kasinosankarit

Kohteita 32689

Avoimet kohteet 19

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Ilmainen Coolbet League käynnissä – kilpailussa jaossa 550 euroa!

Peliyhtiö Coolbetillä jatkuu Coolbet League -kampanja, jossa parhaimpien kisaajien kesken jaetaan viikoittain 550 euroa. Kampanjaan osallistuminen ei vaadi rahallista panostusta eli siihen pääsee mukaan täysin ilmaiseksi.

Coolbet Leaguessa tehtävänä on veikata otteluiden lopputuloksia. Tämän viikon kierroksella veikataan kymmenen Englannin Valioliigan ottelun lopputulosta. Pisteitä kertyy sen mukaan miten hyvin veikkaukset osuvat oikeaan. Oikeasta lopputuloksesta saa kymmenen pistettä, ottelun voittajasta ja toisen joukkueen maalimäärän tietämisestä kuusi pistettä, vain ottelun voittajan oikein saamisesta kolme pistettä ja vain toisen joukkueen maalimäärän tietämisestä pisteen.

Viikoittain jaetaan siis 550 euroa kymmenen eniten pisteitä keränneen osallistujan kesken. Jokaisen kierroksen pisteet lasketaan myös yhteen ja koko kilpailun pääpalkintona on 2000 euron arvoinen kahden hengen Valioliigamatka valitsemaansa otteluun. Kampanjassa on yhteensä kymmenen kierrosta ja se jatkuu 27.10.2018 asti.

Palkinnot maksetaan asiakkaiden pelitileille kierroksen viimeisen ottelun päätyttyä, jolloin tulostaulukko lukittuu. Palkintosumma maksetaan bonusrahana ja se tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,5 kertoimella. Bonukset tulee kierrättää 30 päivän sisällä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu