kasinosankarit

Kohteita 33009

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  HJK N – PK-35 Vantaa N vihje ja kertoimet

  HJK N – PK-35 Vantaa N
  Bolt Arena
  07/05/2021 – 18.30

  Vastaveto vihje – PK-35 Vantaa N tasapeli ei vetoa – Kerroin 3.50 –  @Bet365

  Siirry Bet365

  Kertoimet vedettiin 06/05 klo. 17.00

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • HJK N oli viime kaudella Kansallisen Liigan mestarisuosikki, mutta kotijoukkue epäonnistui selvästi.
  • HJK N:n materiaali on edelleen korkealla tasolla, mutta Klubi on kärsinyt merkittävistä poissaoloista.
  • PK-35 Vantaa N:n kokoonpano oli viime kaudella kapea, mutta tällä kaudella materiaali on leveämpi.
  • PK-35 Vantaa N:llä erityisesti puolustus ja keskikenttä kestävät vertailua muihin kärkipään seuroihin.
  • PK-35 Vantaa N:lle löytyy ylikertoimia. Vierasjoukkueen tasapeli ei vetoa toteutuu arviolla 43 pinnaa.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  1,854,002,95
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 07/05 klo. 12.00

  Jalkapallon Kansallisessa Liigassa PK-35 Vantaa N matkustaa HJK N:n vieraaksi. Kotijoukkue lähti viime kauteen yhtenä sarjan suurimpana voittajasuosikkina, mutta helsinkiläisten kausi päättyi pettymykseen ja sijoitukseen kärkikolmikon alapuolella. HJK N on jälleen Kansallisen Liigan parhaita seuroja, mutta kotijoukkueella riitti talven aikana vaikeuksia. Sairaslistalla oli pahimmillaan toistakymmentä pelaajaa, ja parhaalla kokoonpanolla pelaaminen on tuottanut isoja haasteita. Vierasjoukkue on yksi kärkipään suurimmista haastajista. Vantaalaisten viime kausi oli hankala, mutta vieraiden materiaali on nyt leveämpi.

  HJK N:n viime kausi pettymys – talvella riitti ongelmia

  HJK N on jälleen voittajasuosikkeja, mutta samalla kotijoukkueeseen liittyy merkittävästi epävarmuutta. Helsinkiläiset kärsivät viime kaudella maalinteon vaikeuksista, ja nyt Klubilla on alla heikosti edennyt talvi. Sinivalkoiset kärsivät isoista poissaoloista, ja parhaalla kokoonpanolla ei päästy juuri pelaamaan. HJK N on entistä näyttöhaluisempi, mutta kotijoukkueen iskukyky on kauden alussa epävarmalla pohjalla. HJK N:llä useita tärkeitä pelaajia on ollut yhä sivussa, mutta seuralla on tulivoimaa edellistä kautta enemmän. Kuusi maalia kahteen ensimmäiseen otteluun oli HJK N:ltä loistava aloitus, mutta viimeisin ottelu meni pieleen.

  PK-35 Vantaa N:llä realistinen sauma taistella mitaleista

  PK-35 Vantaa N palasi viime kaudella Kansalliseen Liigaan ja selvitti tiensä kuiville, vaikka vierasjoukkueen kausi oli pitkään vaikea. Vantaalaisten oli haettava aiemmin vauhtia alemmilta sarjatasoilta, mutta nyt seura on tehnyt paluun ja jatko näyttää entistä paremmalta. PK-35 Vantaa N on materiaaliltaan jopa yksi kärkipään suurimmista haastajista, ja vierasjoukkueella on sauma taistella peräti mitaleista. Seurassa tulee viime kaudesta parannusta. Lisäksi puolustuksen ja keskikentän pitäisi kestää hienosti vertailua. PK-35 Vantaa N on aloittanut kautensa voitolla, tasurilla ja tappiolla. Vierasjoukkue mätti neljä osumaa heikolle HPS N:lle.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu