kasinosankarit

Kohteita 32869

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

HPK – Kärpät vihje ja kertoimet

HPK – Kärpät
Pohjantähti Areena
26/01/2021 – 18.30

Vastaveto vihje – Kärpät voittaa – Kerroin 1.95 –  @Unibet

Siirry Unibet

Kertoimet vedettiin 25/01 klo. 8.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • HPK:n kausi on ollut kamalaa seurattavaa ja kotijoukkueen onnistumiset ovat jääneet hyvin pieniksi.
  • HPK on esiintynyt jälleen lähes tappiosta toiseen ja myös pienten onnistumisten saaminen on vaikeaa.
  • Kärppien tilanne on eittämättä oudon heikko, mutta vierasjoukkue on esiintynyt tauluaan paremmin.
  • Kärppien kertoimet ovat vähän laskeneet, mutta niistä saa yhä etua. Kärpät voittaa noin 55 prosentilla.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
3,25 4,10 1,95
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 25/01 klo. 8.30

Jääkiekon Liigassa Kärpät matkustaa HPK:n vieraaksi. Kotijoukkue on esiintynyt saldolla kaksi voittoa varsinaisella peliajalla, kolme voittoa jatkoilla ja 22 tappiota, joista kahdeksassa ratkaisut on saatu pitkällä kaavalla. Hämeenlinnalaisten kausi on mennyt pahasti pieleen ja hallitseva Suomen mestari on saanut onnistumisia hyvin niukasti. Kerho on kulkenut jälleen lähes tappiosta toiseen. Vierasjoukkue on yksi kauden pettymyksistä, mutta oululaisilla on kaikki eväät nostaa itsensä takaisin raiteille. Pohjoisen jättiläinen on pelannut myös sijoitustaan paremmin. Miehistön materiaalilla on myös palattava nopeasti voittojen pariin.

HPK yhä syvissä vesissä – viime viikko taas penkin alle

HPK on pelannut surkean kauden ja saanut menestystä hyvin heikosti. Hämeenlinnalaiset ovat saaneet varsinaisella peliajalla vasta kaksi voittoa ja Kerholla on riittänyt vaikeuksia monella rintamalla. HPK pelasi viime viikolla tappiollisesti KooKoota, Lukkoa ja Jukureita vastaan. Ottelu Lukkoa vastaan oli kamalaa seurattavaa, sillä oranssipaitojen pelaamisessa ei ollut juuri mitään hyviä asioita. Numerot olivat silti yläkanttiin. HPK:n tilanne on kurja ja itseluottamus kaukana hyvästä, mutta ottelu Jukureita vastaan oli selvästi parempaa tekemistä ja maaliodottamat omaksi eduksi. Sekin saatiin pilalle ja ilta jatkoilla tappioksi.

Kärpät alisuorittaja – vierailta odotettavissa tasonnosto

Kärpät on esiintynyt vahvasti alle odotusten ja vierasjoukkue majailee kaukana kärjestä. Oululaiset ovat saaneet tammikuun alun jälkeen yhden voiton. Pohjoisen ylpeys pelasi viime viikolla pisteittä KalPaa ja TPS:ää vastaan. Tappio KalPalle oli maaliodottamien valossa ansaittu, mutta ottelu TPS:ää vastaan olisi pitänyt mennä toisin. Kärppien materiaalilla on syytä odottaa, että vierasjoukkue palaa myös tuloksellisesti tasolleen ja pelaa kokonaisvaltaisesti taitojensa edellyttämällä tavalla. Kärpät on myös kärsinyt epäonnesta ja esiintynyt tauluaan paremmin. Vierailla on oleellisesti Kerhoa enemmän kykyä ja resursseja muuttaa kurssia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus