Speedybet

Esittelyyn pääsee tällä kertaa vuonna 2018 avattu uudenlainen vedonlyöntisivusto Speedybet. Speedybet tähtää markkinoille uudistetulla konseptilla, joita on nähty markkinoilla vasta muutaman sivuston toimesta. Sivustolla pääset aloittamaan veikkaamisen nopeasti, ilman turhia ja pitkästyttäviä toimenpiteitä.

Speedybetillä on kolme teemaa, joiden avulla he erottautuvat muista vedonlyöntisivustoista. Ensinnäkin, et tarvitse tiliä ollenkaan. Toiseksi, saat kotiutettua voitot verottomana 5 minuutin sisällä. Ja kolmantena, et joudu vastaanottamaan tylsiä markkinointi tekstiviestejä ja sähköposteja. Nämä kolme teemaa takaavat sen, että saat itse keskittyä siihen olennaiseen, eli vedonlyöntiin. Tässä esittelyssä tulemme kertomaan tarkemmin sivuston arvostelusta ja kokemuksista, jotta saisit parhaan mahdollisen kuvan ennen kuin lähdet pelaamaan.

Speedybet

Speedybet Bonus

Sivusto ei oikeastaan tarjoa bonusta, vaan heidän valttikorttinsa on juuri vedonlyönti ilman rekisteröitymistä. Tämä on kuitenkin itsessään jo suuri etu, sillä aikaa vievä ja tylsä rekisteröitymisprosessi ei houkuttele ketään. Speedybetillä pääset pelaamaan hyvin nopeasti, sillä sinun tarvitsee ainoastaan päättää kuinka paljon rahaa haluat tallettaa. Tämän jälkeen verkkopankkitunnuksilla hyväksyt siirron, ja pääset veikkaamaan. Koko prosessi on hyvin nopea ja turvallinen.

Speedybet vedonlyönti

Kaikkein kiinnostavinta on tietysti se, mistä ja miten Speedybetillä voi lyödä vetoa. Sivusto on toteutettu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, sillä vedonlyöntialusta on hyvin yksinkertainen ja helppo käyttää. Kun pääset vedonlyöntisivulle, vasemmasta reunasta ylhäältä löydät pikavalinnat, johon on kerätty suosituimpien lajien suosituimmat sarjat. Näiden alapuolelta löytyy kaikki eri urheilulajit, joita on lähes 30! Valinnanvaraa löytyy siis todella paljon, mikä miellyttää pelaajia. Tarjolla on suosituimmista sarjoista esimerkiksi jalkapallon La Liga, Valioliiga ja Serie A, jääkiekosta löytyy kotimainen Liiga, NHL ja KHL. Suurimpien sarjojen rinnalta löytyy myös pienempiä lajeja ja sarjoja.

Jos kaipaat urheilun katsomiseen lisäjännitystä, kannattaa harkita Live-veikkausta. Live tarkoittaa siis nimenmukaisesti sitä, että ottelun aikana voit asettaa vetoja. Jalkapallossa esimerkiksi voit veikata kuka tekee seuraavan maalin tai kuka voittaa ottelun. Speedybet tarjoaa myös tulospalvelun, josta voit nähdä viimeaikaisten ottelujen tuloksia.

Speedybet_kertoimet

Bonusehdot ja säännöt

Kuten jo mainitsimmekin, valitettavasti bonusta ei Speedybet vielä toistaiseksi tarjoa. Tulevaisuudessa voi kuitenkin olla toisin, joten kannattaa pitää silmä auki erilaisten tarjousten osalta. Sivuston nopeus ja helppous toimii kuitenkin oivallisena valttikorttina, sillä toista samankaltaista vedonlyöntisivustoa ei ole helppoa löytää.

Speedybet Suomessa

Suomalaiset ovat innokkaita vedonlyönnin harrastajia, jotka etsivät jatkuvasti uusia vedonlyöntisivustoja. Speedybet on hyvä lisä tähän tarjontaan, sillä se sopii meille suomalaisille erinomaisesti. Speedybetillä pelaamisessa on etunsa, sillä sinun ei tarvitse lähetellä mitään dokumenttejä tai miettiä rekisteröitymistä. Riittää, että omistat suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Näillä pääset nopeasti tallettamaan rahaa ja asettamaan vetoja.

Koska Speedybet -sivusto omaa Maltan pelilisenssin, tarkoittaa se sitä, että saat kaikki voittosi verovapaina. Ja vieläpä todella nopeasti! Kokonaisuuden huomioon ottaen mielestämme Speedybet sopii erinomaisesti suomalaisille.

Speedybet kertoimet

Kertoimet ja palautusprosentti kertovat paljon sivustosta, ja ne myös määrittelevät missä ihmiset lyövät vetoa. Uutena tulokkaana Speedybet tarjoaa hyvät kertoimet, vaikkakaan ei markkinoiden parhaimpia. Kertoimet ja vetokohteiden laajuus on kuitenkin niin hyvällä tasolla, että Speedybet kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun. Etsit sitten suosituimpia pelikohteita ja pienempien sarjojen otteluita, Speedybet vastaa huutoon.

Kaiken lisäksi Speedybet tarjoaa laajasti E-urheiluun kohteita, jotka ovat mielenkiintoinen lisä normaaliin vedonlyöntiin. Erilaisista vedoista tarjolla on esimerkiksi perinteistä 1×2, aasialaista tasoituslinjaa ja voittajavetoja.

Speedybet mobiili

Mikäli koet, että sinun tarvitsee päästä asettamaan vetoja myös muualla kuin tietokoneen ääressä, kannattaa ehdottomasti harkita Speedeybet sivustoa. Mobiiliversio toimii lähes identtisesti täysversion kanssa, joten voit tallettaa rahaa ja lyödä vetoa oikein hyvin. Toiminnot ovat mitoitettu juuri puhelimen ruudulle sopiviksi, eli sinun ei tarvise etsiä mitään tai jännittää, että meneekö veto perille.

Speedybet Rahansiirrot

Esittelyssä on mainittukin asiasta, mutta otetaan vielä kertauksena. Rahansiirrot tapahtuvat Trustly menetelmällä, eli verkkopankkitunnuksien avulla voit siirtää tililtäsi rahat suoraan. Tämä on harvinaista vedonlyöntisivustojen keskuudessa, mutta todella toimiva systeemi. Toisin kuin monilla muilla sivustoilla, täällä ei käy erinäiset nettilompakot esimerkiksi.

Rahansiirroissa on toinenkin erinomainen puoli. Raha liikkuu lähes välittömästi. Niin talletukset kuin kotiutuksetkin saat siis heti käyttöösi, etkä joudu odottelemaan ja lähettämään mitään dokumentteja. Rahansiirrot ovat myös maksuttomia!

Speedybet asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on rakennettu pitkälti livechatin varaan. Saat siis apua aina kun sitä tarvitset, ja vielä suomenkielellä. Livechat onkin nykyisin yksi suosituimmista asiakaspalvelun muodoista, sillä se on nopeaa ja helppoa. Toinen kanava josta saat apua, on UKK-osio, eli Usein Kysytyt Kysymykset. Sieltä löydät vastauksia aihepiireittäin, joita muut pelaajat ovat kysyneet.

Speedybet_vedonlyonti

Speedybet kokemuksia

Esittelymme pohjalta voimme lämpimästi suositella Speedybet vedonlyöntisivustoa. Kuten muutkin pelaajat, sivustolta ei juuri virheidä tai huonoja puolia löydä, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla, miltä vedonlyönti tuntuu Speedybetillä. EI rekisteröitymisiä, EI odottelua, EI turhia maksuja. Voit keskittyä vain olennaiseen, eli vedonlyöntiin!

Pelaa nyt