kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

John Higgins – Kurt Maflin vihje ja kertoimet

John Higgins – Kurt Maflin
Crucible
05/08/2020 – 15.00

Vastaveto vihje – Yli 21,5 freimiä – Kerroin 2.03 –  @Speedybet

Siirry Speedybetille

Kertoimet vedettiin 03/08 klo. 15.30

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • John Higgins kaatoi Matthew Stevensin numeroin 10-5 ja on ollut viime vuosina usein MM-finaaleissa
  • Kurt Maflin sai aiemmin upean voiton David Gilbertistä ja oli myös MM-karsinnoissa hienossa iskussa
  • Kurt Maflin omaa aidosti mainiot mahdollisuudet antaa John Higginsille hyvän ja tasaisen vastuksen
  • Yli 21,5 freimille annetaan noin 51,7 prosentin arvio

Kertoimet ottelulle

1 x 2
1,28 3,75
LeoVegas LeoVegas LeoVegas

Kertoimet vedettiin 03/08 klo. 15.30

Snookerin MM-kisojen toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Skotlannin lajilegenda John Higgins ja Norjan mainio Kurt Maflin. John Higgins pelasi MM-kisojen ensimmäisellä kierroksella voitollisesti numeroin 10-5 kokenutta Matthew Stevensiä vastaan, kun taas Kurt Maflin kaatoi vuosi sitten Cruciblessa peräti neljän parhaan sakkiin edenneen David Gilbertin. Norjalaisittain kyseessä oli erinomainen voitto, mutta mistään isosta yllätyksestä ei voinut puhua, sillä The Vikingiä povattiin turnauksen alla yhdeksi mustaksi hevoseksi. Hänellä on aidosti laadukkaat mahdollisuudet laittaa skotlantilainen tiukkaan testiin.

Kaiken kokenut John Higgins menestyy MM-kisoissa

John Higgins on kaikille snookeria vähänkin seuraaville tuttu lajilegenda, joka on voittanut MM-kisat neljä kertaa. John Higgins on voittanut kaiken mahdollisen ja mahdottoman useaan otteeseen ja hän on menestynyt viime vuosina Cruciblessa kiitettävällä tavalla. Skotlantilainen on ollut viime vuosina monessa MM-finaalissa, joskin aina tappiollisena pelaajana. John Higgins on pitkissä otteluissa äärettömän vaikea vastustaja ja hänen kokemuksellaan kaikki tiukat ja isojen paineiden tilanteet ovat myös tuttuja asioita. The Wizard of Wishaw on edelleen Main Tourin parhaita allroundereita ja myös avauksesta voitto tuli odotetusti.

Jatkuvatko mainion Kurt Maflinin upeat peliesitykset?

Kurt Maflin pelasi MM-kisojen ensimmäisessä ottelussaan David Gilbertiä vastaan, joka oli viime vuonna Cruciblessa peräti neljän parhaan joukossa. Norjalainen nappasi ottelusta upean voiton ja eteni ensimmäisenä karsijana jatkoon. Kurt Maflinin voitto oli tietysti yllätys, mutta suuresta jutusta ei voinut puhua. The Vikingiä ennakoitiin yhdeksi potentiaaliseksi yllättäjäksi ja esimerkiksi Jimmy White kertoi samasta asiasta. Kurt Maflin oli murskannut aiemmin Matthew Seltin siten, että englantilainen oli saanut norjalaiselta vain freimin. Kurt Maflin on ehdottomasti valmis antamaan John Higginsille hyvän vastuksen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu