kasinosankarit

Kohteita 33009

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  Hollanti U21 – Saksa U21 vihje ja kertoimet

  Hollanti U21 – Saksa U21
  MOL Arena Sosto
  03/06/2021 – 22.00

  Vastaveto vihje – Saksa U21 tasapeli ei vetoa – Kerroin 2.65 –  @NordicBet

  Siirry NordicBet

  Kertoimet vedettiin 01/06 klo. 23.00

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Hollanti U21 selvitti tiensä neljän sakkiin kaatamalla Ranska U21:sen loppuhetkillä tulleella maalilla.
  • Hollanti U21:sen komea voitto oli vain pikkuinen yllätys, mutta ottelun olisi pitänyt mennä jatkoajalle.
  • Saksa U21 esiintyi puolivälierissä voitollisesti Tanska U21:sesta ja käänsi taiston ansaitusti edukseen.
  • Saksa U21 on materiaaliltaan ainakin Hollanti U21:sen kanssa samaa tasoa, ja ilta on hyvin tasainen.
  • Joukkueet ovat ehtineet kohdata jo lohkovaiheessa, jolloin vähämaalinen kamppailu päättyi tasuriin.
  • Saksa U21:lle tarjotaan hulppeita ylikertoimia. Saksa U21 voittaa tasapeli ei vetoa noin 51 prosentilla.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  2,753,152,70
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 01/06 klo. 23.00

  Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kisojen jälkimmäisessä välierässä Hollanti pelaa Saksaa vastaan. Hollanti selvitti tiensä välieriin voittamalla viimeksi puolivälierissä Ranskan. Oranssipaidat olivat ottelussa aluksi tappiolla, mutta Jong Oranje kääsi kamppailun toisella puoliajalla. Hollanti teki puolivälierissä voittoon vieneen maalinsa lisäajan viimeisillä hetkillä. Oranssipaitojen voitto oli joukkueelta upea onnistuminen, mutta ottelun olisi kuulunut mennä jatkoajalle. Saksa oli puolivälierissä vaikeuksissa Tanskan kanssa, mutta joukkue käänsi ottelun ansaitusti edukseen. Vahvempi Saksa selvitti tiensä jatkoon pitkän kaavan muodossa.

  Hollanti eteni dramaattisten vaiheiden jälkeen välieriin

  Hollanti oli pelannut aiemmin lohkovaiheessa saldolla voitto ja kaksi tasapeliä. Oranssipaidat olivat päässeet voittojen makuun Unkaria vastaan ja pelanneet pistejaot Romaniaa ja juuri Saksaa vastaan. Hollanti pelasi edellisessä Saksaa vastaan käydyssä ottelussa lähelle koko pistepotin arvoisesti, sillä oranssipaidat menettivät voittonsa reilut viisi minuuttia ennen illan päätöstä. Hollanti esiintyi puolivälierissä voitollisesti Ranskaa vastaan ja ratkaisi ottelun lisäajalla. Ranska oli mennyt aluksi johtoon, mutta Jong Oranje käänsi illan edukseen. Se ei kuvannut ottelua silti hyvin, sillä vastustaja olisi ansainnut hakea ratkaisua jatkoilta.

  Saksa tiukoilla Tanskan kanssa – ratkaisut rankkareilla

  Saksa pelasi lohkovaiheessa siis samassa nelikossa Hollannin kanssa ja esiintyi siellä myös voitolla ja kahdella pistejaolla. Joukkue pääsi voittojen makuun Unkaria vastaan. Saksa pelasi puolivälierissä Tanskaa vastaan ja lähti otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta Tanska laittoi Saksan tiukoille. Juutit meni ottelussa johtoon, kun toinen puoliaika oli puolessa välissä. Saksa tuli tasoihin hieman ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Ottelu eteni aina rankkareille saakka, jossa valkopaidat selvittivät tiensä jatkoon. Saksan paikka välierissä tuli vaikeuksista huolimatta ansaitusti, eikä joukkue ole Hollantia vastaan altavastaajana.

  Saksa teki lohkovaiheen kahdella viimeisellä kierroksella vain yhden maalin, mutta joukkue olisi ansainnut parempaa menestystä. Esimerkiksi lohkovaiheen viimeinen ottelu oli vahvasti Saksan hallintaa, mutta joukkue ei onnistunut maalinteossa. Saksan ja Hollannin edellinen kohtaaminen päättyi oikeutetusti pistejakoon. Saksalla oli viimeksi Tanskaa vastaan pitkään ratkaisuvoiman vaikeuksia, mutta joukkue pelasi niin hyvin, että lopulta myös maalintekoon löytyi onnistujia. Rankkareilla vain yksi veto ei mennyt maaliin.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

  Jätä vastaus