kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

HIFK – Ilves vihje ja kertoimet

HIFK – Ilves
Bolt Arena
15/10/2020 – 18.30

Vastaveto vihje – Alle 2,5 maalia – Kerroin 1.83 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 13/10 klo. 14.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • HIFK:n edelliset ottelut ovat sisältäneet hyvin maaleja, mutta suuri kuva puoltaa yhä vähämaalisuutta
  • HIFK:n luoma maaliodottama on sarjassa neljänneksi heikoin. Alla on viisi kierrosta putkeen voitoitta.
  • Ilves pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Kuopiossa. Omiin on mennyt jälleen pieniä maalimääriä.
  • Tiedossa on isojen panosten ilta, jossa on puolustettava hyvin. Alle 2,5 maalille tulee noin 56,5 pinnaa.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2,85 3,25 2,35
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 13/10 klo 14.30

Jalkapallon Veikkausliigassa HIFK pelaa Ilvestä vastaan. Kotijoukkue löytyy kuudennelta sijalta ja on kerännyt otteluistaan seitsemän voittoa, neljä tasapeliä ja seitsemän tappiota. Helsinkiläiset ovat pelanneet lokakuussa vähämaalisen tasapelin FC Hongan kanssa ja niukasti tappiollisesti KuPSille. Punapaidat pelasivat viime torstaina Kuopiossa ja pääsivät lopussa maalin päähän. Pistejako jäi silti tulematta. Vierasjoukkue majailee yhtä sijaa ylempänä ja on pelannut saldolla seitsemän voittoa, kuusi tasapeliä ja viisi tappiota. Tupsukorvien lähiajat ovat menneet voitollisesti TPS:stä ja vähämaalisena pistejakona Kuopiossa.

HIFK:lla alla voitoton jakso – otteissa silti paljon hyvää

HIFK:n kausi on sujunut odotuksia paremmin, sillä kotijoukkue on taistelemassa paikoista ylempään loppusarjaan. Helsinkiläiset ovat pelanneet viidellä edellisellä kierroksella ilman voittoja, mutta otteissa on ollut paljon hyviä asioita. Isäntien viime ottelut ovat sisältäneet kolme neljästä kerrasta vähintään neljä maalia, mutta suuri kuva puoltaa yhä vähämaalisuutta. HIFK:n maaliodottama on neljänneksi heikointa laatua. Kotona sitä on luotu kolmanneksi vähiten. HIFK pelasi viimeksi KuPSia vastaan ja tuli maalin päähän, mutta ensimmäinen jakso oli paljon toista heikompi. FC Honkaa vastaan niukka voitto suli lisäajalla.

Ilves Kuopiossa pisteille ja alla myös muita onnistumisia

Ilves on kerännyt kaksi pistettä HIFK:ta enemmän ja on saanut neljällä edellisellä kierroksella pisteitä. Tamperelaiset pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin KuPSin kanssa, mutta tapahtumien valossa tupsukorvien tappio ei olisi ollut väärin. Ilveksellä oli viimeksi hyvää onnea matkassa, mutta kolmeen edelliseen otteluun on saatu myös voitot TPS:ää ja IFK Mariehamnia vastaan siten, että omiin ei ole mennyt palloja. Tamperelaisten alakerta on ollut muutenkin hyvä. Ilvestä vastaan maaliodottamaa on luotu neljänneksi vähiten. Sitä on saatu toisessa päässä myös laadukkaasti. Ilves on lähellä juhlia niukkaa voittoa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus