kasinosankarit

Kohteita 33055

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

JBK – OTP vihje ja kertoimet

JBK – OTP
Pietarsaaren Länsikenttä
11/06/2022 – 17.00

Vastaveto vihje – JBK voittaa

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • JBK on pelannut haastavan alkukauden ja esiintynyt saldolla voitto, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota.
  • JBK on ollut yksi alkukauden suurista pettymyksistä, sillä kotijoukkueen materiaali on kuitenkin hyvä.
  • JBK:lta pitäisi odottaa selvästi parempaa pelaamista, ja erityisesti viimeksi isännät pelasivat surkeasti.
  • OTP on toinen alkukauden kova alisuorittaja. Vierasjoukkue on ollut vieläkin kotijoukkuetta heikompi.
  • OTP ei ole päässyt pelaamaan vielä yhtään hyvän materiaalinsa mukaisesti ja esiintynyt kovin vaisusti.
  • OTP:n pelaaminen hyökkäyspäässä on ollut onnetonta, ja vieraiden ratkaisuvoima on jäänyt kurjaksi.
  • OTP on ollut niin kaukana oikeasta tasostaan, että myös vierailta pitäisi alkaa jo tulla kunnon tuloksia.
  • OTP ei ole iskenyt kolmella viime kierroksella maaleja ja esiintynyt myös lähiaikoina oudon huonosti.
  • JBK:lle löytyy vielä laadukasta pelattavaa. JBK lähtee otteluun noin 45 prosentin ennakkosuosikkina.

Jalkapallon miesten Kakkosessa JBK isännöi OTP:ta. Kotijoukkue on pelannut alkukaudella saldolla voitto, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat esiintyneet vaatimattomasti ja olleet yksi alkukauden suurista pettymyksistä. Pietarsaarelaiset eivät ole pelanneet kaksisesti ja esiintyneet kaikkea muuta kuin laadukkaasti. Jeppisläiset pelaavat laadukkaalla materiaalilla, mutta mustapaidat eivät ole olleet vielä yhtään iskussa. Viimeksi ottelu JS Herculesia vastaan meni aivan pieleen. Vierasjoukkue on ollut vieläkin suurempi alisuorittaja. Oululaiset ovat olleet suorastaan onnettomia, vaikka vieraat pelaavat myös oikeasti tasokkaalla rosterilla. Punavalkoiset ovat kärsineet erityisesti maalinteon ongelmista ja olleet hyökkäyspäässä heikkoja.

Kotijoukkueelta lupa odottaa selkeästi parempia otteita

JBK on pelannut heikon alkukauden ja ollut ensimmäisten viikkojen suuria pettymyksiä. Kotijoukkue ei ole materiaaliltaan yksi lohkon parhaista miehistöistä, mutta pietarsaarelaisten rosterilla pitäisi tulla kuitenkin hyvää tulosta. Mustapaidat eivät ole pelanneet vielä lainkaan hyvin. Isännät ovat ehtineet voittaa vasta kerran ja kärsineet monista vaikeuksista. Viimeksi ottelu JS Herculesia vastaan meni pahasti penkin alle. JBK:lta on lupa odottaa nopeasti paluuta voittojen pariin, sillä kotijoukkueen materiaalilla nähdyt otteet eivät ole olleet mistään kotoisin. Isäntien tekeminen ei ole ollut vielä yhtään sillä tasolla, jota jeppisläisten hyvällä rosterilla pitäisi saada aikaiseksi. Kotijoukkueella on nyt komeat saumat yltää täyteen pistepottiin.

Vieraat pelanneet surkean alkukauden ja olleet huonoja

OTP lähti Kakkosen uuteen kauteen pelaamaan paikoista lohkon ylemmässä keskikastissa, mutta vierasjoukkue on ollut jopa koko sarjatason suurin pettymys. Oululaiset ovat pelanneet surkeasti ja olleet isoissa vaikeuksissa varsinkin hyökäyspäässä. Vieraiden materiaali oikeuttaisi paljon parempaan, mutta toistaiseksi sellaista ei ole nähty. OTP ei ole tehnyt kolmella edellisellä kierroksella yhtään maalia. Vierasjoukkueen tulivoiman pitäisi olla paljon nähtyä parempi. Oululaiset pelasivat äsken pisteittä RoPS 2:sta vastaan. Sitä edelsi maaliton tasuri Närpes Kraftin kanssa. OTP on paperilla vähintään JBK:n tasoinen ryhmä, mutta vierasjoukkue on ollut niin heikko ja vaisu, että oululaisille tulee tätä menoa lisää vaikeuksia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö