kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

FC Kultsu – PEPO vihje ja kertoimet

FC Kultsu – PEPO
Kimpinen
01/10/2020 – 18.30

Vastaveto vihje – Molemmat joukkueet tekevät maalin – Kerroin 1.65 –  @Pinnacle

Siirry Pinnacle

Kertoimet vedettiin 30/09 klo. 19.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Kultsu pelaa paljon värikkäitä otteluita ja niissä maaleja on tehty varsinkin viime aikoina hienosti
  • FC Kultsun alakerta on heikko, mutta seitsemään edelliseen taistoon on jääty itse ilman osumia kerran
  • PEPO on ollut vahvassa iskussa ja ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin. Alakerrassa on silti yhä haasteita.
  • Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa noin 62 prosentin arviolla

Kertoimet ottelulle

1 x 2
7,00 5,10 1,27
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 30/09 klo 19.30

Jalkapallon miesten Kakkosessa FC Kultsu pelaa PEPO:a vastaan. Paikallinen ottelu pelataan normaalista poiketen Kimpisellä ja kyseessä on koronan aiheuttamien haasteiden tukiottelu. FC Kultsu on pelannut saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja 10 tappiota. Joutsenolaiset ovat esiintyneet varsinkin viime aikoina värikkäiden ja viihdyttävien otteluiden merkeissä, joissa osumia on tehty vahvalla tavalla. Isäntien neljässä edellisessä ottelussa on tehty aina vähintään viisi maalia. FC Kultsulla on alla maalein 7-1 tullut tappio Reipakselle ja kuuden maalin karu tasapeli NJS:n kanssa. Lilapaidat ovat saaneet seitsemän voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Nimellinen vierasjoukkue on saanut neljällä edellisellä kierroksella neljä voittoa.

FC Kultsun värikkäissä kamppailuissa sattuu ja tapahtuu

FC Kultsun kausi on ollut vaikea ja onnistumisia on saatu niukasti, mutta kotijoukkue on ollut eittämättä viihdyttävä ja vauhdikkaita otteluita pelaava miehistö. FC Kultsu on voittanut vasta kaksi kertaa ja venynyt pisteille myös tasapelissä, mutta joutsenolaisten ottelut ovat olleet varsinkin viime aikoina maalirikkaita. Isäntien neljässä edellisessä ottelussa osumia on tehty aina vähintään viidesti. Miehistö on pelannut viime aikoina tappiollisesti kuudella maalilla Reipakselle ja dramaattisen kuuden maalin tasapelin NJS:n kanssa. Viimeksi oltiin kolme maalia edellä, mutta ilta päättyi kurjasti. Sarjapaikastaan pelaava FC Kultsu on jäänyt maaleitta heinäkuun jälkeen vain kerran. Lisäksi maaliodottamaa on luotu sijoitukseen nähden kelvollisesti.

PEPO komeassa iskussa ja ratkaisuvoimaa saatu hyvin

PEPO on vuosittain Kakkosen laadukkaita miehistöjä, joten nimellisen vierasjoukkueen odotukset olivat myös tälle kaudelle korkealla. Lilapaidat olivat vielä aiemmin materiaaliin nähden vaisussa pelivireessä, mutta miehistö on ollut syksyllä hienossa iskussa. Kasassa on neljään edelliseen otteluun yhtä monta voittoa ja ratkaisuvoiman kanssa on saatu hyvin onnistumisia. PEPO on saanut voittoja viime aikoina MiPKin ja FC Kiffenin kustannuksella. PEPO teki viimeksi keskinäisessä FC Kultsulle viisi maalia ja se ilta mukaan lukien viime aikoina maalinteossa on onnistuttu aina vähintään kahdesti. Viimeksi maalintekoon venyttiin kolmesti ja homma ratkaistiin taukoon mennessä. Oman maalin pitäminen puhtaana on ollut silti miehistölle vaikeaa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus