kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Jack Lisowski – Anthony McGill vihje ja kertoimet

Jack Lisowski – Anthony McGill
Crucible
03/08/2020 – 12.00

Vastaveto vihje – Yli 16,5 freimiä – Kerroin 1.78 –  @Speedybet

Siirry Speedybetille

Kertoimet vedettiin 31/07 klo. 19.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Jack Lisowski on Main Tourin lahjakkaimpia pelaajia, mutta menestyminen on jäänyt heikoksi
  • Jack Lisowski pystyy voittamaan taitojensa puolesta kenet vain, mutta pääkoppa ei ole yhä vahvuus
  • Anthony McGill on hyvä kilpailija ja tasainen pelaaja, joka laittaa varmasti Jackpotin tiukkaan testiin
  • Yli 16,5 freimille annetaan noin 57 prosentin arvio

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,60 2,35
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 31/07 klo. 19.30

Snookerin MM-kisojen ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Englannin Jack Lisowski ja Skotlannin Anthony McGill. Luvassa on ennakolta yksi ensimmäisen kierroksen tasaisimmista otteluista ja kamppailussa on aineksia hyvin tiukkaan ja pitkään otteluun. Jack Lisowski on noin 55 prosentin voittajasuosikki, mutta Anthony McGill on mainio kilpailija ja hänet tunnetaan tasaisen hyvänä ja vahvana suorittajana. Englantilainen löytyy rankingista sijalta 13 ja Glasgowssa syntynyt skotti on sijalla 39. Kaksikko on kohdannut kolmesti. Heidän uusin ottelunsa oli syksyllä 2019 ja The Smiling Assassin voitti lukemin 5-3.

Lunastaako Jack Lisowski lisää potentiaaliaan?

Jack Lisowski on yksi Main Tourin lahjakkaimmista pelaajista, joka pystyy voittamaan taitojensa puolesta kenet tahansa maailman parhaiden joukkoon kuuluvan pelaajan. Englantilaisen heikkous löytyy kuitenkin pääkopasta, sillä paineiden käsittely ja vastoinkäymisistä nouseminen ei ole samalla tasolla kuin monella korkean profiilin pelaajalla. Jack Lisowski on upea ja rohkea breakbuilder, joka pystyy taikomaan voittavia breikkejä myös hyvin vaikeista paikoista, mutta vastapainoksi tulee myös oudon isoja pettymyksiä. Niiden käsittely ei ole Jackpotin parhaita ominaisuuksia. Lisowski oli aiemmin tällä kaudella Skotlannissa finaalissa.

Tasainen Anthony McGill oli mainio MM-karsinnoissa

Anthony McGill pelasi MM-karsinnoissa kahdella kierroksella, sillä skotlantilainen ei päässyt MM-kisoihin ilman muutaman ottelun voittamista. The Smiling Assassin menestyi niissä hyvin, sillä Glasgowssa syntynyt mainio kilpailija ja tasaisen hyvä suorittaja kaatoi vastustajansa freimein 16-2. McGillillä hyvä menestyminen on jäänyt tällä kaudella tulematta, mutta skotlantilainen on taidoiltaan ja pääkoppansa puolesta hyvä pelaaja ja voi menestyä sekä nopeissa freimeissä että pitkissä taktisissa väännöissä. Hän pääsi jo nuorena harjoittelemaan maansa suuruuksien kanssa. Skotti teki myös MM-karsinnoissa lukuisia hienoja breikkejä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus