaen

   Pinnacle sports on toiminut markkinoilla jo perustamisvuodestaan 1998 lähtien, mutta ollut tähän vuoteen asti lisensoituna Curacaolle ja täten jokainen voitettu euro on pitänyt ilmoittaa verottajalle ansiotuloina. Tämä aiheutti sen, että isoimmat suomalaiset vedonlyöjät joko jättivät asian noteeramatta tai pelasivat turvallisesti verovapailla (ETA-alueen) vedonvälittäjille välttääkseen veroseuraamukset.

   Alkuvuodesta 2015 alkoi tulla tietoa, että Pinnacle on jättänyt lisenssihakemuksen Maltan peliviranomaisille ja kesän 2015 aikana Pinnaclelta tuli vahvistus, että heidän lisenssi on astunut voimaan ja tämän myötä suomalaisten pelaajien voitot tulevat jatkossa olemaan verovapaita.

   Pinnacle ei toimi, kirjautuminen epäonnistuu?

   Ei huolta, Pinnacle on tietoinen tästä ja heillä on rinnakkaisosoitteena pin1111.com tätä varten. Jos siis joskus on ongelmia päästä viralliselle Pinnaclen sivustolle, niin voit käyttää tätä rinnakkaisvaihtoehtoa täysin 100% turvallisesti. Pin1111.com on siis avain tilanteisiin, joissa Pinnaclesports.com ei vastaa tai toimi.

   Pelaa nyt