kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Inter – Juventus vihje ja kertoimet

Inter – Juventus
Stadio Giuseppe Meazza
17/01/2021 – 21.45

Vastaveto vihje – Juventus tasapeli ei vetoa – Kerroin 2.15 –  @Marathonbet

Siirry Marathonbet

Kertoimet vedettiin 12/01 klo. 12.00

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Inter on pelannut tuloksellisesti hienon kauden, mutta isäntien ei pitäisi olla Serie A:ssa kärjen lähellä.
  • Inter on tehnyt eniten maaleja, mutta hyökkäys on ylisuorittanut ja alkuvuodesta alakerta haparoinut.
  • Juventus on ollut pelillisesti Serie A:n ykkönen ja Bianconeri on ollut tammikuussa mainiossa iskussa.
  • Juventus päätti vuotensa tappiolla, mutta sen jälkeen vierasjoukkue on tehnyt kiitettävän hyvää jälkeä.
  • Inter on marginaalinen ennakkosuosikki. Juventus tasapeli ei vetoa arvio on karvan alle 50 prosenttia.

Kertoimet ottelulle

1 x 2
2,50 3,35 2,75
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 12/01 klo. 12.00

Jalkapallon Italian Serie A:n odotetussa kamppailussa Juventus matkustaa Interin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut saldolla 11 voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet tuloksellisesti mainion kauden, mutta sinimustat eivät ole esiintyneet sijoituksensa mukaisella tasolla ja milanolaisten pitäisi olla poissa kärjen välittömästä läheisyydestä. Tammikuun kolmesta ottelusta on saatu yksi voitto. Torinolaiset ovat olleet pelillisesti Serie A:n paras miehistö, vaikka vierasjoukkue lähtee iltaan neljänneltä sijalta. Vanha Rouva on ollut tammikuussa mainiossa pelivireessä. Takana on ansaitut voitot AC Milanista ja Sassuolosta.

Interin tulisi olla alempana – vuosi alkanut haparoiden

Inter on pelannut tuloksellisesti mainion kauden. Isännät ovat tehneet Serie A:ssa eniten maaleja ja saaneet paljon onnistumisia, mutta sinimustat eivät ole pelanneet sijoituksensa mukaisella tasolla. Milanolaisten pitäisi olla alempana, sillä miehistö on ollut sarjassa pelillisesti viidenneksi paras ryhmä. Hyökkäys on tehnyt maaliodottamissa liikaa maaleja. Inter on aloittanut vuotensa voittamalla Crotonen maalein 6-2, häviämällä Sampdorialle ja pelaamalla tasapelin AS Roman kanssa. Crotonea vastaan numerot olivat hyvin vahvasti yläkanttiin, mutta Sampdorialta olisi pitänyt tulla tulosta. Viimeksi maalin voitto olisi kuvannut iltaa hyvin.

Juventus pelillisesti paras ja takana useita onnistumisia

Juventus on ollut pelillisesti Serie A:n ykkönen, vaikka vierasjoukkue majailee neljäntenä. Torinolaisten puolustus on ollut jälleen korkealla tasolla ja vastustajat ovat luoneet vieraille maaliodottamaa alle 16 osumaa. Se on sarjassa jaetusti pienin lukema. Mustavalkoiset ovat luoneet itse maaliodottamaa neljänneksi eniten, mutta kasassa on ottelu kärkeä vähemmän. Juventus päätti vuotensa heikosti, mutta torinolaiset ovat olleet taas tammikuussa iskussa. Voitot Udinesestä, AC Milanista ja Sassuolosta tulivat vahvoilla otteilla. Maalit Udineseä vastaan olivat kyllä yläkanttiin, mutta Bianconeria on vaikea nähdä ottelussa altavastaajana.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus