kasinosankarit

Kohteita 32869

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Flamengo – Internacional vihje ja kertoimet

Flamengo – Internacional
Maracanã
21/02/2021 – 21.00

Vastaveto vihje – Flamengo voittaa – Kerroin 2.03 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 16/02 klo. 20.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Flamengo on ollut tuloksellisesti ja peliesitysten valossa loistava. Isäntien otteet ovat olleet mainioita.
  • Internacional on ollut iskussa, mutta punaiset ovat ylisuorittaneet ja sijoituksen ei pitäisi olla kärjessä.
  • Isäntien maaliodottaman erotus on plussalla lähes 50 maalia ja se on Brasilian sarjassa upeaa luokkaa.
  • Flamengon pelaaminen on ollut Brasilian sarjan parasta. Isännät voittavat arviolla lähes 54 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,80 3,50 3,85
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 16/02 klo. 20.00

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa yhteen iskevät Flamengo ja Internacional. Molemmat miehistöt ovat pelanneet mainion kauden ja saaneet paljon onnistumisia. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla 20 voittoa, kahdeksan tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Vierasjoukkue on pelannut lähes vastaavalla kaavalla ja punapaidat ovat voittaneet myös 20 kertaa. Flamengo on ollut pelillisesti sarjan paras miehistö, sillä kotijoukkueen maaliodottaman erotus on plussalla lähes 50 maalia. Se on selvästi sarjan paras lukema. Internacionalin pitäisi olla kolmantena, sillä vierasjoukkueen otteet ovat olleet hieman sijoitusta heikompia.

Flamengon peliesitykset loistavia ja hienosti tulivoimaa

Flamengo on ollut peliesitysten valossa Brasilian sarjan paras miehistö. Kotijoukkueen mainio maaliodottaman erotus on omaa luokkaansa ja isäntien pitäisi olla tukevasti kärjessä. Flamengo on luonut maaliodottamaa peräti yli 85 maalia, joten kotijoukkue olisi ansainnut tehdä selvästi enemmän osumia. Isännät ovat luoneet maaliodottamaa vahvasti enemmän kuin toiseksi eniten sitä saanut Atletico Mineiro. Flamengo on ollut myös puolustuksessa vahva ja isäntien alakerta on ollut datan valossa sarjan parhaasta päästä. Rubro-Negro on voittanut viiteen viime kierrokseen neljästi ja isännät ovat olleet niissä vakuuttavia.

Internacionalin sijoitus yläkanttiin ja suunta laskussa

Internacional on pelannut hienon kauden ja saanut paljon onnistumisia, mutta vierasjoukkueen pitäisi olla kolmantena. Punapaidat eivät ole olleet pelillisesti sijoituksensa mukainen miehistö, sillä varsinkin hyökkäyksen maaliodottama on kaukana parhaasta tasosta. Kolmantena oleva Atletico Mineiro on luonut maaliodottamaa vieraita enemmän. Internacional on onnistunut eittämättä mainiosti, mutta vierasjoukkueen suunta on ollut laskussa ja viime aikoina saatu hyvää onnea. Red voitti viimeksi Vasco de Gaman kahdella maalilla, vaikka pistejako olisi ollut oikein. Helmikuun avauksesta olisi pitänyt tulla tappio.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus