kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

FC Finnkurd – EBK vihje ja kertoimet

FC Finnkurd – EBK
Pallomylly TN
21/06/2022 – 20.00

Vastaveto vihje – EBK voittaa

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Finnkurd on pelannut surkean alkukauden, esiintynyt onnettomasti ja ollut suurissa ongelmissa.
  • FC Finnkurd on napannut muutamia voittoja ja muuten pelkästään ongelmia ja tappiollisia otteluita.
  • FC Finnkurdin tekeminen on ollut kaikkea muuta kuin edes kelvollista, ja isännät ovat olleet huonoja.
  • FC Finnkurdin pelaamisesta saatiin hyvä osoitus viimeksi, kun EIF/Akademi teki seitsemän osumaa.
  • FC Finnkurdin pelaaminen on ollut myös todella kuritonta, joista esimerkkejä on saatu viime aikoina.
  • EBK on pelannut odotetusti hyvän alkukauden, esiintynyt laadukkaasti ja saanut laajasti onnistumisia.
  • EBK on ollut varsinkin hyökkäyspäässä komeassa pelivireessä ja tehnyt etenkin siellä mainiota jälkeä.
  • EBK murskasi viimeksi GrIFK/23:n kuuden maalin erolla, ja vieraat ovat jälleen hyvin lähellä voittoa.
  • EBK:lle löytyy mainiota pelattavaa. Vahva EBK lähtee otteluun noin 80 prosentin ennakkosuosikkina.

 


* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä sivuilla olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Jalkapallon miesten Kolmosessa yhteen iskevät FC Finnkurd ja EBK. Kotijoukkue on pelannut surkean alkukauden, esiintynyt kurjasti ja kärsinyt useista ongelmista kentän molemmissa päissä. Isäntien pelaaminen on ollut hyvin vaatimatonta, virheherkkää ja kuritonta. Valkopaidat ovat olleet ansaitusti yksi koko Kolmosen heikoimmista miehistöistä ja pelanneet varsinkin puolustuksessa suorastaan karmeasti. Siitä hyvä esimerkki saatiin taas viimeksi, kun omiin meni seitsemän palloa. Vierasjoukkue on pelannut hienon alkukauden, esiintynyt komeasti ja ollut yksi alkukauden parhaista onnistujista. Espoolaiset ovat tehneet todella vahvaa jälkeä kentän molemmissa päissä ja nappasivat viimeksi kuuden maalin voiton GrIFK/23:sta.

Kotijoukkue ollut kurjassa iskussa ja pelannut huonosti

FC Finnkurd on pelannut surkean alkukauden ja esiintynyt kaikkea muuta kuin edes välttävästi. Kotijoukkue on pelannut lähes karmean alkukauden, ollut suurissa vaikeuksissa ja kokenut paljon ongelmia kentän molemmissa päissä. Valkopaitojen tekeminen on ollut sellaista, että tuskaa on riittänyt niin hyökkäyspäässä kuin erityisesti puolustuksen kanssa. Helsinkiläiset jäivät viimeksi täysin jyrän alle, kun omiin meni vaatimattomasti seitsemän palloa. FC Finnkurd on pelannut myös kuritonta ja huolimatonta jalkapalloa, mikä on vain auttanut vastustajia voittamaan heikon kotijoukkueen. Isäntien rosterin ei pitäisi olla sentään näin surkea, mutta ei mikään viittaa siihen, että helsinkiläiset voisivat saada EBK:ta vastaan yhtään pistettä.

Vieraat pelanneet komean alkukauden ja olleet vahvoja

EBK lähti Kolmoseen pelaamaan paikoista lohkon ylemmässä keskikastissa, ja vierasjoukkueen alkukausi on edennyt laadukkaasti. Espoolaiset ovat tehneet hyvää jälkeä kentän molemmissa päissä. Varsinkin vieraiden ratkaisuvoima on ollut hyvässä iskussa. EBK on pelannut lähiaikoina tappiollisesti kovassa ottelussa Sexy Pöxyjä vastaan ja voitollisesti kuuden maalin erolla GrIFK/23:ta vastaan. Vierasjoukkue pystyi haastamaan myös Sexy Pöxyt hienosti, mikä oli hyvä osoitus espoolaisten tekemisen tasosta. EBK on materiaaliltaan ja myös muilla osa-alueilla valtavasti isäntiä parempi miehistö. Tasoero espoolaisten eduksi on etenkin tällä hetkellä karmea. Monella tapaa parempien vieraiden pitäisi napata taas uusi voitto ilman mitään vaikeuksia.

Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö