kasinosankarit

Kohteita 32963

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

  Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

  John Higgins – Mark Selby vihje ja kertoimet

  John Higgins – Mark Selby
  Marshall Arena
  26/02/2021 – 15.00

  Vastaveto vihje – John Higgins voittaa – Kerroin 2.20 –  @Unibet

  Siirry Unibet

  Kertoimet vedettiin 25/02 klo. 18.00

  Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • John Higgins on ollut alkuvuodesta Mark Selbyä parempi pelaaja ja siitä loistavin osoitus oli Masters.
  • Mark Selby on ollut kaukana vakuuttavasta, mutta hänen kykynsä kääntää tiukkoja otteluita on hurja.
  • Mark Selby on edelleen Main Tourin hankalin vastustaja, mutta hänen pelivireensä on ollut laskussa.
  • John Higgins ja Mark Selby ovat lajin parhaat allrounderit ja erot kaksikon välillä ovat erittäin pieniä.
  • Mark Selby on vain marginaalinen ennakkosuosikki. John Higgins voittaa noin 47,5 prosentin arviolla.

  Kertoimet ottelulle

  1x2
  2,201,67
  LeoVegasLeoVegasLeoVegas

  Kertoimet vedettiin 25/02 klo. 18.00

  Snookerin Players Championshipin viimeisessä puolivälierässä Skotlannin lajilegenda John Higgins pelaa Englannin Mark Selbyä vastaan. Luvassa on erittäin tasainen, tiukka ja pienten marginaalien taisto, jossa Mark Selby saa olla vain minimaalinen ennakkosuosikki. John Higgins on edelleen valmis voittamaan käytännössä minkä tahansa suuren turnauksen ja skotlantilainen syttyy parhaiten juuri tällaisiin otteluihin. Mark Selby oli vielä aiemmin monien papereissa Main Tourin paras tai toiseksi paras pelaaja, mutta Jesterin suunta on ollut eittämättä laskussa. Kaksikko on yhä parhaat allrounderit ja taktisen sodankäynnin mestarit.

  John Higgins omaa mainiot saumat selviytyä semeihin

  John Higgins on pelannut kuluvan vuoden aikana parhaimmillaan snookeria, jolla nelinkertainen maailmanmestari on voittanut useita isoja turnauksia. Skotlantilainen on edelleen yksi Main Tourin parhaista pelaajista, vaikka lajilegendan edellisestä mestaruudesta alkaa olla aikaa. John Higgins pelasi Mastersissa upeasti ja se palkittiin esiintymisellä finaalissa. Skotlantilainen koki Welsh Openin kolmannella kierroksella niukan tappion Ali Carterille, mutta Players Championshipissä urakka alkoi vakuuttavalla voitolla sensaatio Jordan Brownista. Ottelu oli ohi aikaisessa vaiheessa ja Wizard of Wishaw pelasi mainiosti.

  Mark Selby hankalin vastustaja – silti vain minisuosikki

  Mark Selby on Main Tourin inhottavin vastustaja ja englantilainen osaa voittaa vaikeita otteluita hämmästyttävällä tavalla. Jester on inhokki muun muassa Ronnie O’Sullivanille, mutta John Higginsille sopii hyvin pelata kolmesti Cruciblessa juhlinutta leicesteriläistä vastaan. Mark Selby oli vielä aiemmin jopa kiertueen paras pelaaja, mutta englantilaisen suunta on laskenut. Mastersissa tappio tuli nopeasti, Welsh Openissa homma päättyi tappioon Jordan Brownille ja tällä viikolla avauksessa oli kova työ Mark Williamsia vastaan. Selby oli alun jälkeen vahva, mutta Jesterin mahdollinen tappio Higginsille ei olisi edes pieni yllätys.

  Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu