kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Ilmainen pokeri Vastavedolla

Ilmainen pokeri

Vastaveto tarjoaa ilmaisia pokeriturnauksia. Tutustu palkintoihin ja miten osallistua klikkaamalla sivua POKERITURNAUKSET.

Vastavedon ilmainen pokeri

Ilmainen pokeri pelataan Vastavedolla kerran kuukaudessa. Pelit ovat aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Osallistua voi kaikki jäsenet. Sekä jäsenyys että osallistuminen ovat täysin ilmaisia. Ilmainen pokeri tarjoaa kuitenkin mukavaa yhdessäoloa, jännitystä ja kyllä - palkinnot. Palkinnot ovat vaihdelleet, mutta keskimäärin niiden arvo on ollut turnausta kohden yli 100 euroa. Turnauksiin osallistuminen on yksinkertaista. 1. Mikäli et ole vielä jäsen Vastavedolla on sinun rekisteröidyttävä. Sen voit tehdä tästä linkistä. 2. Ilmaiset pokerit pelataan aina Unibetilla, joten käytämme heidän pokeriohjelmaansa. Pelataksesi tarvitset tilin, joten jos sinulla ei ole tiliä rekisteröidy tästä. 3. Ilmoittaudu turnaukseen. Se tehdään aina foorumin puolella. Jokaisella turnauksella on oma ketjunsa ja se löytyy kätevästi sivulta pokeri. Samalta sivulta löydät bonuksia pokeriin sekä tulevien turnaustan aikataulut ja myös tietoa palkinnoista. Tämän jälkeen voit vain odottaa salasanaa. Ilmaiset pokeriturnaukset ovat aina suojattuja salasanalla ja sen saa kaikki ilmoittautuneet ennen turnauksen alkua. Tervetuloa mukaan!  
Ilmainen pokeri ja ilmaiset pokeriturnaukset Vastavedolla. Lisätiedot sivulla pokeri.


Aikaisemmat turnaukset

Alta löydät lokakuun pokerista infoa, joten jos uudet turnaukset kiinnostavat siirry sivulle pokeri.

Lokakuun ilmainen pokeri

Ensi viikonloppuna on jälleen pokeriturnauksen vuoro. Turnaus numero 3 pelataan 5.10.2014. Osallistua voi kaikki Vastavedon foorumille rekisteröityneet ja kyseessä on tosiaan ilmainen pokeri, eli osallistumismaksuja ei ole. Ilmoittaudu kilpailuun ketjussa Vastavedon pokerikuningas. Ilmoittautumisen lisäksi tarvitset tilin Unibetille, sillä pokeri järjestetään Unibetin pokerissa. Ilmainen pokeri ei tietenkään tarkoita sitä, että ei olisi palkintoja tarjolla. Palkintopotissa on 50€ sekä ylläpidon pudottaneille tarjolla yllätyspalkinnot.

Aikaisemmat kuninkaat

Ensimmäinen pokeriturnaus pelattiin elokuussa. Tuolloin kuningas oli Jonez ja toiseksi tuli Iletus. Latemani oli kolmas. Jonez oli todellinen kuningas, sillä hän pudotti myöskin nimimerkin Vastaveto. Tästä Jonez sai palkinnoksi pullon laadukasta rommia. Syyskuun turnauksen kuningas oli nimimerkki Rekkamies. Iletus oli jälleen toinen ja Tiki taisteli itsensä kolmanneksi. Habs oli tällä kertaa yllätyspalkinnon voittaja pudottamalla nimimerkin Vastaveto.

Vastavedon pokeriturnaukset jatkossa

Ilmainen pokeri jatkaa Vastavedolla koko loppuvuoden ainakin, joten 7.11. ja 7.12. pelataan myöskin pokeria. Vastavedon pokeri tarjoaa uhoamista, haastetta, hupia ja jänniä tilanteita sekä mahdollisuuden voittaa palkintoja. Tulethan mukaan! Turnaukseen ilmoittautuminen

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu