kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

FC Haka – IFK Mariehamn vihje ja kertoimet

FC Haka – IFK Mariehamn
Tehtaan kenttä
18/06/2022 – 15.00

Vastaveto vihje – FC Haka voittaa

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Haka on pelannut kelvollisen alkukauden ja saanut tulosta kolmesta voitosta ja kahdesta tasurista.
  • FC Hakan alkukaudessa on ollut pelillisesti runsaasti hyvää ja olisi mahdollistanut enemmän pisteitä.
  • FC Hakalla on materiaalinsa puolesta hyvät saumat pelata Veikkausliigassa paikoista kuuden sakissa.
  • IFK Mariehamn on pelannut hankalan alkukauden, esiintynyt vaisusti ja ehtinyt voittaa vasta kerran.
  • IFK Mariehamn ei ole päässyt alkukaudella lainkaan kaksiseen iskuun ja kärsinyt useista ongelmista.
  • IFK Mariehamn kärsi viimeksi tauon alla tappion VPS:lle, mikä kuvasi hyvin saarelaisten alkukautta.
  • IFK Mariehamnilla on riittänyt alussa ongelmia etenkin maalinteossa ja ylipäätänsä hyökkäyspäässä.
  • Paremmalle FC Hakalle tarjotaan hyvää pelattavaa. FC Haka on lähes 60 prosentin ennakkosuosikki.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Haka kohtaa IFK Mariehamnin. Kotijoukkue on pelannut alkukaudella saldolla kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Isäntien alkukaudessa on ollut pelillisesti useita hyviä asioita, ja valkopaidat olisivat voineet saada hyvin enemmän pisteitä. Valkeakoskelaiset pelasivat taukoa edeltäneillä kierroksilla tappiollisesti HJK:ta vastaan ja vähämaalisen tasapelin FC Lahden kanssa. Siinä välissä ehti tulla Suomen Cupissa voitto KTP:stä. Vierasjoukkue on pelannut hankalan alkukauden, esiintynyt vaisusti ja saanut vasta yhden voiton. Saarelaisten urakka on alkanut kaikkea muuta kuin hyvin. Vieraat ovat olleet vaikeuksissa ja kokeneet varsinkin hyökkäyspäässä yllättävän paljon tuskaa ja haasteita.

Kotijoukkueella hyvät saumat palata voittojen pariin

FC Haka lähti Veikkausliigan kuluvalle kaudelle hyvästä tilanteesta pelaamaan realistisesti paikoista kuuden joukossa. Kotijoukkueen alkukausi on sisältänyt menestystä kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Valkeakoskelaiset olisivat ansainneet hieman enemmän pisteitä ja ovat esiintyneet alkukaudella suureksi osaksi laadukkaasti. Valkopaidat pelasivat ennen taukoa tappiollisesti kolmella maalilla HJK:ta vastaan ja vähämaalisen pistejaon FC Lahden kanssa. Helsingissä tullut selkeä tappio oli maaliodottamien valossa yläkanttiin. Viimeksi olisi ollut ainekset täyteen pistepottiin. FC Haka on pelannut kaikesta huolimatta sen verran hyvin, että kotijoukkueella on hienot puitteet palata IFK Mariehamnin isäntänä takaisin voittoihin.

Vihreäpaitojen alkukaudessa riittänyt paljon vaikeuksia

IFK Mariehamn on pelannut huonon alkukauden ja esiintynyt kaikkea muuta kuin laadukkaasti. Vierasjoukkue on ollut yksi alkukauden suurista pettymyksistä. Saarelaiset eivät ole saaneet vasta kuin yhden voiton ja esiintyneet yllättävän vaatimattomasti. Vihreäpaitojen onnistumiset varsinkin hyökkäyspäässä ovat jääneet kovin huonoiksi. IFK Mariehamn on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti SJK:ta ja VPS:ää vastaan. Vierasjoukkueella oli myös taukoa edeltäneissä otteluissa riittävästi vaikeuksia. Saarelaisten maalinteko on ollut todella heikkoa. Vihreäpaitojen materiaalilla pitäisi pystyä kiistatta parempaan, mutta vieraat eivät ole pelanneet myöskään datan valossa hyvin. Luvassa on tällaisella pelaamisella lisää vaikeuksia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö