kasinosankarit

Kohteita 32721

Avoimet kohteet 4

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Jalkapallon otteluennakot ja vakio 27.9.

Torstaina jalkapalloa pelataan Espanjassa, Italiassa, Ruotsissa, Saksassa ja Portugalissa. Tässä ovat vakiovihjeet torstaille, ja nämä vihjeet vakio 7:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

SPAL – Sassuolo | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa kohtaavat SPAL ja Sassuolo. Molemmat miehistöt ovat olleet alkukaudesta hyvässä pelivireessä, vaikka kotijoukkue hävisikin edellisellä kierroksella selvästi Fiorentinalle. Vastustajaan nähden luotiin selvästi vähemmän maalintekoyrityksiä, ja erityisesti avauspuoliajan ensimmäinen puolituntinen oli vaikea. Vihreämustat ovat olleet yksi alkukauden runsasmaalisimmista ryhmistä, ja edellisessä kamppailussaan miehistö onnistui maalinteossa kolmesti voittaessaan Empolin kotikentällään. Mitä pidemmälle taisto eteni, sen paremmin se oli ryhmän hallinnassa. Jo neljä heidän pelaajaansa on onnistunut maalinteossa minimissään kahteen otteeseen, ja erityisesti Kevin-Prince Boateng on ollut mainiossa iskussa.

Materiaaliltaan SPAL ei ole Sassuolon tasoinen kokonaisuus, mutta ryhmien välillä ei ole suurempaa tasoeroa. Kummallakaan seuralla ei pitäisi olla juuri pahoja loukkaantumisongelmia, joskin isänniltä Federico Viviani on ollut lähiaikoina sivussa. Sinivalkoiset nauttivat vahvaa kotietua, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien viimeisin kerta ilman voittoa on huhtikuulta AS Romaa vastaan. Fiorentinan vieraana vaikeuksissa ollut puolustuspelaaminen on saatava nopeasti aiemmilla kierroksilla olleelle tasolle, sillä kotiyleisön suosikeilla maalintekovoimaa on löytynyt selvästi vierasjoukkuetta vähemmän. Vihreämustat ovat ehtineet pelaamaan reissussa Juventusta vastaan, eikä pelitilanteiden valossa tappion välttäminenkään ollut kaukana.

Lähtökohdiltaan tiedossa on erittäin tasaiselta vaikuttava ottelu, johon lievänkin ennakkosuosikin löytäminen on vaikeaa. Kamppailussa kohtaavat SPALin laadukas puolustuspelaaminen ja Sassuolon vahva hyökkäyspelaaminen. Isännät eivät ole kohdanneet toisaalta vielä yhtään todellista huippuvastustajaa, joten alakerran toimivuus kärkipään ryhmiä vastaan on yhä arvoitus. Vierasjoukkueen hyökkäystekeminen on ollut raikasta ja monipuolista, mutta toisaalta heidän puolustuspelaamisensa ei ole ollut vahvuus. Viime kaudella SPAL ja Sassuolo kohtasivat toisensa kahteen otteeseen, eikä kummallakaan kerralla osumia tehty kahta kappaletta enempää. Näillä tiedoilla on lähellä, että ratkaisu syntyy taas pienillä marginaaleilla.

Empoli – AC Milan | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa tasokas AC Milan matkustaa Empolin vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut viidestä ensimmäisestä ottelustaan vain yhden voiton, mutta vierasjoukkueella ei ole mennyt sen paremmin. Vaikka milanolaiset ovat hävinneet vasta kertaalleen, alkukausi on mennyt pääasiassa pettymysten merkeissä. Hyvä esimerkki siitä saatiin viime viikonloppuna, kun Atalantaa vastaan voitto menetettiin lisäajan ensimmäisellä minuutilla. Edellisin sarjataistokin vieraissa päättyi vain vähämaaliseen tasapeliin selvästi heikompaa Cagliaria vastaan. Potentiaalia ja osaamista olisi menestyä mitä tahansa nippua vastaan, sillä korkeaa laatua löytyy lähes kaikille pelipaikoille. Gonzalo Higuain on yhä parhaimmillaan erinomainen viimeistelijä, mutta hänen takanaan tasaisen ratkaisuvoiman löytyminen voi olla pieni arvoitus.

Empoli hävisi edellisellä kierroksella Sassuololle maalein 3-1, vaikka pelitilanteiden valossa sinipaidoilla olisi ollut hyvä mahdollisuus onnistua maalinteossa useampaan otteeseen. Isännät ovat viimeistelleet osumia vasta neljään otteeseen, ja esimerkiksi edellisessä kotikamppailussa laukauksia maalia kohti saatiin vain kolme kappaletta. Tehottomuutta ei voi selittää ainakaan suuremmalla pelaajaliikenteellä, sillä kesän aikana miehistö ei menettänyt avainpelaajiaan. Alfredo Donnarumman myyminen Bresciaan saattoi olla kuitenkin virhe, jota seurassa kadutaan. Osasyynä saattavat olla terveyshuolet, sillä poissaoloja on ollut ja niitä on edelleen. Esimerkiksi Miha Zajc sai punaisen kortin juuri Sassuoloa vastaan.

Materiaaliltaan Empoli ei ole lähellekään AC Milanin tasoinen miehistö, ja vieraissakin milanolaiset lähtevät otteluun selvänä voittajasuosikkina. Myös vierasjoukkueella on kuitenkin omat huolensa loukkaantumisten kanssa, jotka on hyvä tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Nuorella Patrick Cutronella voisi olla hyökkäyspäässä paljon käyttöä, mutta parikymppinen hyökkääjä on ollut edelliset viikot loukkaantuneena. Viime kaudella sinipaidat venyivät punamustien vieraana yllätysvoittoon, mutta nyt saman tempun toistaminen kotiyleisön edessä ei ole todennäköistä. Vierailijoilla on toki ollut otteluruuhkaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen takia, mutta tulevaan kamppailuun se ei ole ollut häiritsevänä tekijänä.

Valladolid – Levante | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa kohtaavat häntäpäähän ennustetut Valladolid ja Levante. Molempien miehistöjen alkukausi on ollut vaikea, sillä viidestä ensimmäisestä ottelustaan kotijoukkue on napannut useamman tasapelin, mutta vielä ainuttakaan voittoa ei ole napattu. Vierasjoukkue voitti pari viikkoa sitten tien päällä Betisin, mutta siihen suuremmat ilonaiheet ovat jääneet. Materiaaliltaan Valladolid kamppailee todennäköisesti vain putoamista vastaan, mutta Levantenkaan perustasolla ei todennäköisesti ole asiaa alempaa keskikastia korkeammalle. Valencialaiset ovat kaksikosta kuitenkin tasokkaampi nippu, mutta alkukaudella esillä olleet puolustuspelaamisen vaikeudet tuovat mukanaan kysymysmerkkejä.

Valladolidin olisi löydettävä nopeasti lisää maalintekovoimaa, sillä nykyisellään säännöllisen maalintekouhan luominen tuottaa suurta tuskaa . Kotijoukkue on onnistunut maalinteossa vasta kolmeen otteeseen. Kokoonpanosta tasaisia maalintekijöitä on kuitenkin vaikeaa löytää, sillä hyökkäyspääkin on ohkainen. Viimeksi Celta Vigon verkkoon peliväline saatiin kolmeen otteeseen, mutta alakerran vaikeudet pilasivat mahdollisuuden napata täysi pistepotti. Varsinkin ensimmäinen kymmenminuuttinen oli vaikea, sillä vastustaja sai itselleen kaksi nopeaa osumaa. Viimeksi hyökkäyspelaaminen oli kuitenkin jo rohkaisevaa, sillä kaikki maalit merkattiin eri pelaajien nimiin. Jatkoa ajatellen etenkin nuorta Enes Unalia kannattaa seurata mielenkiinnolla, sillä pari kautta sitten hyökkääjä teki Hollannissa melkein parikymmentä osumaa. Sen jälkeen on ollut kuitenkin kovin hiljaista.

Levanten edellinen ottelu meni niin pieleen kuin olla ja voi, sillä Sevillan isäntänä omissa verkot soivat kuudesti. Valencialaisten pelin kaikki osa-alueet epäonnistuivat, eikä selvästi valmistautuminenkaan sujunut odotetulla tavalla. Pelitilanteiden valossa myös Granotasilla olisi ollut mahdollisuus pitää loppulukemat edes vähän siedettävinä, mutta toisaalta erittäin epävarma puolustustyöskentely vaikutti koko ryhmän tekemiseen ja sitä kautta tuhosi pelaajiston itseluottamuksen. Alkukauden paras onnistuminen yhden voiton ohella koettiin, kun pisteet tasattiin paikallisvastustaja Valencian kanssa. Yksittäisenä pelaajana Marti Roger on ollut hyvä, sillä hän on tehnyt jo neljä osumaa.

Vaikka kautta on pelattu vasta viisi kierrosta, häntäpään ryhmien kohtaamisessa menestyminen voi muodostua isossa kuvassa suureen rooliin. Levante on varmasti erittäin näyttöhaluinen ja ärsytetty edellisen kierroksen murskatappionsa takia. Heillä on kuitenkin potentiaalia Valladolidia enemmän, jolle sarjapaikan säilyttäminen ei liene realistista. Jaime Matan siirtyminen kesällä muihin maisemiin oli valtava menetys, sillä hän oli viime kaudella entisen seuransa ylivoimaisesti paras pelaaja. Pitkään jatkuneet talousvaikeudet eivät tee lähtökohdista tulevaan kamppailuun tai jatkoonkaan yhtään helpompaa. Mitä pidemmälle ensimmäinen voitto antaa odotuttaa itseään, sen suurempi haaste siitä voi tulla. Näillä tiedoilla vierailijoiden menestymistä on syytä pohtia tarkemmin.

Alaves – Getafe | Live Stream

Alaves ja Getafe iskevät yhteen jalkapallon Espanjan La Ligassa. Isäntien alkukausi on sujunut mainiosti, sillä alla on viideltä ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Edellisessä kamppailussaan baskimaalaiset nöyryyttivät Vallecanoa, kun maalinteossa onnistuttiin peräti viiteen otteeseen. Sitä edelsi täysi pistepotti Valladolidin vieraana. Useamman reissupelin jälkeen miehistö pääsee pelaamaan omien kannattajiensa eteen, joten kotijoukkueen lähtökohdat ovat kaikin puolin hyvät. Ennen sarjan alkua materiaalia ennustettiin vain alempaan keskikastiin, mutta mikäli pelaajisto saa itsestään irti näin paljon myös säännöllisesti jatkossa, kyseessä voi hyvin olla yksi kauden yllättäjistä tai mustista hevosista. Tärkeää on se, että nykyinen valmennus saa seurassa itselleen työrauhan, sillä penkin takana on ollut lähivuosina tuulista. Toisena kysymysmerkkinä on tärkeän lähtijän Munir El Haddadin korvaaminen.

Getafe on joutunut pelaamaan kahdella edellisellä kierroksella Sevillaa ja Atletico Madridia vastaan, joten miehistö pääsee taistelemaan menestymisestä nyt huomattavasti realistisemmin. Sevillaa vastaan venyttiin yllättäen täyteen pistepottiin, vaikka pelitilanteiden valossa andalucialaisilla olisi ollut hyvä mahdollisuus kääntää taisto omaksi edukseen. Madridilaisten kamppailut ovat olleet vähämaalisia, josta kiitos kuuluu laadukkaalle puolustuspelaamiselle. Siitä hyvä esimerkki saatiin juuri Sevillaa vastaan. Kolmella ensimmäisellä kierroksella ainoastaan Real Madrid onnistui viimeistelemään heitä vastaan edes yhden osuman. Toisaalta hyökkäyspelaamisessaan ryhmä on ollut liikaa vain kolmen maalin Angelin varassa.

Alaves ja Getafe ovat materiaaliltaan hyvin lähellä toisiaan, joten miehistöjen välillä ei ole juurikaan tasoeroa kumpaankaan suuntaan. Kotonaan baskimaalaiset pitänevät enemmän palloa, mutta vierasjoukkueen puolustuspelaamisen murtaminen on tuottanut vaikeuksia myös isäntiä selvästi laadukkaammille ryhmillekin. Viime kaudella heidän puolustuspelaamisensa oli koko sarjan yksi parhaimmista Atletico Madridin ja Barcelonan jälkeen. Kyseessä on sarjan kompaktimpia porukoita, jota vastaan viimeistellään harvoin useampaa maalia. Vahvasti vähämaalisuutta on odotettavissa, eikä tasapelin todennäköisyyttä kannata näillä tiedoilla aliarvioida.

Girona – Betis | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa vastakkain asettuvat Girona ja Betis. Alkukausi on mennyt kotijoukkueelta hienosti, sillä viiteen ensimmäiseen kamppailuunsa isännät ovat jääneet pisteittä vain kertaalleen. Edellisellä kierroksella miehistö pelasi erinomaisen tasapelin Barcelonan vieraana. Sitä oli edeltänyt vieläpä täysi pistepotti Celta Vigon kustannuksella. Hyökkäyspelaaminen on saanut paljon onnistumisia, ja oikeastaan vain Real Madridia vastaan jäätiin selvästi telineisiin. Ensimmäisellä kierroksella Valladolidia vastaan olisi pitänyt pystyä nappaamaan kotivoitto, mutta pelitilanteiden valossa oli kyllä yllätys, että sarjanousija ei taipunut. Barcelonaa vastaan päästiin pelaamaan pitkään miehen ylivoimalla, mutta ei se toki poistanut sitä tosiasiaa, että siitä huolimatta pisteeseen venyminen oli loistava suoritus. Yksittäisenä pelaajana Christian Stuanin panos niin Camp Noulla kuin koko alkukaudella on ollut suuri.

Betis pelasi edellisellä kierroksella värikkään tasapelin Athletic Bilbaon kanssa, ja vierasjoukkue on mukana myös Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Edellisessä kamppailussaan andalucialaiset saivat surkean aloituksen, sillä vastustaja viimeisteli ensimmäiseen 20 minuuttiin kaksi osumaa. Pelitilanteiden valossa vihreävalkoisilla olisi ollut hyvä mahdollisuus kääntää kamppailu voitokseen saakka, mutta hyökkäyspäässä maalintekopaikkojen viimeistely jätti paljon toivomisen varaa. Potentiaalia miehistöllä on taistella Euroopan kentille oikeuttavista sijoituksista, mutta Eurooppa-liigan taistot vaikuttavat varmasti myös sarjassa esiintymiseen. Toisaalta materiaali on nykyään entistä monipuolisempi, leveämpi ja valmiimpi kestämään enemmän rasitusta. Uusista hankinnoista William Carvalhon paluuta pelikuntoon odotellaan, sillä hän ei ole uuden seuransa vahvuudessa päässyt pelaamaan kuin muutaman kamppailun.

Tiedossa on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista kohtaamisista. Gironan vahva alkukausi joutuu kovaan testiin, sillä Betis on parhaimmillaan sarjan viihdyttävimpiä ryhmiä, ja heidän materiaalillaan lähdetään voittajasuosikkina myös moniin vierailuihin. Mikäli andalucialaiset pystyvät sisäistämään pelitapansa toivotulla tavalla, tämän tyyppisistä otteluista ilman täyttä pistepottia jääminen olisi ehdottomasti pettymys. Viime kaudella epävarma puolustuspelaaminen tuotti ajoittain isojakin ongelmia, mutta Marc Bartran hankkiminen korjasi alakerrankin epävarmuudet. Toisaalta vielä hyökkäyspelaamiseen olisi löydettävä lisää ratkaisuvoimaa ja tasaisesti maalintekoon pystyviä pelaajia, mikäli Loren ei pysty lunastamaan isoja odotuksiaan. Erittäin tasaiset ovat siis lähtökohdat.

IFK Göteborg – AIK | Live Stream

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa IFK Göteborg isännöi AIK:ta. Kamppailun ennakkosuosikin asemasta ei ole epäselvyyttä. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella rumasti BK Häckenia vastaan, ja göteborgilaiset ovat olleet muutenkin kaukana sarjan parhaimmistoon lukeutuvasta vierasjoukkueesta. Tukholmalaiset taistelevat odotetusti sarjan mestaruudesta yhdessä muutaman muun ryhmän kanssa. Heidän suurena vahvuutena on ollut erinomainen puolustuspelaaminen, sillä vastustajat ovat onnistuneet maalinteossa ainoastaan 13 kertaa. Viimeisimmässä taistossaan mustakeltaiset nollasivat kuumassa illassa Hammarbyn, mutta maalintekoon olisi voitu pystyä nähtyä useamminkin. Tekeminen on ollut kuitenkin edellinen kierros mukaan lukien erittäin vahvaa, tasaista ja järkevää. Myös vieraissa Tukholman jättiläinen lähtee voittajasuosikkina suureen osaan peleihinsä.

