kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

FC Inter – SJK vihje ja kertoimet

FC Inter – SJK
Veritas Stadion
19/09/2020 – 17.00

Vastaveto vihje – Yli 2,5 maalia – Kerroin 1.86 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 13/09 klo. 20

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Interin hyökkääminen on yksi sarjan parhaista ja maalintekoon on pystytty jaetusti toiseksi eniten
  • SJK on piristynyt ja saanut hyvin tulivoimaa ja ilonaiheita. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin neljästi.
  • FC Inter ja SJK kohtasivat toisensa noin 1,5 viikkoa sitten ja tuolloin maalinteossa onnistuttiin viidesti
  • Yli 2,5 maalille annetaan 55 prosentin arvio

Kertoimet ottelulle

1 x 2
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 18/09 klo. 10

Jalkapallon Veikkausliigassa SJK matkustaa FC Interin vieraaksi. Turkulaiset ovat saaneet 14 kierroksella kahdeksan voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Kotijoukkue on pelannut Veikkausliigassa kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja ja yksi tappiollinen kamppailu oli juuri seinäjokelaisia vastaan. Sinimustat kuuluvat myös tällä kaudella Veikkausliigan suurimpien mestarisuosikkien parhaiden haastajien joukkoon ja kyseessä on vahvan hyökkäyksen omaava miehistö. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. Seinäjoella kesä alkoi vaikeasti, mutta viimeiset viikot ovat menneet hienosti. Alla on kolmesta edellisestä ottelusta yhtä monta voittoa ja yksi oli siis vauhdikkaasti FC Interistä.

Tasokas ja tulivoimainen FC Inter heikossa iskussa

FC Inter kuuluu vuosittain yhdeksi kärjen suurimmaksi haastajaksi ja turkulaiset pelaavat taas sijoituksista heti kärjen takana. Sinimustat ovat pelanneet kesän saldolla kahdeksan voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. FC Inter on pelannut kahdella edellisellä kierroksella neljän maalin tasapelin FC Lahden kanssa ja hävinnyt viiden maalin illassa SJK:ta vastaan. Turkulaiset aloittivat ottelun Seinäjoella hyvin, sillä maalinteossa onnistuttiin lähes heti alussa. FC Inter on tehnyt kuudella edellisellä kierroksella viidesti vähintään kaksi osumaa, mutta ottelut FC Lahtea ja SJK:ta vastaan kertoivat myös alakerran ongelmista. FC Inter on luonut maaliodottamaa kaikki ottelut mukaan lukien toiseksi eniten ja kotona neljänneksi parhaiten.

SJK selvästi piristynyt ja tulivoimaa löytynyt hienosti

SJK:n kesä on mennyt kaksijakoisesti, sillä vierasjoukkue oli vielä vähän aikaa sitten kurjassa pelivireessä, mutta sen jälkeen onnistumisia on alkanut tulla. Seinäjokelaiset ovat saaneet kolmella edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa. Ratkaisuvoiman kanssa on myös tullut hyvin ilonaiheita. SJK on voittanut kolmella edellisellä kierroksella FC Interin ohella RoPSin ja FC Hakan. Vierasjoukkue on tehnyt kahteen edelliseen otteluunsa seitsemän osumaa ja ne ovat olleet voittojen ohella itseluottamukselle tärkeitä onnistumisia. SJK on luonut maaliodottamaa kaikki ottelut mukaan lukien seitsemänneksi eniten. Omiin sitä on tullut neljänneksi eniten. SJK on sijoitustaan selvästi parempi ryhmä ja siitä hyvä osoitus tuli voitossa FC Interistä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus