Yobetit Vedonlyönti

Huom. Emme tee tällä hetkellä yhteistyötä Yobetitin kanssa. Suosittelemme pelaamista esim. Unibetilla.

Moneen kertaan palkittu vedonlyöntisivusto Yobetit tarjoaa urheilu- ja vedonlyöntiviihdettä joka lähtöön. Ota itsellesi uuden pelaajan Yobetit bonus, niin saat 150% bonuksen 150€ asti. Lue täältä arvostelu ja vedä ensimmäinen vetosi bonusrahan turvin.

Yobetit Bonus

Yobetit bonus tarjoaa mielenkiintoisen bonuskertoimen uusille vedonlyöjille.

Yobetit bonus Tiedot
Talletusbonus 150% 150€ asti

On melko harvinaista nähdä vedonlyöntibonus, jonka bonuskerroin on yli 100%. Yobetitin kohdalla tällainen on kuitenkin saatavilla, ja siksi saat aina talletussummaasi suuremman bonuksen. Tallentamalla 100€ saat pelitilillesi täydet 150€ bonusrahaa lisäksi. Kuulostaa melko hyvältä diililtä, eikö?

Yobetit vedonlyönti

Yobetit vedonlyönti

Yobetit bonus on tähdätty nimenomaan vedonlyönnissä käytettäväksi, vaikka sivustolta löytyykin myös lottopelejä ja kasino. Koska kyseessä on rahabonus, se on helppo hyödyntää vetojen tekemiseen lempiurheilulajeissasi.

Vedonlyöntiä varten on tarjolla myös muita bonusetuja, joiden avulla saat tehostettua pelaamista. Esimerkkejä näistä tarjouksista ovat joka perjantainen talletusbonus Fetch Friday sekä Yobetit bonus nimeltään Yoboost. Tätä bonusta voit hyödyntää suurissa jalkapallopeleissä kuten Englannin valioliigan tai Mestarien Liigan matseissa.

Kuten jokaisella kunnon vedonlyöntisivulla, myös Yobetit vedonlyönnissä on lisäksi Acca Insurance, joka hyvittää takaisin panoksiasi hävityn monivedon yhteydessä.

Yobetit bonus

Bonusehdot ja säännöt

Mikään bonus ei tule täysin ilmaiseksi, vaan tämäkin tervetuliaisetu sisältää tiettyjä sääntöjä.

 • Yobetit bonus tarjoaa talletusbonuksen, josta voit lunastaa korkeintaan 150€ bonusrahaa.
 • Vähimmäistalletus sivustolle on 10€.
 • Voit lunastaa tarjouksen vain kerran uutena pelaajana ja ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Huomioi myös, että toinen samassa taloudessa asuva henkilö ei voi lunastaa bonusta.
 • Panostusvaatimus bonukselle on 10 kertaa, ennen kuin bonusraha muuttuu oikeaksi rahaksi ja voit kotiuttaa voittorahat.
 • Voit kotiuttaa enintään 750€, kun panostus on tehty. Yobetit mitätöi tämän summan ylittävät voitot.
 • Vähimmäiskerroin vetojen yhteydessä on 1.75.
 • Et voi tehdä montaa valintaa yhtä peliä kohti bonusrahalla.
 • Panostus on tehtävä 7 päivän kuluessa.

Vaikka Yobetit bonus on keskimääräistä anteliaampi hyvän bonusprosenttinsa ansiosta, on sanottava, että voittoja rajoittava 750€ enimmäissumma on hieman nihkeä pelaajan kannalta. Jos kohdalle sattuu hyvät kertoimet ja vuosisadan voitto, et saa itsellesi enempää kuin edellä mainittu summa. Kaikista houkuttelevimmat vedot kannattaakin jättää siihen, kun tervetuliaisbonus on käytetty.

Yobetit Suomessa

Yobetit on Suomen rintamalla vielä melko tuntematon vedonlyöntisivusto, joka on saanut kuitenkin runsaasti tunnustusta kansainvälisesti. Esimerkkinä tästä ovat neljä kunniapalkintoa, jotka sivusto keräsi itselleen iGaming-nimisessä gaalassa vuonna 2018. Sivusto on myöskin ollut suomalaisten pelattavissa samaisesta vuodesta lähtien.

Nämä faktat sekä sivuston oma väite siitä, että se kuuluu Euroopan parhaisiin vedonlyöntisivustoihin, asettavat odotukset korkealle. On jännittävää tietää, onko hauskannäköinen vedonlyöntisivusto sanojensa mittainen, mitä tulee kertoimiin ja saatavilla oleviin urheilulajeihin.

Yobetit kertoimet

Yobetit tarjoaa päälajeinaan jalkapalloa, jääkiekkoa, golfia ja tennistä. Valikoima ei kuitenkaan jää pelkästään näihin lajeihin, vaan tarjolla on myös kymmeniä muita lajeja. Koripalloa on niinikään tarjolla kattavasti, ja muita lajiesimerkkejä ovat nyrkkeily, rugby ja virtuaaliurheilu kuten Counter Strike. Jos urheilu alkaa kyllästyttää voit vastapainoksi lyödä vetoa vaikkapa Euroviisujen voittajasta tai eduskuntavaaleista.

Jalkapallo on varmasti urheilulaji, joka kiinnostaa suurinta osaa penkkiurheilijoista. Yobetit tarjoaa laajalti yli 1 000 vedonlyöntikohdetta eri liigoihin kuten Mestareiden Liigaan ja Eurooppa-liigaan. Myös eri maiden kansalliset liigat löytyvät listalta, mukaan lukien Suomen Veikkausliiga ja kolmosdivari.

Sivuston futiskertoimet eivät ole suinkaan alan huonoimpia, mutta ne eivät myöskään yllä alan parhaiden sivujen kertoimiin läheskään joka kerta. Esimerkiksi Mestarien liigan Juventus-Ajax-ottelussa Yobetit antaa tasapelille kertoimen 3.56 ja Juventuksen voitolle kertoimen 1.7. Vastaavat lukemat Unibetilla ovat 3.75 ja 1.7. Tasapelikerroin on siis selvästi parempi, mutta toisaalta toisessa kertoimessa ei ole mitään eroa. Vilkaisimme paremman kokonaiskuvan saamiseksi myös tulevan Toronto-Boston NHL-matsin kerroinlukemia. Tässä kohtaa Yobetit voittaa Unibetin tasapelikertoimen 4.05 luvulla 4.10.

Kertoimien vertailu kannattaa totta kai, mutta Yobetit on joka tapauksessa potentiaalinen vaihtoehto vedonlyöntisivustoksi, joten se kannattaa ottaa huomioon vertailua tehdessä. Erityisesti futista veikatessa kannattaa huomioida tarjousosion kerroinboosti- ja ACCA-tarjoukset, jolloin saat vedoista parhaan mahdollisen hyödyn.

Yobetit rahansiirrot

Yobetit mobiili

Yobetit ei tarjoa vedonlyöjille ladattavaa mobiilisovellusta, mutta sivuston mobiiliversio on jokaisen pelaajan saatavilla helposti. Sinun tarvitsee vain navigoida sivustolle puhelimesi tai tablettisi selaimella, niin pääset kirjautumaan mobiiliversioon normaalisti ja aloittamaan vedonlyönnin.

Mobiilisivuston nopeus on kiitettävä ja live-matsien seuraaminen käy näppärästi pieneltäkin näytöltä. Vasemmalla puolella olevasta valikosta voi selailla nopeasti eri lajeja. Myös Yobetit bonus on saatavilla kaikille pelaajille laitteesta riippuen, joten voit lunastaa tarjousedun vaikka saman tien puhelimellasi rekisteröitymällä. Toimiva mobiiliversio on erittäin tärkeä ominaisuus, sillä kun tärkeä matsi sattuu kohdalle, sen seuraaminen ei katso paikkaa eikä aikaa. Tärkeintä on saada asetettua haluamansa veto ilman, että vedonlyöntisivuston pätkiminen ja hidas latautuminen häiritsevät.

Yobetit rahansiirrot

Kansainvälisenä vedonlyöntisivustona Yobetit on ottanut valikoimaansa erilaisia pelaajia palvelevia maksutapoja. Myös suomalaisen pelaajan näkökulmasta rahansiirtotapoja on riittävästi. Voit tallettaa ja kotiuttaa rahaa ainakin näillä maksutavoilla:

 • Trustly
 • maksukortit Mastercard & Visa
 • Skrill
 • EcoPayz
 • Nordea
 • Rapid Transfer

Sivuston minimitalletus on 10€, ja tämä summa pätee myös bonuksen lunastamisessa. Kun haluat kotiuttaa voittoja, nostettavaa on oltava vähintään 25€. Viikon sisään voi nostaa enintään 5000€. Muista kuitenkin huomioida tervetuliaisbonukseen liittyvät voittorajoitukset, sillä voit kotiuttaa bonuksen kautta vain enintään 750€ voittoja.

Vedonlyöntisivusto sallii yhden ilmaisen kotiutuksen kuussa, jonka jälkeen nostoihin lisätään palvelumaksu. Kotiutusviive vaihtelee vuorokaudesta 2-5 arkipäivään pankkisiirron ja pankkikorttien kanssa. Jos mielit saada rahat nopeasti tilillesi, myös maksutapa kannattaa valita sen mukaisesti.

Yobetit asiakaspalvelu

Yobetit asiakaspalvelu

Yobetit tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua, mutta vain arkipäivinä. Tämä on pieni takaisku, sillä yleensä viikonloppu on kaikista otollisinta peliaikaa ja tällöin myös asiakastuelle saattaa olla tarvetta. Jos hätä kuitenkin iskee, voit ottaa yhteyttä myös viikonloppuisin. Tällöin palvelua on kuitenkin saatavilla vain englanniksi.

Yhteydenottovaihtoehtoja ovat live-chat ja puhelinpalvelu, jotka ovat auki arkipäivinä klo 9.00-17.30, sekä yhteydenottolomake, sähköposti ja sivuston sometilit Twitterissä ja Facebookissa. Vaikka aukioloaikojen kirjo ei ole suomalaisille kovin laaja, eri vaihtoehtoja yhteydenottoon kyllä riittää.

Yobetit kokemuksia

Yobetit on lupaavan oloinen vedonlyöntisivusto, josta suomalaiset ovat saaneet nauttia vasta jonkin aikaa. Palkittu sivusto tarjoaa hyvän valikoiman urheilua aina jalkapallosta jääkiekkoon ja virtuaaliurheiluun. Kertoimet ovat osittain kilpailukykyisiä mutta jäävät välillä myös suurten vedonlyöntisivustojen jalkoihin. Toisaalta jotkut kertoimet yllättivät myös positiivisesti, joten sivustoa kannattaa pitää ehdottomasti vaihtoehtona vedonlyönnille.

Tervetuliaisbonus antaa mukavan 150% bonuksen, mutta bonusehdot sisältävät ikävän voitonmaksurajan kierrätysvaatimuksen lisäksi. Lisäksi sivustolla on muita vedonlyöntiä tukevia bonuksia erityisesti jalkapalloon.

Lähde kokeilemaan vedonlyöntiä uudella sivustolla ja aloita pelaaminen missä tahansa – se nimittäin onnistuu kätevästi myös mobiilissa. Lunasta Yobetit bonus ja vedä ensivetosi haluamassasi lajissa!

Pelaa nyt