IFK Göteborg on kärsinyt läpi kauden puolustuspelaamisen vaikeuksista. Kotijoukkuetta vastaan maaleja on tehty lähes 40 kappaletta, mikä on tietysti aivan liian kova lukema. Esimerkiksi viimeksi BK Häckeniä vastaan alakerran jatkuvat epävarmuudet olivat selvästi havaittavissa. Kun vastustaja teki toisen puoliajan alussa kolmannen maalinsa, peli oli käytännössä ohi. Göteborgilaisten hankaluudet ovat olleet esillä myös häntäpäässä olevia nippuja vastaan, sillä pari viikkoa sitten voittoa ei napattu edes Dalkurdia vastaan. Pelaajiston itseluottamus on kaukana siitä, mitä se on AIK:lla. Isännät ovat omien kannattajiensakin edessä kärsineet hyvin yllättäviä pistemenetyksiä.

On sanomattakin selvää, että IFK Göteborgilla olisi potentiaalia niin paljon parempaan, mutta kuluvalla kaudella osaamista on kyetty hyödyntämään vain osittain. AIK on näillä tiedoilla ansaitusti lähellä täyttä pistepottia, sillä tukholmalaiset ovat monella pelin osa-alueella vastustajaansa edellä. Siinä missä sarjakärki luottaa omaan puolustuspelaamiseensa ja ylipäätänsä tasaiseen tekemiseensä, göteborgilaiset alisuorittavat ja pettymyksiä tulee aivan liian usein. Vierailijat voittivat miehistöjen aiemmat kohtaamiset, eikä siihen muutosta liene odotettavissa. Ruotsin mittapuulla pääkaupungin suurseuran kaataminen on nykyään poikkeuksellisen ison työn takana.

Kalmar – BK Häcken | Live Stream

Kalmar ja BK Häcken iskevät yhteen jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa. Edellisessä kamppailussaan kotijoukkue koki murskatappion Malmöä vastaan, ja pitkään jatkuneet vaikeudet eivät ota millään loppuakseen. Viimeisimmästä voitosta on aikaa jo turhan paljon, sillä se on tullut noin viisi viikkoa sitten. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat sen sijaan mainiot, sillä kausi on mennyt selvästi isäntiä paremmin, ja viiteen edelliseen taistoonsa ryhmä on saalistanut voiton neljään otteeseen. Viimeksi IFK Göteborgia vastaan viimeisteltiin peräti neljä osumaa. Sarjataulukon kakkospaikalle olisi matkaa kahdeksan pistettä, joten hyvällä loppukaudella on täysi mahdollisuus päättää urakka komeaan sijoitukseen.

Suurin eroavaisuus Kalmarin ja BK Häckenin tekemisessä on löytynyt hyökkäyspelaamisesta. Kotijoukkue ei ole löytänyt kokoonpanostaan tasaista maalintekovoimaa. Isännät ovat onnistuneet maalinteossa aivan liian heikolla prosentilla, kun taas vierasjoukkue on onnistunut maalinteossa jo yli 40 kertaa. Vertailun vuoksi AIK ei ole viimeistellyt maaleja samaan tahtiin.  Omien kannattajiensa edessä ryhmä ei ole hävinnyt vielä kertaakaan, mutta jonkinlaisena kompastuskivenä suurempaan menestymiseen voidaan pitää sitä, kun tien päällä menestyminen on ollut vaikeampaa. Toisaalta mitä pidemmälle syksy on mennyt, sen paremmin onnistumisia on tullut myös tien päällä. Yksittäisenä pelaajana Paulinhon merkitys on ollut valtava, sillä kokenut hyökkääjä on onnistunut maalinteossa 14 kertaa.

Historian valossa BK Häcken on ollut Kalmarille vaikeasti voitettavissa, ja mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, vierasvoitto on myös tällä kerralla odotettavissa. Nasiru Mohammedin paluuta vierailijoiden vahvuuteen odotellaan, mutta muuten isommat poissaolot eivät ole kummallakaan seuralla rasitteena. Tulivoimaa on ollut mustakeltaisilla kaksikosta niin selvästi enemmän, että pitkään kotonaankin heikosti esiintynyt kotijoukkue on ansaitusti altavastaajan asemassa.

Chaves – Benfica | Live Stream

Jalkapallon Portugalin Primeira Liigassa Benfica matkustaa Chavesin vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut viidestä ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa ja kolme tappiota. Vierasjoukkue on ollut puolestaan heti alkukaudesta erinomaisessa pelivireessä, sillä viiteen taistoonsa miehistö on saalistanut neljä voittoa ja yhden tasapelin huippupelissä Sporting Lissabonia vastaan. Mestarien liigassa koettiin kahden maalin tappio Bayern Münchenia vastaan, mutta muuten alkukausi on mennyt lähes täydellisesti. Materiaaliltaan punapaidat ovat jälleen sarjan suurin mestarisuosikki yhdessä FC Porton kanssa, ja lähes kaikkiin vierastaistoihinsakin ryhmä lähtee vahvana voittajehdokkaana. Viimeksi Avesia vastaan olisi voitu tehdä selvästi enemmänkin kuin kaksi osumaa.

Chavesin alkukauden ylivoimaisesti paras onnistuminen tuli kuukauden puolivälissä, kun FC Porton vieraana venyttiin vähämaaliseen tasapeliin. Vaikka tuolloin ei pelattukaan sarjakamppailuiden merkeissä, sinipaitojen kotikentällä näinkin hyvä onnistuminen teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Sitä seurasikin täysi pistepotti Boavistaa vastaan, vaikka pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla toisenlaiset. Vastustaja piti enemmän palloa ja loi myös selvästi enemmän maalintekoyrityksiä. Vaikka isännät ovat materiaaliltaan kaukana vierailijoiden kokoonpanosta, realistisesti ryhmä voi taistella sijan kymmenen tuntumassa.

Ottelun kulku on mitä suuremmalla todennäköisyydellä sellainen, että Benfica pitää palloa ja pyrkii murtautumaan Chavesin puolustuspelaamisen läpi. Mitä pidemmälle isännät pystyvät pitämään maalinsa puhtaana, sen enemmän vierailijoiden tekemisessä voi alkaa paistamaan epätoivo ja ylimääräinen puristaminen. Tasoero ja tulivoima punapaitojen eduksi ovat kuitenkin niin suuret, että jääminen ilman täyttä pistepottia tuntuu kaukaa haetulta. Historian valossa lissabonilaiset ovat olleet kotijoukkueelle mahdoton kaadettavaksi, ja nyt vieläpä tärkeä Jonas on tehnyt paluun kokoonpanoon. Brasilialainen kokenut ja laadukas maalintekijä oli monta viikkoa sivussa, mutta nyt siis hänen paluunsa nostaa entisestään punaisen jättiläisen osakkeita.

Greuther Fürth – HSV | Live Stream

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigan illan ainoassa ottelussa Greuther Fürth ja vahva HSV taistelevat paremmuudestaan. Sarjataulukossa miehistöjen välillä piste-eroa on yksi piste vierasjoukkueen eduksi. Molemmat ryhmät hävisivät edelliset kamppailunsa, kun kotijoukkue koki kahden maalin tappion Heidenheimille ja vierailijat hävisivät rumasti Regensburgille. Kumpikin nippu on kärsinyt alkukaudella epätasaisuudesta ja ailahtelevaisuudesta, josta hyvä esimerkki saatiin, kun vierailijat pelasivat ennen edellistä taistoaan pitkään vakuuttavasti. Hyökkäyspäässä saatiin monella kierroksella paljon onnistumisia, ja esimerkiksi kotivoitossa Heidenheimiä vastaan olisi voitu tehdä enemmänkin kuin kolme osumaa. Materiaaliltaan Hampurin ylpeys ei ole sarjan suurin voittajasuosikki, mutta FC Kölnin jälkeen miehistöä pidetään sarjan toiseksi tasokkaimpana porukkana.

Tiedossa on yksi kierroksen vaikeimmin ennustettavista kamppailuista. Greuther Fürth ei ole materiaaliltaan HSV:n tasoinen miehistö, mutta toisaalta vierasjoukkueen edellisellä kierroksella nähdyt puolustuspelaamisen vaikeudet herättävät kysymysmerkkejä. Kokoonpanoon oli tehty kuitenkin muutoksia, mikä oli vaisuuteen yhtenä selittävänä tekijänä. Muutenhan heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut isäntien tavoin siis monesti vahvaa, ja yksittäisenä pelaajana varsinkin hyökkäyspään Pierre-Michal Lasogga on saanut paljon onnistumisia. Lähtökohtien valossa maaleja saatetaan hyvin nähdä useitakin, mutta paremman perustasonsa ansiosta vierailijat lähtevät kamppailuun pienenä voittajasuosikkina.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu