kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Galatasaray – Anadolu Efes vihje ja kertoimet

Galatasaray – Anadolu Efes
Sinan Erdem Dome
31/05/2022 – 20.30

Vastaveto vihje – Galatasaray voittaa

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Galatasaray aloitti ottelusarjan kiitettävästi voittamalla Anadolu Efesin peräti pistein 70-105.
  • Galatasaray oli ottelusarjan avauksessa kovassa pelivireessä ja etenkin toisella jaksolla vahva.
  • Galatasaray lähti välieriin altavastaajana, mutta punakeltaiset jättivät alussa loistavan kuvan.
  • Anadolu Efes voitti ottelusarjan toisen kohtaamisen 14 pisteen erolla ja oli selkeästi vahvempi.
  • Anadolu Efes esiintyy vahvalla rosterilla, mutta sinisten aloitus ottelusarjaan ei ollut kaksinen.
  • Anadolu Efes on edelleen kiistaton ennakkosuosikki, mutta siniset ovat olleet haavoitettavissa.
  • Ottelusarjassa kohtaa kaksi saman kaupungin miehistöä, joten kotietua ei edelleenkään löydy.
  • Galatasaraylle tarjotaan laadukasta pelattavaa. Galatasaray voittaa noin 40 prosentin arviolla.

Koripallon Turkin Superliigan välierät jatkuvat, kun Galatasaray ja Anadolu Efes kohtaavat kolmannen kerran. Molemmat miehistöt ovat voittaneet samasta kaupungista tulevien seurojen välillä yhdet taistot. Ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen meni yllättävän selkeästi punakeltaisten eduksi, jotka onnistuivat voittamaan peräti pistein 70-105. Viimeksi sinipaidat tulivat kuitenkin ottelusarjassa tasoihin voittamalla toisen kohtaamisen 14 pisteen erolla. Galatasaray lähti ottelusarjaan altavastaajana, mutta Anadolu Efes on ollut varsinkin alussa haavoitettavissa ja tarjonnut punakeltaisille hyvät mahdollisuudet taistella menestyksestä myös pitkässä ottelusarjassa. Toki siniset ovat yhä vahvoilla ja ansaittuja ennakkosuosikkeja.

Punakeltaiset aloittivat ottelusarjan mainioilla otteilla

Galatasaray lähti ottelusarjaan selkeänä altavastaajana ja pelaamaan äärettömän vaikeaa miehistöä vastaan, mutta punakeltaiset aloittivat matkansa komeasti ja onnistuivat voittamaan hyvin suurella piste-erolla. Homma repesi toisella jaksolla, kun ottelu oli vielä tauolla tasaisessa tilanteessa. Galatasaray todisti ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa olevansa valmis taistelemaan tosissaan menestyksestä mainiota ryhmää vastaan, vaikka punakeltaiset jäivät viimeksi ansaitusti ilman voittoa. Galatasaray ei ole materiaaliltaan Anadolu Efesin tasoinen miehistö, mutta tasoero ei ole niin suuri mitä varsinkin alussa annettiin ymmärtää. Nimellinen kotijoukkue pystyy haastamaan kaikilla osa-alueilla sinipaidat aidosti hyvin.

Sinipaidat pääsivät sunnuntaina ottelusarjassa tasoihin

Anadolu Efes aloitti ottelusarjan vaatimattomasti ja esiintyi varsinkin toisella jaksolla vahvasti odotuksia heikommin. Nimellinen vierasjoukkue onnistui kuitenkin viimeksi palaamaan voittojen pariin ja esiintymään selkeästi taas laadukkaammin. Sinipaidat pelaavat mainiolla rosterilla, josta löytyy valtavasti korkeaa laatua ja timanttisen hyviä pelaajia. Siitä huolimatta ottelusarjan aloitus ja myös isompi kuva ovat antaneet ymmärtää sen, että vieraat ovat haavoitettavissa. Anadolu Efes on edelleen ottelusarjan kiistaton ennakkosuosikki ja myös jälleen voittajaehdokkaan asemassa, mutta sinipaidat eivät ole olleet niin valtavan hyviä mitä olisi voinut kuvitella. Tällaisella kerroinasettelulla parhaat pelivalinnat löytyvät vieraita vastaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö