kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Fulham – Cardiff vihje ja kertoimet

Fulham – Cardiff
Craven Cottage
30/07/2020 – 21.45

Vastaveto vihje – Cardiff +0,5 maalin tasoituksella – Kerroin 1.89 –  @Unibet

Siirry Unibetille

Kertoimet vedettiin 28/07 klo. 17.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Fulham voitti ensimmäisen ottelun vieraissa kahdella maalilla ja Cardiffin on nyt pakko menestyä
  • Fulham oli maanantaina parempi miehistö ja ansaitsi voittonsa, mutta ryhmät ovat lähes samaa tasoa
  • Cardiff oli runkosarjan lopulla hienossa pelivireessä ja itseluottamus on varmasti edelleen kunnossa
  • Cardiff +0,5 maalin tasoituksella toteutuu karvan alle 55 prosentilla

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,95 3,50 4,15
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 28/07 klo. 17.30

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan nousukarsinnoissa Fulham pelaa Cardiffia vastaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen pelattiin viime maanantaina ja tuolloin Mökkiläiset nappasi voiton kahdella maalilla. Miehistöjen ensimmäisessä ottelussa Joshua Onomah ja Neeskens Kebano ratkaisivat kamppailun lontoolaisten eduksi. Fulham oli maanantaina ryhmistä parempi ja onnistui voittamaan ansaitulla tavalla. Cardiffin tulee menestyä toisessa ottelussa hyvin, mutta se on täysin tehtävissä ja mahdollista, sillä perustasoltaan walesilaiset ovat hyvin samaa tasoa ja marginaalit ovat äärettömän pieniä.

Eteneekö Fulham jatkoon?

Fulham oli maanantaina yllä mainitusti Cardiffia parempi miehistö ja sai napata oikeutetusti voiton. Lontoolaiset olivat maaliodottamassa sen verran edellä, että voitto kahdella maalilla kuvasi ottelua kelvollisesti. Fulham oli myös maanantaina ennakkosuosikki, joskin kyseessä oli tuolloin vain minitason voittajasuosikin asema. Fulham aloitti urakkansa keskeytyksen jälkeen huonosti, mutta kotijoukkue on ollut sen jälkeen hyvässä iskussa. Erityisesti alakerta on toiminut hyvin. Fulham pääsee toiseen otteluun hyvillä mielin ja on lähellä paikkaa jatkossa, mutta kotijoukkue ei ole ainakaan 50 pinnaa suurempi voittajasuosikki.

Cardiffin pakko saada hyvä onnistuminen

Cardiffin on saatava toisesta ottelusta hyvä onnistuminen, jotta vierasjoukkue voi omata vielä mahdollisuudet taistella paikasta jatkossa. Cardiffin tulee parantaa maanantain ottelusta monella osa-alueella, mutta walesilaisten perustasolla kaikki on edelleen tehtävissä ja mahdollista. Cardiffin materiaali on hyvä ja laadukas, joten vierasjoukkueella ei ole mitään syytä lähteä pelaamaan ilman realistista mahdollisuutta menestyä. Cardiffn tulee onnistua maalinteossa 90 minuutin sisällä ainakin kahdesti, mutta vierasjoukkueen osaaminen on hyvää luokkaa. Cardiff oli myös aiemmin heinäkuussa hienossa pelivireessä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus