kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Fiorentina – Genoa vihje ja kertoimet

Fiorentina – Genoa
Stadio Artemio Franchi
07/12/2020 – 21.45

Vastaveto vihje – Alle 2,5 maalia – Kerroin 2.00 –  @LeoVegas

Siirry LeoVegas

Kertoimet vedettiin 04/12 klo. 22.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Fiorentinan kausi on mennyt vaikeasti ja onnistumisia on tullut varsinkin viime aikoina kovin vähän
  • Fiorentina on kärsinyt isoista maalinteon vaikeuksista ja alla on neljä kierrosta putkeen ilman osumia
  • Genoa on voittanut vain kerran ja takana on tappiot Udineselle ja Parmalle. Tulivoimaa löytyy vaisusti.
  • Varsinkin Genoa on kärsinyt myös huonosta onnesta, sillä ryhmä voisi olla hyvin keskikastin joukossa
  • Näkemyksemme mukaan etua saa maalien vähäisyydestä. Alle 2,5 maalille tulee noin 52,5 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,79 3,70 4,50
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 04/12 klo. 22.30

Jalkapallon Italian Serie A:ssa vastakkain asettuvat Fiorentina ja Genoa. Kotijoukkue on pelannut saldolla kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Isännät ovat olleet yksi kauden pettymyksistä, sillä La Violan osaamisella sijoituksen pitäisi olla eittämättä parempi. Fiorentina on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Beneventoa ja AC Milania vastaan. Kotijoukkue on kärsinyt viime aikoina isoista maalinteon vaikeuksista. Vierasjoukkue on esiintynyt yhden voiton, kahden tasapelin ja kuuden tappion merkeissä. Alla on tappiot Udineseä ja Parmaa vastaan. Genoa on saanut ainoan voittonsa alussa Crotonesta.

Fiorentina jatkaa alisuorittamista ja maalinteko tuskaa

Fiorentina on pelannut heikon loppusyksyn. Kotijoukkue aloitti kautensa voitolla, mutta isännät ovat olleet muuten heikossa pelivireessä. Viidennellä kierroksella tuli vielä yksi voitto Udinesestä, mutta La Viola on ollut sittemmin varsinkin hyökkäyspäässä onneton. Purple One on pelannut neljällä edellisellä kierroksella siten, että miehistö ei ole tehnyt yhtään maalia. Maalinteossa ei onnistuttu edes Beneventolle, joskin tappio koettiin epäonnisesti. Fiorentina on luonut maaliodottamaa noin 11 osuman edestä ja onnistunut maalinteossa kerran vähemmän. Parma, Benevento ja cupissa Udinese saivat isännille yhteensä vain maalin.

Genoa voittanut vain kerran – tilanne ei silti näin huono

Genoa on ollut Fiorentinan tavoin huonossa pelivireessä ja saanut onnistumisia vähän. Vierasjoukkue on voittanut kerran ja sekin tuli ensimmäisellä kierroksella Crotonea vastaan. Genoa on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa ja se on heikoin suoritus heti viimeisenä olevan jo mainitun Crotonen jälkeen. Vierasjoukkue on pelannut viime aikoina tappiollisesti Udineseä ja Parmaa vastaan. Maalinteko on ollut taas Rossoblùlle vaikeaa. Genoan tilanne on eittämättä huono, mutta vierasjoukkue on ollut tuloksiaan parempi. Se koskee etenkin vastustajille annettua maaliodottamaa. Ryhmä voisi majailla hyvin keskikastissa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu