kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

FC Jazz – P-Iirot vihje ja kertoimet

FC Jazz – P-Iirot
Porin Stadion
01/08/2020 – 17.00

Vastaveto vihje – P-Iirot X2 – Kerroin 2.02 –  @Guts

Siirry Gutsille

Kertoimet vedettiin 31/07 klo. 14.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Jazz ei ole saanut kuudella kierroksella yhtään voittoa. Tosin tappioitakin on tullut vasta kahdesti.
  • FC Jazzille tasaisten otteluiden kääntäminen on ollut vaikeaa. Lisäksi alakerta on ollut liian epävarma.
  • P-Iirot kärsi viimeksi selvän tappion Atlantikselle, mutta raumalaiset ovat saaneet voittotilinsä auki. P-Iirot ei ole selvästi heikompi nippu. Otteet ovat vain kovin epätasaisia. Maalinteko on ollut vaikeaa.
  • P-Iirot X2 toteutuu noin 49,7 prosentilla

Kertoimet ottelulle

1 x 2
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin x/x klo. x

Jalkapallon miesten Kakkosessa pelataan lauantaina mielenkiintoinen paikallinen, kun FC Jazz isännöi P-Iiroja. Kyseessä on lohko B:ssä käytävä kohtaaminen, jossa FC Jazz on kuuden ensimmäisen kierroksen jälkeen ilman voittoa, neljässä tasapelissä ja kahdessa tappiossa, kun taas raumalaiset ovat saaneet yhden voiton, tasapelin ja neljä tappiota. FC Jazz on pelannut viimeksi tappiollisesti Klubi 04:sta vastaan. P-Iirojen viimeisin ottelu on ollut pisteetön kamppailu neljän maalin illassa Atlantista vastaan. Miehistöt ovat pelanneet vastakkain viimeksi vajaa vuosi sitten, jolloin ottelu päättyi sinikeltaisten juhliin kahdella maalilla.

FC Jazz metsästämään ensimmäistä voittoaan

FC Jazz on pelannut kuudella kierroksella saalistaen neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaassa tasapelissä SalPan kanssa ja tappiollisesti yllä mainitusti Klubi 04:sta vastaan. FC Jazzille tasaisten otteluiden kääntäminen omaksi eduksi on ollut vaikeaa. Lisäksi alakerran toiminta on ollut useammalla kierroksella epävarmaa ja ailahtelevaa. Otteet kaipaavat muutenkin lisää varmuutta. Toiseksi edellisessä ottelussa napattu pistejako oli kuitenkin onnistuminen, sillä SalPa oli ennakkosuosikki. Viimeksi vastassa oli selvästi parempi ryhmä ja tappio tuli odotetusti ja ansaitusti.

P-Iirot voitti TPV:n, mutta otteet heittelehtivät selvästi

P-Iirot on saanut otteluistaan voiton, tasapelin ja neljä tappiota. Raumalaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti viiden maalin illassa TPV:stä ja tappiollisesti neljällä osumalla Atlantista vastaan. P-Iirot on saanut sentään voittotilinsä auki, mutta vieraiden otteet ovat heittelehtineet merkittävästi ja otteet tarvitsevat FC Jazzin tavoin varmuutta ja tasaisuutta. Kolmeen edelliseen otteluun kahdesti omiin on mennyt neljä osumaa. TPV:stä saatu voitto oli tärkeä juttu. Maalinteko on haastavaa. P-Iirot on materiaaliltaan hieman FC Jazzia heikompi nippu, mutta sinikeltaiset eivät ole oleellisesti ryhmistä perässä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus