kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Honka Akatemia – FC Kiffen vihje ja kertoimet

Honka Akatemia – FC Kiffen
Tapiolan urheilupuisto
13/09/2020 – 17.00

Vastaveto vihje – Alle 3 maalia – Kerroin 1.84 –  @Rizk

Siirry Rizkille

Kertoimet vedettiin 12/09 klo. 20

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Honka Akatemia pelaa lähes järjestäen hyvin vähämaalisesti ja puolustus on yksi A-lohkon parhaista
  • Honka Akatemiaa vastaan maalinteko on vaikeaa, mutta kotijoukkue kärsii itse usein tehottomuudesta
  • FC Kiffen on Honka Akatemian tavoin vähämaalinen miehistö ja puolustus on ryhmän selvä vahvuus
  • Honka Akatemian ja FC Kiffenin kesän molemmat kohtaamiset ovat olleet hyvin vähämaalisia taistoja
  • Alle 3 maalia tulee noin 56 prosentin arviolla

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,72 3,75 3,80
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/09 klo. 20

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät Honka Akatemia ja FC Kiffen. Kotijoukkue on pelannut saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja tappio. Isännät ovat jääneet pisteittä vain kierroksella JäPSia vastaan. Espoolaiset ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti FC Viikingeistä ja EPS:stä. Toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse kuusi kertaa, mutta maalinteko on ollut muuten Honka Akatemialle vaikeaa. Kotijoukkue voitti viimeksi vain osuman sisältäneen ottelun. Isäntien alakerta on yksi A-lohkon parhaista. Vierasjoukkue on pelannut myös saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja tappio. Helsinkiläiset ovat pelanneet viimeksi voitollisesti EPS:stä ja FC Viikingeistä. Voitto tuli viimeksi ongelmitta.

Honka Akatemian ottelut lähes järjestäen vähämaalisia

Honka Akatemia on päässyt pisteille lähes kaikilla kierroksilla, mutta kotijoukkueelle ratkaisuvoiman löytäminen on ollut vaikeaa. Espoolaiset ovat puolustaneet laadukkaasti ja vahvasti, mutta maalinteko on ollut kentän toisessa päässä lähes kaikissa otteluissa hankalaa. Honka Akatemia teki toiseksi edellisellä kierroksella kuusi osumaa, mutta vastassa oli lähes pisteautomaatti ja seuraavassa ottelussa ratkaisuvoiman kanssa oli taas tukkoista. Honka Akatemia on luonut maaliodottamaa A-lohkossa kolmanneksi eniten, mutta kotona sitä on saatu vähän heikommin kuin vieraissa. Honka Akatemialle on luotu maaliodottamaa neljänneksi vähiten. Omiin on mennyt kuuteen edelliseen otteluun vain kerran enemmän kuin yksi maali.

FC Kiffenin tilanne isäntien kaltainen – maalit vähissä

FC Kiffen on pelannut Honka Akatemian tavoin saldolla viisi voittoa, neljä tasapeliä ja tappio. Helsinkiläiset esiintyivät elokuun kahdessa viimeisessä ottelussaan voitollisesti EPS:ää ja FC Viikinkejä vastaan. Mustat Hurmurit pelasi viimeksi olympiastadionilla ja onnistui maalinteossa itse neljä kertaa. Mustapaidat ovat olleet muuten Honka Akatemian tavoin vähämaalisesti pelaava miehistö, joka puolustaa laadukkaasti ja organisoidusti. FC Kiffeniä vastaan maalinteko on usein vaikeaa, mutta vierasjoukkue on päässyt harvoin tekemään enemmän kuin yhden osuman. FC Kiffen on luonut A-lohkossa maaliodottamaa kuudenneksi eniten. Kentän toisessa päässä vastustajat ovat luoneet helsinkiläisille maaliodottamaa toiseksi vähiten.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus