kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Hornankattilassa nähtiin yksi maali + Tapaus Ilya

Torpedo Nizhny Novgorod taisteli hurjan trillerin jälkeen 1-0 voiton Jokereista. Harvoin on yhden maalin peli näin viihdyttävää, mutta tänään se sitä oli. On huima ero runkosarjan perus tiistain Siperiassa käytävässä hegemoniaottelussa ja tässä, kun enää voitolla on merkitystä. Playoffskiekko on viihdyttävää, aina. Ja niin oli tänäänkin. Tunteet kävi läpi ottelun todella kuumana, mutta ylilyönneiltä sentään vältyttiin. Jokereilla oli omat paikkansa tehdä edes tasoittava maali, mutta lukuisista ylivoimista huolimatta Torpedon maalivahti pelasi tähän kohtaan kauden parhaan pelinsä. Laukaukset kohti maali menivät Jokereille niukasti 31-25, mutta blokatuissa laukauksissa nähtiin ei-tyypillinen-lukema KHL-otteluun, kun Torpedon kenttäpelaajat yksi toisensa jälkeen suorastaan söivät kiekkoa peräti 28:n laukauksen verran. Jokereiden vastaava luku oli 5. Jäähyjä ottelussa nähtiin rutkasti, mutta suurinosa ns salomonintuomioita joissa molemmat lähtivät boksiin. Ensimmäisessä erässä kakkosia vihellettiin 9 kappaletta, toisessa erässä 6 ja kolmannessakin vielä 4 sekä yksi 10 minuutin jäähy päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Tällä kertaa kovasta yrittämisestä ei palkintoa herunut ja homma jatkuu lauantaina kello 16:00 alkaen. Paikkana Torpedo, joka johtaa sarjaa nyt 2-1, kun Jokerit sai kammettua taisteluvoiton edellisestä ottelusta, joka jäi allekirjoittaneelta näkemättä Viaplayn temppuiltua. Siksi kirjoitustakaan siitä ei syntynyt. Pahoittelut siitä.

SKA:ssa kuohuu

Niinkuin moni jääkiekkoa aktiivisesti seuraava varmasti jo tietää, on SKA:n ympärillä kuohunut viime päivät oikein urakalla. Ilmeisesti erinäisistä vapauksista nauttiva Ilya Kovalchuk on tehnyt jotain, mitä pomot SKA:ssa ei ole katsoneet läpi sormien. Tästä syystä SKA:n supertähti ja kapteeni ensin hyllytettiin yhdeksi peliksi ja pistettiin Pietariin menevään junaan kesken Lokomotiv Yaroslavl -sarjaa. Nyt sitten tuli uutinen, että Kovalchuk on myös kaksi seuraavaa peliä poissa kokoonpanosta ja näinpä mies ei olekaan vielä kesken olevassa ottelussa pelaamassa. Hän myös harjoittelee erillään muusta joukkueesta. Ja kun tässä ei olisi ollut tarpeeksi, niin häneltä vietiin ilmeisti myös kapteenin natsat ja äskeisen Jokereiden pelin aikana kantautui tieto SKA:n hyvin lähellä olevan toimittajan twitter-tilin kautta, että Kovalchuk olisi ilmoittanut, että mikäli hän ei pelaa seuraavassa pelissä, on hän valmis purkamaan sopimuksensa SKA:n kanssa ja suuntaa takaisin NHL:ään. NHL:ään siirtymisessä on vain sellainen pieni mutta siellä. Nimittäin, koska mies “loikkasi” KHL:ään kesken mammuttisopimusta NJ Devilsin kanssa, on miehen takaisin paluun vähän vaikeampi juttu. Kaikkien NHL joukkueiden GM:t/seurajohtajien nimittäin pitää ensin hyväksyä hänen paluunsa. Jos yksikin sanoo, että ei kiitos, ei Kovalchuk voi pelata NHL:ssä vielä pitkään aikaan. Itseasiassa näin tapahtuessa homma pitkittyisi vuoteen 2018 saakka, sillä silloin mies täyttää 35 vuotta ja sen ansiosta olisi jälleen oikeutettu pelaamaan NHL:ssä ilman, että hyväksyntää kaikilta NHL seuroilta tarvittaisiin. Tämä sääntö taitaa liittyä johonkin “rajoitettu vapaa-agentti” tai johonkin sellaiseen. No jäämme katsomaan ja seuraamaan mihin tapaus Ilya vielä menee.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu